Open Procurement Albania

"Rikonstruksion i rruges se Velipojes segmenti Harku i Berdices - Baks Lot. 3.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Shkodër
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga Qeveria Shqiptare
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Projekte me financim të Qeverisë Shqiptare
Pershkrim i Projektit Buxheti: 23.7 miliardë Lekë
Kohëzgjatja: 2014-2019
Financues: Qeveria Shqiptare
Shtrirja gjeografike: Në 12 Qarqet e Shqipërisë, 35 bashki
Përfitues: 2 milionë banorë
Objektivi: Përmirësimi i kushteve të jetesës të banorëve në të gjithë vendin, rritja e aksesit në shëbimet bazë, promovimi i turizmit dhe nxitja e sektorit bujqësor, përmes financimit të projekteve të mëdha me ndikim rajonal. Investimet janë në perputhje të plotë me vizionin e Qeverisë Shqiptare për transformimin urban të qendrave të qyteteve, infrastrukturës rrugore dhe furnizimit me ujë.
 • Infrastrukturë rrugore dhe urbane;
 • Furnizim me ujë të pijshëm;
 • Mjedis;
 • Rikonstruksion i shkollave;
 • Projekte studimore, hapësinore, të trashëgimisë kulturore, etj;
 • Hartim i projekteve teknike të gatshme për financim për Njësitë e Qeverisjes Vendore;
Objekti i Tenderit "Rikonstruksion i rrugës së Velipojës segmenti Harku i Berdicës - Baks Lot. 3.
Fondi i akorduar për vitin 2017 është 177.269.973 Lekë pa tvsh.
Pjesa e mbetur është parashikuar për vitin 2018.
Nr. Reference
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 886,349,000
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 08-05-2017
Sektori Infrastrukturë Rrugë Ndërurbane
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues VELLEZERIT HYSA
ALBA KONSTRUKSION
GENER 2
CURRI
ALB TIEFBAU & Pe Vla Ku
ALKO IMPEX
GJOKA KONSTRUKSION
ADEM POJANI
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALB TIEFBAU SHPK -
 • PE - VLA - KU -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 726,804,422
  Data e shpalljes se fituesit 07-06-2017
  Data e lidhjes se kontrates 13-06-2017
  Vlera e Kontrates me TVSH 872,165,306
  Kohezgjatja e Kontrates 18 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Janë s’kualifikuar:

  1. Bashkimi i operatoreve ekonomike Vellezerit Hysa SHPK (85%) dhe Ergi SHPK (15%) pasi:
  a. Shoqëria Vellezerit Hysa SHPK nuk plotëson kërkesën 2.3.10 për kualifikim (deklarimin e punëve në proces) pasi në datën 03.05.2017 është shpallur fitues i kontratës Pastrimi kanaleve kullues, në territorin e Bashkisë Rrogozhine me vlere 9.549.327 lekë me tvsh, lidhur me Bashkinë Rrogozhine, sipas njoftimit të fituesit të botuar në Buletinin 19, të datës 15.05.2017. Këtë objekt nuk e ka deklaruar në formular, ndonëse data e tenderit ka qene 14.05.2017.
  b. Shoqëria Ergi SHPK nuk plotëson kërkesën 2.2.4 për kualifikim lidhur me taksat vendore pasi nuk ka paguar taksat për vitin 2017 në Tirane (Berzhite) ku ka kryer aktivitet nga data 12.04.2016 deri në datën 16 mars 2017. Edhe deklarata e paraqitur për të plotësuar kërkesën 2.2.5 për kualifikim rezulton e pa vërtete.
  c. Shoqëria Ergi SHPK nuk plotëson kërkesën 2.3.5 për kualifikim lidhur me punësimin e mjekut pasi kontrata me mjekun është lidhur në datën 01.02.2017 e, në këtë mënyre, nuk figuron në listepagesen e janarit, në përputhje me kërkesën për kualifikim.
  d. Shoqëria Ergi SHPK nuk plotëson kërkesën 2.3.7 për kualifikim lidhur me disponimin e mjeteve të nevojshme teknike për realizimin e kontratës.
  e. Shoqëria Ergi SHPK nuk plotëson kërkesën 2.3.10 për kualifikim (deklarimin e punëve në proces).

