Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Rezultate permbledhese

Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
26 7,000,397,404 20 6,817,506,707 4,896,001,024

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Statusi i Tenderit Vlera fituese
Rikonstruksion i rrugës se Velipojës segmenti Harku i Berdices - Baks Lot. 1. 981,691,000 Lidhur Kontrata 637,408,152
Ndërtim Asfaltim i rrugës Cërrik – Belsh – Dragot –Kuçove – Ure Vajgurore (Segmenti Cërrik - Belsh - Grekan). 1,199,415,000 Lidhur Kontrata 743,653,778
Ndertim Asfaltim i rruges Cerrik – Belsh – Dragot – Kucove – Ure Vajgurore. 1,041,230,892 Lidhur Kontrata 689,987,164
"Rikonstruksion i rruges se Velipojes segmenti Harku i Berdices - Baks Lot. 3. 886,349,000 Lidhur Kontrata 726,804,422
Rikonstruksion i hyrjes së qytetit Bajram Curri. 45,392,000 Lidhur Kontrata 34,494,101
"Sistemimi dhe asfaltimi i rruges "Mertish - Tre Ura". 45,850,000 Lidhur Kontrata 33,777,777
Rikonstruksion i tre rrugeve hyrese te qytetit Rrogozhine. 124,996,999 Lidhur Kontrata 90,363,694
Rikonstruksioni i rrugës Gradishtë – Spolatë, segmenti Spolatë e vogël – Spolatë e madhe. 45,175,899 Lidhur Kontrata 29,523,980
Rehabilitim dhe veshje me asfalt i rrugës FushëArrëz (K/Hadroit) – Reps (Rotonda). 877,500,000 Lidhur Kontrata 770,418,980
Ndërtim Asfaltim i rrugës Cërrik – Belsh – Dragot – Kucove – Urë Vajgurore (Segmenti Degëzim Grekan – Dragot). 442,395,000 Lidhur Kontrata 318,219,526
Rikonstruksioni i rrugës Taulantët , pedonales dhe KUZ në UBT. 82,575,000 Lidhur Kontrata 52,881,647
Ndertim i ujesjellesit Cerme – Terbuf – Sulzotaj. 387,000,000 Lidhur Kontrata 371,236,432
Mbikqyrje punimesh për objektin: Sistemim asfaltim i rrugës Lekdush – Bënçë – Tepelenë, Lot 1. 2,042,067 Lidhur Kontrata 1,366,667
Sistemim asfaltim i rrugës Lekdush – Bënçë – Tepelenë, Lot 1. 455,811,059 Lidhur Kontrata 248,275,650
Rikonstruksion i rruges autostrade - fshati Bulo. 72,011,026 Lidhur Kontrata 50,297,270
Sherbime projektimi për projekte te financuara nga Fondi i Zhvillimit te Rajoneve (FZHR), Bashkia Shkoder. 20,833,333 Njoftuar Fituesi
Rikonstruksioni i shkolles se mesme te bashkuar Caush Senja , Tunje. 5,411,801 Lidhur Kontrata 3,784,654
Rikonstruksioni i shkollës 9-vjeçare Toshkëz, komuna Allkaj. 32,081,296 Lidhur Kontrata 21,364,496
Rikonstruksion i shkollës 9 – vjeçare fshati Sheq Musalalaj, Komuna Frakull. 27,119,749 Lidhur Kontrata 16,010,614
Rikonstruksioni i Shkollës 9 vjeçare Dërsnik, Komuna Voskop. 10,144,000 Lidhur Kontrata 6,817,073
Gjelbërimi i parkut të liqenit të Tiranës (parku i ri) . 53,314,919 Lidhur Kontrata 49,314,947
Sherbime projektimi për projekte te financuara nga Fondi i Zhvillimit te Rajoneve (FZHR), Bashkia Berat. 20,833,333 Anuluar Procedura
Sherbime projektimi për projekte te financuara nga Fondi i Zhvillimit te Rajoneve (FZHR), Bashkia Durres. 41,666,666 Shpallur Procedura
Sherbime projektimi për projekte te financuara nga Fondi i Zhvillimit te Rajoneve (FZHR), Bashkia Korce. 41,666,666 Njoftuar Fituesi
Sherbime projektimi për projekte te financuara nga Fondi i Zhvillimit te Rajoneve (FZHR), Bashkia Vlore. 41,666,666 Shpallur Procedura
Shërbime projektimi për Qendrën sportive argëtuese për fëmijë - Berat. 16,224,033 Shpallur Procedura
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data