Open Procurement Albania

Rikonstruksion i shkollës 9 – vjeçare fshati Sheq Musalalaj, Komuna Frakull.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Fier
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga Qeveria Shqiptare
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Projekte me financim të Qeverisë Shqiptare
Pershkrim i Projektit Buxheti: 23.7 miliardë Lekë
Kohëzgjatja: 2014-2019
Financues: Qeveria Shqiptare
Shtrirja gjeografike: Në 12 Qarqet e Shqipërisë, 35 bashki
Përfitues: 2 milionë banorë
Objektivi: Përmirësimi i kushteve të jetesës të banorëve në të gjithë vendin, rritja e aksesit në shëbimet bazë, promovimi i turizmit dhe nxitja e sektorit bujqësor, përmes financimit të projekteve të mëdha me ndikim rajonal. Investimet janë në perputhje të plotë me vizionin e Qeverisë Shqiptare për transformimin urban të qendrave të qyteteve, infrastrukturës rrugore dhe furnizimit me ujë.
 • Infrastrukturë rrugore dhe urbane;
 • Furnizim me ujë të pijshëm;
 • Mjedis;
 • Rikonstruksion i shkollave;
 • Projekte studimore, hapësinore, të trashëgimisë kulturore, etj;
 • Hartim i projekteve teknike të gatshme për financim për Njësitë e Qeverisjes Vendore;
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i shkollës 9 – vjeçare fshati Sheq Musalalaj, Komuna Frakull.
Burimi i Financimit: Buxheti i Shtetit.
Nr. Reference
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 27,119,749
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 04-06-2015
Sektori Infrastrukturë Objekte Arsimore
Nr. i Operatoreve Konkurues 17
Operatore Konkurues Glavenica SHPK & Vllaznia SHPK
Kevin Konstruksion SHPK
Beladi SHPK
Junik SHPK
Filipi SHPK & Shendelli SHPK
Leon Construction SHPK
Derveni 1 SHPK
Shendelli SHPK
Shamo Construction SHPK
ICC Group SHPK & Ergi SHPK
Ngrecan 1984 SHPK & Anbi SHPK
Aurora Construction SHPK
Jogi sh.p.k. & Spektri SHPK
Boshnjaku B SHPK & Heko SHPK
Be-Is SHPK
Eral Construction SHPK
Ed Construction SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GLAVENICA -
 • UDHA -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 16,010,614
  Data e shpalljes se fituesit 17-08-2015
  Data e lidhjes se kontrates 31-08-2015
  Vlera e Kontrates me TVSH 19,212,737
  Kohezgjatja e Kontrates 6 muaj
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ankesë u paraqit nga ana operatorit ekonomik Filipi me datë 15.05.2015, e cila ka marrë përgjigje nga Autoriteti Kontraktor me datë 18.05.2015.
  Nuk ka pasur ankim në KPP.

  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. Aurora Konstruksion SHPK
  Vërtetimi i xhiros mesatare të realizuar që ka paraqitur është pa datë, duke bërë të pavlefshëm këtë dokument.

  2. Junik SHPK
  Operatori ekonomik nuk ka paraqitur faturën e maturuar të fundit të pagesës së energjisë elektrike, si dhe nuk ka paraqitur konfirmim që ka paguar të gjitha taksat vendore në selitë e Tiranës dhe Lezhës.

  3. Bashkimi i operatorëve Filipi SHPK & Shendelli SHPK :
  Operatori Shendelli ka paraqitur ofertë edhe si operator më vete.

  4. Derveni 1 SHPK :
  Operatori ka paraqitur deklaratën e gjendjes bankare me një shumë më të vogël nga ajo që është kërkuar.

  5. Shëndëlli SHPK
  Ka paraqitur vetëm ekstraktin e QKR si dhe ka ofertuar edhe si bashkim operatorësh bashkë me Filipi SHPK

  6. Shamo Construction SHPK :
  Operatori nuk plotëson kriterin e punëve të ngjashme. 7. Bashkimi i operatorëve ICC Group SHPK & Ergi SHPK pasi ICC group
  Nuk plotëson kriterin e punëve të ngjashme.

  8. Bashkimi i operatorëve Ngrecan 1984 SHPK & Anbi SHPK
  Bilancet e paraqitura nga Anbi janë të pa çertifikuara nga DRT .

  9. Bashkimi i operatorëve Jogi SHPK & Spektri SHPK
  Bashkimi i operatorëve nuk plotëson kriterin e punëve të ngjashme.

  10. Bashkimi i operatorëve Boshnjaku B SHPK & Heko SHPK
  Bilancet e paraqitura nga Heko janë të pa çertifikuara nga DRT, nuk disponon licencat për punimet e veta, si dhe nuk ka paraqitur faturën e maturuar të fundit të pagesës së energjisë elektrike.

  11. Eral Construction SHPK
  Bashkimi i operatorëve nuk plotëson kriterin e punëve të ngjashme si dhe nuk ka paraqitur faturën e maturuar te fundit te pagesës së energjisë elektrike.

  12. Be-IS SHPK
  Në dokumentacion e paraqitur që ka të bëjë me makinireritë, nuk ka autobot uji. 13. Leon SHPK
  Kontrata e qerasë për mjetin mini ekskavator mbaron në datë 13.08.2015, para afatit të mbarimit të kontratës. Gjithashtu kontrata e qerasë për mjetin autovinç mbaron në datë 24.12.2015, datë kjo e cila është para përfundimit të periudhës së garancisë së kontratës. Si rrjedhojë është gjykuar që operatori në fjalë nuk e disponon mjetin. 14. Ed Construction SHPK :
  Operatori nuk ka paraqitur vërtetimin e detyrimeve vendore për Bashkinë Kamëz
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GLAVENICA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GLAVENICA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GLAVENICA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GLAVENICA viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.19 - Dt.18-05-2015
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.33 - Dt.24-08-2015
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.36 - Dt.14-09-2015
  Vendim i Komitetit për Zhvillimin e Rajoneve nr. 5 datë 4.2.2016

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data