  2. të skualifikoje Operatorin Ekonomik Alba Konstruksion SHPK pasi:
  a. Nuk plotëson kërkesën 2.3.1 për kualifikim lidhur me punët e ngjashme .
  b. Nuk plotëson kërkesën 2.3.3 për kualifikim lidhur me punësimin e inxhinierëve, pasi pjesë nga stafi i deklaruar në këtë procedurë është i angazhuar në kontratën Rikualifikim urban i Bashkisë Pukë , për të cilën ky operator ekonomik është shpallur nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit.
  c. Nuk plotëson kërkesën 2.3.4 për kualifikim lidhur me deklarimin për mosangazhimin e stafit, pasi deklarimi nuk është në përputhje me kërkesën. Në deklaratë shoqëria nuk shprehet se inxhinieret janë të pa angazhuar , por stafi nuk do të jetë i angazhuar në kontrata të tjera , deklarate që është e ndryshme nga kërkesa.

  3. të skualifikoje Operatorin Ekonomik Gener 2 SHPK pasi:
  a. Nuk plotëson kërkesën 2.d të Kërkesave të Veçanta për kualifikim pasi Formulari i Vlerësimit i paraqitur nuk është në përputhje me Formularin 8 të miratuar në DST, Formulari i paraqitur nuk përmban vlerën e objektit.
  b. Nuk plotëson kërkesën 2.2.5 për kualifikim lidhur me deklaratën për taksat vendore pasi në deklaratën e paraqitur nuk është shprehur sipas kërkesës se ka paguar të gjitha detyrimet e taksave dhe tarifave vendore, në vendet ku operatori ka ushtruar apo ushtron aktivitet për vitet 2016 dhe 2017 .
  c. Nuk plotëson kërkesën 2.3.1 për kualifikim lidhur me punët e ngjashme pasi Formulari i Vlerësimit i paraqitur nuk është në përputhje me Formularin 8 të miratuar në DST, Formulari i paraqitur nuk përmban vlerën e objektit.
  d. Nuk plotëson kërkesën 2.3.3 për kualifikim lidhur me punësimin e inxhiniereve, pasi nuk ka paraqitur asnjë dokument për punësimin e një inxhinieri gjeolog, në përputhje me kërkesën.
  e. Nuk plotëson kërkesën 2.3.4 për kualifikim lidhur me deklaratën për mosangazhimin e inxhiniereve.

  4. Bashkimi i operatoreve ekonomike Curri SHPK (81.88%) dhe Beis SHPK (18.12%) pasi: a. Shoqëria Curri SHPK nuk plotëson kërkesën 2.3.3 për kualifikim lidhur me punësimin e inxhiniereve, pasi nuk ka paraqitur asnjë dokument për punësimin e inxhiniereve të kërkuar.
  b. Shoqëria Curri SHPK nuk plotëson kërkesën 2.3.7 për kualifikim lidhur me disponimin e mjeteve të nevojshme teknike për realizimin e kontratës.

  5. Alko Impex General Construcion SHPK për arsye se:
  a. Nuk plotëson piken 2.3.1 për kualifikim lidhur me punët e ngjashme.
  6. Adem Pojani SHPK
  a. Nuk ka paraqitur oferte.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB TIEFBAU SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB TIEFBAU SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB TIEFBAU SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB TIEFBAU SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per PE - VLA - KU viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per PE - VLA - KU viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per PE - VLA - KU viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per PE - VLA - KU viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.15 - Dt.18-04-2017
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.23 - Dt.12-06-2017
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.25 - Dt.27-06-2017

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data