Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by tenderer institution

PROKURIME NË SEKTORIN E SHËNDETËSIË PËR PËRBALLIMIN E PANDEMISË COVID-19

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
32 57 217 5,784,255,282 198 5,357,781,016 4,454,233,723

Tenders list

Procurement Authority Tenderer/Contracting Institution Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
"Nënë Tereza"  University Hospital Center "Nënë Tereza"  University Hospital Center “Trajtimi dhe asgjësimi i mbetjeve që dalin nga shërbimi ku marrin trajtim pacientët me COVID-19, marrëveshje kuadër me afat 12 muaj”. 9,811,200 Announced Procurement
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana Blerje barna SUSHN, per barna shtese qe nevojiten ne kuader te trajtimit te pacienteve me Covid-19.
Loti 19 Glyceryl trinitrate 1 mg / 1 ml -50ml Flakon
207,200 Signed the Contract MEGAPHARMA SHPK 1 036 leke per njesi
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana Blerje barna per terapine Anti Covid -19
Loti 10 Piperacillin + Tazobactam 4 gr + 500 mg Flakon
30,090,000 Signed the Contract FLORFARMA SHPK 479 leke per njesi
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana Blerje barna per terapine Anti Covid -19
Loti 5 Omeprazole 40 mg Flakon
33,725,000 Signed the Contract MEGAPHARMA SHPK 358.5 leke per njesi
Regional Hospital Directorate of Dibër Regional Hospital Directorate of Dibër Blerje oksigjen mjekesor për përdorim spitalor per nevoja te Spitalit Rajonal Diber 2,764,800 Announced the Winner MESSER ALBAGAZ SHPK 2,764,800.00
Trauma University Hospital Trauma University Hospital “Shërbim për Dezinfektimin e SUT për luftimin e epidemisë COVID-19 për një periudhë 12 mujore” 7,946,880 Signed the Contract TIRANA TEKNOLOGJI 6,993,254.40
Regional Hospital Directorate of Gjirokastra Regional Hospital Directorate of Gjirokastra Blerje Oksigjen Mjekesor 5,184,000 Signed the Contract MESSER ALBAGAZ SHPK 5,184,000.00
Ministry of Health Ministry of Health Miratimi i tekstit të marrëveshjes për prodhimin dhe furnizimin nga dhe ndërmjet Pfizer Overseas LLC dhe Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale të Shqipërisë, Institutit të Shëndetit Publik dhe ministrit të Shtetit për Rindërtimin. Signed the Contract PFIZER OVERSEAS LLC
Hospital Service Directorate of Pogradec Hospital Service Directorate of Pogradec Blerje oksigjen mjekesor i gazte per DSHS Pogradec 2,297,549 Signed the Contract MESSER ALBAGAZ SHPK 2,297,549.00
Hospital Service Directorate of Mirdita Hospital Service Directorate of Mirdita Blerje oksigjen i gazte mjeksor per nevojat e spitalit Mirdite 2,419,200 Announced the Winner GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 2,419,200.00
"Nënë Tereza"  University Hospital Center "Nënë Tereza"  University Hospital Center Riparim-mirëmbajtje e sistemeve të ajrit të vakumuar dhe komprimuar, tanker oksigjeni, linjat dhe pajisjet përkatëse, në spitalin Covid-4 - për një periudhë 12 mujore me të drejtë shkëputje në momentin e mbylljes së Covid-4. Signed the Contract GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k.
Hospital Service Directorate of Saranda Hospital Service Directorate of Saranda Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Blerje oksigjen mjekesor i gazte per nevoja te Drejtorise se Sherbimit Spitalor Sarande Signed the Contract MESSER ALBAGAZ SHPK
Directorate of "Ihsan Cabej" Hospital in Lushnja Directorate of "Ihsan Cabej" Hospital in Lushnja Blerje oksigjeni gas mjeksor 6,912,000 Announced the Winner GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 6,912,000.00
Hospital Service Directorate of Librazhd Hospital Service Directorate of Librazhd Blerje e oksigjen mjeksor i gazte. 2,073,600 Announced the Winner GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 2,073,600.00
