Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
135 841 20769 80,946,092,480 16,169 62,925,671,109 45,869,304,653

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Menaxhim dhe Mirëmbajtje e Aparaturave Mjekësore në QSU “Nënë Tereza” me afat (48 muaj) 645,887,199 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës “Sigurimi i Ndertesave Per Spitalin Rajonal Durres 2,398,520 Shpallur Procedura
Qendra Shendetesore e Speciliteteve Nr.2 Qendra Shendetesore e Speciliteteve Nr.2 Loti i dyte: Blerje Kite ,Reagent dhe materiale konsumi per laboratoret 505,657 Shpallur Procedura
Qendra Shendetesore e Speciliteteve Nr.2 Qendra Shendetesore e Speciliteteve Nr.2 Loti i Pare: “.Blerje kite ,reagente dhe materjale konsumi per Laboratorin Bio-Kimi per SAT -450 , I-Chroma Reader , Maglum 800 /ose ekuivalent 11,295,760 Shpallur Procedura
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Blerje kite per aparatin e Astrupit per nje periudhe 24 mujore” 6,280,000 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës BLERJE MATERIALE PËR KIRURGJINË E KATARAKTËS PËR SPITALIN RAJONAL DURRËS 5,343,040 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje materiale mjekesore specifike për shërbimin e Kirurgjisë Vaskulare -Loti 1 - Materiale Sintetike për Trajtim Vaskular Kirurgjikal; 81,130,868 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje materiale mjekesore specifike për shërbimin e Kirurgjisë Vaskulare -Loti 2 - Materiale biologjike për Trajtim Vaskular Kirurgjikal; 6,766,725 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje materiale mjekesore specifike për shërbimin e Kirurgjisë Vaskulare -Loti 3 - Sutura Specifike Vaskulare; 31,070,260 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje materiale mjekesore specifike për shërbimin e Kirurgjisë Vaskulare -Loti 4 - Materiale për Trajtim Endovaskular; 48,762,500 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje materiale mjekesore specifike për shërbimin e Kirurgjisë Vaskulare - Loti 5- Aksesore dhe materiale specifike Elektrobisturi Mono dhe Bipolare per aparaturen BOWA OSE EKUIVALENT; 7,217,627 Shpallur Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Pajisje per sallat operatore dhe per reanimacionin neonatal ne SUOGJ "Koco Gliozheni" - Loti 1- FV.Paisje mjeksore per Sallat e Operacionit,Sallave te lindjes,dhe Urgjenca në S.U.O.GJ “Koco Gliozheni 21,310,500 Shpallur Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Pajisje per sallat operatore dhe per reanimacionin neonatal ne SUOGJ "Koco Gliozheni" - Loti 2 F.V Qender Ajri Medikal i kompriuar 3,689,500 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje materiale mjekësore specifike për Shërbimin e Hemodinamikës (të lidhura me ndërhyrjet në crregullimet e ritmit, IK dhe valvulat në Laboratorin e Kateterizimit të zemrës) për QSU “Nënë Tereza”
Loti 2 - Pacemaker VVIR dhe DDDR
73,020,499 Njoftuar Fituesi OES Distrimed SHPK
Qendra Shendetesore e Speciliteteve Nr.2 Qendra Shendetesore e Speciliteteve Nr.2 Blerje Filma Fujifilm DI-HL (ose ekuivalent) per Printer Fujifilm DRYPIX 7000 3,209,500 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje materiale mjekesore specifike per Sherbimin e ORL per nevoja te QSUNT per 24 muaj 15,957,920 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Loti 1 KITE PER LABORATORIN KLINIK-BIOKIMIK 2021 1,274,110 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Loti 2 REAGENTE KIMIKE, KOAGULIMI & MATERIALE LABORATORI 2021 1,005,660 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbimi Kombëtar i Urgjencës Blerje uniformash për Qëndrën Kombëtare të Urgjencës Mjekësore 79,290,000 Njoftuar Fituesi UNIVERS PROMOTIONS 51,900,000.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Furnizim Vendosje me nje ashensor te ri per godinen e maternitetit per SRD-ne per vitin 2021. 2,600,000 Shpallur Procedura
Qendra Shëndetësore Paskuqan, Tiranë Qendra Shëndetësore Paskuqan, Tiranë Blerje Kite Biokimik 2,474,072 Shpallur Procedura
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Sherbimi me roje private 32,804,959 Shpallur Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Rikonstruksion i Sallave te operacionit,Sallave te lindjes,Qendres se Gruas dhe Urgjenca 57,493,505 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbimi Kombëtar i Urgjencës Blerje Këpucë për Qendrën Kombëtare të Urgjencës Mjekësore 11,983,333 Njoftuar Fituesi UNIVERS PROMOTIONS 11,350,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Loti 1 : Blerje filma per grafi dixhitale 2,610,000 Njoftuar Fituesi Montal SHPK 2,555,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shërbimit Spitalor Gramsh Riparim dhe modernizim i ashensorit te Spitalit Gramsh 997,850 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Blerje material imazherie për përdorim spitalor per nevoja te Spitalit Rajonal Diber per vitin 2021 817,300 Shpallur Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë “Materiale per Laboratorin Klinik-Biokimik” në SUOGJ “Koço Gliozheni” 2,104,172 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 1,400,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Spitali Psikiatrik Elbasan Shërbim mirëmbajtje objekti ndërtimor, për Spitalin Psikiatrik "Sadik Dinci” Elbasan 6,203,489 Shpallur Procedura
Spitali Psikiatrik Vlorë Spitali Psikiatrik Vlorë Loti II – Hemokromi 352,400 Shpallur Procedura

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.