Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
135 841 20769 80,946,092,480 16,169 62,925,671,109 45,869,304,653

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti III. “Blerje materiale të buta dhe veshmbathje”, 1,873,028 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Riparim e mirembajtje automjetesh 3,409,400 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Rikonstruksion i godines se spitalit Prrenjas Librazhd 25,000,000 Lidhur Kontrata METEO 24,685,817.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti I “Riparim dhe mirëmbajtjeje automjetesh për Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza”” 4,291,055 Njoftuar Fituesi VILNIK MOTORS 2,770,300.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Loti 5: Mirëmbajtje pajisje mjekësore nga Banka Botërore projektit “përmirësimi i sistemit shendetesor” 9,115,564 Njoftuar Fituesi Montal SHPK 7,280,000.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë LOTI 2: Mirembajtje pajisje laboratorike 4,651,324 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 4,651,324.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Blerje oksigjeni (gaz per perdorim mjekesor, lengshem) për nevojat e Drejtorise se Sherbimit Spitalor Kavaje . 7,040,800 Lidhur Kontrata GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 7,040,800.00
Shërbimi Kombëtar i Urgjencës Shërbimi Kombëtar i Urgjencës Sherim GPS dhe monitorim per autoambulancat 9,022,667 Lidhur Kontrata ELEKTROSEK 2,050 leke per njesi.
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Lot.1 “Mirëmbajtja e përqendruar “full risk” e disa pajisjeve mjekësore të prodhuesit Philips” 216,843,471 Shpallur Procedura
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull: Blerje barna per terapine Anti Covid -19
Loti 1 Sodium Bicarbonate 8.4%-10ml Flakon/Ampule
Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 2 Colistimethate sodium 17,953,924 Njoftuar Fituesi MEGAPHARMA SHPK 17,952,500.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Blerje kite, reagente dhe materiale konsumi laburatorike 3,490,886 Lidhur Kontrata Genius SHPK 3,490,886.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës “Blerje materiale mjekimi të përgjithshme, konsumabël dhe kirurgjikale (doreza ekzaminimi)” 7,971,200 Lidhur Kontrata Biometric Albania SHPK 6,523,600.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje Karburanti, përveç Jet A1 - Loti V. “Furnizim me lëndë djegëse e lëngët për përdorim termik civil dhe industrial (solar) 5,670,000 Anuluar Procedura
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje barna per terapine Anti Covid -19
Loti 3 Albumine humane 20% - 50 ml Flakon
28,985,850 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK & MEGAPHARMA SHPK 3,220.65 leke per njesi
Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder ’’Blerje materiale pastrimi dhe detergjente’ 3,305,234 Anuluar Procedura
Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Mat Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Mat Blerje Naftë Diesel (D1) dhe Benzinë për nevojat e Njësisë Vendore e Kujdesit Shëndetësor Mat 500,000 Lidhur Kontrata RUÇI 500,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Rikonstruksion i bllokut te sallave operatore dhe salles operatore të Shërbimit të Urgjencës 57,612,681 Njoftuar Fituesi NDERTUESI 2014 - UDHA 55,821,693.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Lot 13 Paracetamol, 1g/6,7ml, Ampulë 890,473 Njoftuar Fituesi Winpharma 890,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Lot 12 Vecuronium Bromide, 10mg/vial, Vial 13,888,076 Njoftuar Fituesi LEKLI - EDNA-FARMA 13,888,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: “Riparim-mirëmbajtje sistemeve te ajrit të vakumuar dhe komprimuar, tanker oksigjeni, rampa oksigjeni, linjat dhe pajisjet përkatëse Lidhur Kontrata GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k.
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull : Blerje barna SUSHN, per barna shtese qe nevojiten ne kuader te trajtimit te pacienteve me Covid-19.
Loti 26 Sodium chloride 0.9% - 500 ml Flakon
Lidhur Kontrata MEDICAMENTA SHPK
Inspektorati Shteteror Shendetesor Qendror Tirane Inspektorati Shteteror Shendetesor Qendror Tirane Marrje mjetesh rrugore me qera operacionale (leasing) për Institucionin pr nje periudhe 2(vjecare) 32,000,000 Lidhur Kontrata ASG 30,940,080.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje materiale të ndryshme për pastrim (e ndarë në 3 Lote, përfshirë artikujt kundër COVID-19) - Loti 1 “Blerje detergjent, dizifektant dhe aromatizues” 125,924,226 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje materiale të ndryshme për pastrim (e ndarë në 3 Lote, përfshirë artikujt kundër COVID-19) - Loti 2 “Blerje materiale të ndryshme për pastrim” 60,799,437 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje materiale të ndryshme për pastrim (e ndarë në 3 Lote, përfshirë artikujt kundër COVID-19) - Loti 3 “Blerje materiale të nevojshme për mbrotjen personale" 10,296,759 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Blerje materiale mjekimi Stapler për QSU “Nënë Tereza” Lidhur Kontrata OES Distrimed SHPK
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Blerje e paketave Katarakte për Okulistikën për nevoja të Spitalit Rajonal Vlorë Lidhur Kontrata Gen-Alb Farma SHPK
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Loti 5 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Irinotecan 20 mg/ml - 5 ml Flakon Lidhur Kontrata EVITA SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Miratimi i Tekstit të Marrëveshjes mes Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ministrit të Shtetit për Rindërtimin dhe Institutit të Shëndetit Publik dhe Distributorit të Autorizuar “Keymen Ilaç Sanayi Ve Ticaret” A.S. për Furnizimin e Republikës së Shqipërisë me vaksinën e inaktivizuar kundër Covid-19 (Vero Cell) Coronavac, të Krijuar nga Sinovac Life Science Co Ltd. dhe të Prodhuar në Republikën Popullore të Kinës Lidhur Kontrata KEYMEN ILAC SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.