Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
135 841 20769 80,946,092,480 16,169 62,925,671,109 45,869,304,653

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Blerje medikamente per nevojat spitalore
Lot .14 Anti-infektive te pergjithshme Metronidazole 500 mg/100 ml Flakon
31,440 Lidhur Kontrata Rejsi FARMA SHPK 31,260.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Materiale imazherie filma dhe solucione 1,490,150 Lidhur Kontrata SAER MEDICAL SHPK 1,488,885.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Dezinfektim i ambienteve të brendshme dhe të jashtme të Spitalit dhe Poliklinika Lushnje për situatën e krijuar nga Covid -19 8,333,333 Njoftuar Fituesi ALPEN PULITO 4,215,809.66
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Spitali Psikiatrik Elbasan “Shërbim mirëmbajtje objekti ndërtimor, për Spitalin Psikiatrik "Sadik Dinci”, Elbasan. 6,989,933 Njoftuar Fituesi 2 N 3,913,889.00
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Kryerja e Sherbimit te Recepsionit 870,347 Lidhur Kontrata EB-2000 808,731.00
Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Blerje kite reagente, serume AB0 dhe reagent/aksesore te tjere te nevojshem per QKTGj e ndare ne 4 lote: Loti Nr.1 – “Reagente dhe aksesore te nevojshem per testimin ne laboratorin e agjenteve infektiv” 88,059,000 Njoftuar Fituesi Pegasus SHPK 87,089,000.00
Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Blerje kite reagente, serume AB0 dhe reagent/aksesore te tjere te nevojshem per QKTGj e ndare ne 4 lote: Loti Nr.2 - “Reagente dhe aksesore te tjere te nevojshme per testimin ne laboratorin e imunohematologjise”. 28,442,850 Njoftuar Fituesi Laser Med SHPK 28,442,850.00
Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Blerje kite reagente, serume AB0 dhe reagent/aksesore te tjere te nevojshem per QKTGj e ndare ne 4 lote: Loti Nr.3 – “Serume dhe reagente te ndryshem” 1,576,300 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK 1,480,000.00
Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Blerje kite reagente, serume AB0 dhe reagent/aksesore te tjere te nevojshem per QKTGj e ndare ne 4 lote: Loti Nr.4 – “Blerje Kyveta per Hemoglobinometer, solucione per Cell Counter dhe te reagente te ndryshem” 1,601,000 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 1,600,900.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Protoksid Azoti 6,852,600 Njoftuar Fituesi VITAL Z & D SHPK 6,852,600.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Objekti: "Blerje gazra mjeksorë (Protoksid azoti) për SUT" 11,825,520 Shpallur Procedura
Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull: Blerje qese gjaku, filtra deleukocitar, sete dhe materiale te ndryshme mjeksore per QKTGj .
Loti Nr. 3 –“Materiale Mjeksore të ndryshme të konsumit”
Lidhur Kontrata SALTON
Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull: Blerje qese gjaku, filtra deleukocitar, sete dhe materiale te ndryshme mjeksore per QKTGj .
Loti Nr. 4 – “Sete për REVEOS, SpectraOptia për plazma -Apheresis, Sistemin MIRASOL për inaktivizimin viral të produkteve të gjakut dhe Aksesorë ngjitës për TSCD II”
Lidhur Kontrata EUROMED SHPK
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje barna per terapine Anti Covid -19
Loti 11 Alprazolam 0.5 mg Tablete
14,412 Lidhur Kontrata Pegasus SHPK 7.2 leke per njesi
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës “Blerje materiale mjekimi specifike për shërbimin e kirurgjisë retinale për SUT” 6,316,200 Lidhur Kontrata Gen-Alb Farma SHPK 6,260,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull :Loti i pare: “Kite dhe reagente per Autonalizatorin Biokimik Lidhur Kontrata Genius SHPK
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull : - Loti i dyte: “Kite dhe reagente per Autonalizatorin Hormonal” Lidhur Kontrata Genius SHPK
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Furnizim me filma grafie për shërbimin e Imazherisë në SUT 3,610,600 Lidhur Kontrata SAER MEDICAL SHPK 3,518,550.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin Sherbimi i evadimit te mbetjeve te rrezikshme spitalore “ 1,500,000 Njoftuar Fituesi V.A.L.E. RECYCLING 1,125,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim mirëmbajtje ndërtimore e objekteve në Spitalin COVID-4 7,987,216 Njoftuar Fituesi Intelligent Building Solution (I.B.S.) - R & T 5,000,000.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull : Blerje oksigjen mjekesor leng dhe gaz per Spitalin Rajonal Durres - Loti 1 Oksigjen Leng Lidhur Kontrata GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k.
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull : Blerje oksigjen mjekesor leng dhe gaz per Spitalin Rajonal Durres - Loti 2 Oksigjen Gaz per perdorim Mjekesor Lidhur Kontrata GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k.
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull: Blerje barna per terapine Anti Covid -19
Loti 6 Tigecycline 50 mg Flakon
Lidhur Kontrata Megapharm - DELTA PHARMA - AL- Incomed
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull: Blerje barna per terapine Anti Covid -19
Loti 4 Colistine 1.000.000 I.U Flakon
Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Spitali Rajonal Durrës “Riparim dhe mirembajtje automjetesh per Spitalin Rajonal Durrës” 3,944,000 Njoftuar Fituesi ALSTEZO SHPK 2,960,550.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Miratimi i tekstit të marrëveshjes, ndërmjet "Human Vaccine" LLC dhe Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale të Shqipërisë, Ministrit të Shtetit për Rindërtimin të Shqipërisë dhe Institutit të Shëndetit Publik, për furnizimin e Republikës së Shqipërisë me vaksinën kundër covid-19 "Sputnik V", të zhilluar nga Instituti Kombëtar i kërkimit Gamaleya për epidemiologjinë dhe mikrobiologjinë në Rusi. Lidhur Kontrata Human Vaccine LLC
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë "Blerje lende djegese pellet" 22,680,000 Njoftuar Fituesi IGLI PELLET 26,127,360.00
Qendra Shëndetësore Kamëz, Tiranë Qendra Shëndetësore Kamëz, Tiranë Blerje Filma Radiologjik 1,048,000 Lidhur Kontrata SAER MEDICAL SHPK 600,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Furnizim me material për trajtimin e mbetjeve të rrezikshme spitalore për QSUNT. 4,083,000 Njoftuar Fituesi MEDI-TEL SHPK 3,688,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Kite dhe Reagente 4,166,400 Njoftuar Fituesi EVITA SHPK 4,160,000.00

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.