Hospital Service Directorate of Saranda Hospital Service Directorate of Saranda Blerje oksigjen mjekesor i gazte per nevoja te Drejtorise se Sherbimit Spitalor Sarande 19,180,800 Announced the Winner MESSER ALBAGAZ SHPK 19,180,800.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull : Blerje Oksigjen mjekesore i lengshem Signed the Contract MESSER ALBAGAZ SHPK
"Nënë Tereza"  University Hospital Center "Nënë Tereza"  University Hospital Center “Riparim-mirëmbajtje e sistemeve të ajrit të vakumuar dhe komprimuar, tanker oksigjeni, linjat dhe pajisjet përkatëse, në spitalin Covid-4” për një periudhë 12 mujore me të drejtë shkëputje në momentin e mbylljes së Covid-4. 1,208,240 Announced the Winner GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 1,159,814.00
Directorate of "Ihsan Cabej" Hospital in Lushnja Directorate of "Ihsan Cabej" Hospital in Lushnja Dezinfektim i ambienteve të brendshme dhe të jashtme të Spitalit dhe Poliklinika Lushnje për situatën e krijuar nga Covid -19 8,333,333 Announced the Winner ALPEN PULITO 4,215,809.66
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana Blerje barna per terapine Anti Covid -19
Loti 11 Alprazolam 0.5 mg Tablete
14,412 Signed the Contract Pegasus SHPK 7.2 leke per njesi
Central Purchasing Agency Shërbim mirëmbajtje ndërtimore e objekteve në Spitalin COVID-4 7,987,216 Announced the Winner Intelligent Building Solution (I.B.S.) - R & T 5,000,000.00
Regional Hospital of Durrës Regional Hospital of Durrës Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull : Blerje oksigjen mjekesor leng dhe gaz per Spitalin Rajonal Durres - Loti 1 Oksigjen Leng Signed the Contract GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k.
Regional Hospital of Durrës Regional Hospital of Durrës Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull : Blerje oksigjen mjekesor leng dhe gaz per Spitalin Rajonal Durres - Loti 2 Oksigjen Gaz per perdorim Mjekesor Signed the Contract GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k.
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull: Blerje barna per terapine Anti Covid -19
Loti 6 Tigecycline 50 mg Flakon
Signed the Contract Megapharm - DELTA PHARMA - AL- Incomed
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull: Blerje barna per terapine Anti Covid -19
Loti 4 Colistine 1.000.000 I.U Flakon
Signed the Contract MEGAPHARMA SHPK
Ministry of Health Ministry of Health Miratimi i tekstit të marrëveshjes, ndërmjet "Human Vaccine" LLC dhe Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale të Shqipërisë, Ministrit të Shtetit për Rindërtimin të Shqipërisë dhe Institutit të Shëndetit Publik, për furnizimin e Republikës së Shqipërisë me vaksinën kundër covid-19 "Sputnik V", të zhilluar nga Instituti Kombëtar i kërkimit Gamaleya për epidemiologjinë dhe mikrobiologjinë në Rusi. Signed the Contract Human Vaccine LLC
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull: Blerje barna per terapine Anti Covid -19
Loti 3 Albumine humane 20% - 50 ml Flakon
Signed the Contract LEKLI SHPK & MEGAPHARMA SHPK
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana Blerje barna per terapine Anti Covid -19 Loti 9 Promethazine 50 mg/2 ml Ampule 52,900 Signed the Contract Aldosch-Farma SHPK 52.9 leke per njesi
Hospital Service Directorate of Saranda Hospital Service Directorate of Saranda “Blerje oksigjen mjekesor i gazte per nevoja emergjente te Drejtorise se Sherbimit Spitalor Sarande’’ 1,347,840 Announced the Winner MESSER ALBAGAZ SHPK 1,347,840.00
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull: Blerje barna per terapine Anti Covid -19
Loti 7 Haloperidol 50 mg/ml Ampule
Signed the Contract TRIMED SHPK
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull: Blerje barna per terapine Anti Covid -19
Loti 8 Haloperidol 20 mg/10ml Flakon
Signed the Contract TRIMED SHPK

SUPPORTERS


Databaza është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë. Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.