Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
141 956 24219 111,750,483,218 18,226 88,112,149,321 69,891,902,408

Tenders list

Procurement Authority Tenderer/Contracting Institution Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Ministry of Health Ministry of Health Lot.2 “Supervizim për rikonstruksionin e disa QSH- ve në qarqet Shkodër, Kukës, Lezhë, Dibër” 1,014,665 Re-Proclaimed and Announced the Winner “HYDRO-ENG CONSULTING” Sh.p.k., & “P.C.S. COMPANY” Sh.p.k 957,776.00
"Nënë Tereza"  University Hospital Center "Nënë Tereza"  University Hospital Center Blerje bari lot 32 “Trastuzumab 150 mg flakon” me afat 12 muaj 154,973,866 Announced the Winner MEGAPHARMA shpk & EDNA - FARMA shpk & REJSI FARMA shpk 154,972,800.00
Ministry of Health Ministry of Health Supervizimi për ndërtimin e godinës së re të laboratorëve në ISHP 3,612,231 Announced the Winner “ARKIMADE” shpk 3,319,500.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Blerje materiale per nderhyrjet kirurgjikale vaskulare 3,702,001 Re-Proclaimed and Announced the Winner OES Distrimed SHPK 3,665,000.00
Trauma University Hospital Trauma University Hospital Blerje kite për aparatin e astrupit për një periudhë 24 mujore 5,604,400 Announced the Winner Biometric Albania SHPK 5,590,000.00
Regional Hospital Directorate of Fier Regional Hospital Directorate of Fier Blerje Kite Reagent për Laboratorin Klinik-Biokimik 39,209,955 Announced Procurement
Spitali Rajonal “Memorial” Fier Spitali Rajonal “Memorial” Fier “Blerje materiale konsumi për Bankën e Gjakut ” 1,397,673 Re-Proclaimed Procurement
Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Riparim Rezonance Magnetike 7,018,777 Announced the Winner MEDFAU SHPK 6,997,500.00
"Xhafer Kongoli" Hospital Center of Elbasan "Xhafer Kongoli" Hospital Center of Elbasan Blerje Materiale Ortopedike dhe Traumatologjike 4,324,102 Announced Procurement
Regional Hospital Directorate of Dibër Regional Hospital Directorate of Dibër Blerje qumeshti dhe nenprodukte te tij per nevoja te Spitalit Rajonal Diber 3,474,920 Announced the Winner NELSA SHPK 3,415,800.00
Hospital Service Directorate of Kurbin Hospital Service Directorate of Kurbin Blerje Filma Radiologjike te Pershtatshem per Aparaturen Shimadzu Printerin Fuji Film Model DRYPIX 6000 ose ekuivalent, marrëveshje kuadër me afat 12- muaj 1,674,000 Announced Procurement
National Emergency Service National Emergency Service Blerje motorra urgjence per sistemin shendetesor 10,866,893 Re-Proclaimed and Announced the Winner “Timak shpk & Start Co shpk 10,370,000.00
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana loti 1 “Proteza, Kanjula dhe Materiale të Përgjithshme” 99,101,383 Announced the Winner Biometric Albania SHPK 95,521,000.00
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana loti 2 “Qarkullimi Ekstrakorporal” 37,564,866 Announced the Winner Biometric Albania SHPK 34,336,600.00
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana loti 3 “Materiale Per Terapine Intensive” 18,600,000 Announced the Winner FEDOS SHPK 18,599,000.00
Instituti i Mjekesise Ligjore Instituti i Mjekesise Ligjore Blerje reagente dhe materiale laboratorike 13,205,500 Announced the Winner KRIJON SHPK 12,860,000.00
Regional Hospital Directorate of Fier Regional Hospital Directorate of Fier Lot. 1 “Aparatura per okulistike” 10,520,000 Re-Proclaimed Procurement
Regional Hospital Directorate of Fier Regional Hospital Directorate of Fier Lot. 2 “ Poltrone aparatura etj per punktin e kemioterapise” 7,392,333 Re-Proclaimed Procurement
"Koco Gliozheni" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana "Koco Gliozheni" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana Lot 3- Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale ,Menotrophin (FSH-LH Urinare) 75 IU FSH+75 IU LH 1,387,430 Announced the Winner FLORIFARMA SHPK 1,372,000.00
"Koco Gliozheni" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana "Koco Gliozheni" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana Lot 11- Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Methylprednisolone 4 mg 19,495 Announced the Winner Aldosch-Farma SHPK 19,005.00
"Koco Gliozheni" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana "Koco Gliozheni" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana Lot 14- Anti-infektive te pergjithshem Ceftriaxone 1 gr 57,636 Announced the Winner
"Koco Gliozheni" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana "Koco Gliozheni" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana Lot 16 – Gjaku dhe organet formuese te gjakut Acetylsalicylic acid 100 mg 11,200 Announced the Winner Aldosch-Farma SHPK 11,025.00
Hospital Service Directorate of Korça Hospital Service Directorate of Korça Mirembajtje “full risk” e pajisjes mjekesore MRI (resonance magnetike) te prodhuesit Philips/ose ekuivalent, te Spitalit Korce” - Marreveshje kuader me nje operator ekonomik – ku te gjitha kushtet jane te percaktuara – me afat 2 (dy) vjecar (24 muaj) 13,612,621 Re-Proclaimed Procurement
"Koco Gliozheni" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana "Koco Gliozheni" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana Lot 6- Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Agonist Gnrh,Triptorelin acetat 0.1 mg/ ml , me fond limit 618,733 Announced the Winner TRIMED SHPK 600,000.00
"Koco Gliozheni" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana "Koco Gliozheni" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana Lot 7 – Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Progesteron vaginal i micronizuar 200 mg 753,753 Announced the Winner MEDICAMENTA SHPK 753,250.00
"Nënë Tereza"  University Hospital Center "Nënë Tereza"  University Hospital Center Loti 3 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Dacarbasine 100 mg Flakon 8,878,711 Announced the Winner MEDICAMENTA SHPK 8,800,000.00
"Nënë Tereza"  University Hospital Center "Nënë Tereza"  University Hospital Center Loti 4 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Vinblastine 1 mg/ml - 10 ml Flakon / Ampulë 2,808,901 Announced the Winner Farma Net Albania 2,700,000.00
"Nënë Tereza"  University Hospital Center "Nënë Tereza"  University Hospital Center Loti 2 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Bleomycine Sulphate Lyophilized powder x 15 mg Flakon 13,775,454 Announced the Winner Farma Net Albania 13,470,000.00
"Nënë Tereza"  University Hospital Center "Nënë Tereza"  University Hospital Center Loti 1 Sistemi nervor Ketamine 50 mg/ml - 10ml Ampulë 763,904 Announced the Winner Ilma SHPK 720,000.00
"Nënë Tereza"  University Hospital Center "Nënë Tereza"  University Hospital Center Loti 5 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Vincristine 1 mg/ml - 1 ml Flakon / Ampulë 4,663,565 Announced the Winner Farma Net Albania 4,560,000.00

The opinions, findings, conclusions and recommendations expressed are those of the author/s and do not necessarily represent those of the Donors.