Open Procurement Albania

Mbikqyrje punimesh për objektin: Sistemim asfaltim i rrugës Lekdush – Bënçë – Tepelenë, Lot 1.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Gjirokastër
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga Qeveria Shqiptare
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Projekte me financim të Qeverisë Shqiptare
Pershkrim i Projektit Buxheti: 23.7 miliardë Lekë
Kohëzgjatja: 2014-2019
Financues: Qeveria Shqiptare
Shtrirja gjeografike: Në 12 Qarqet e Shqipërisë, 35 bashki
Përfitues: 2 milionë banorë
Objektivi: Përmirësimi i kushteve të jetesës të banorëve në të gjithë vendin, rritja e aksesit në shëbimet bazë, promovimi i turizmit dhe nxitja e sektorit bujqësor, përmes financimit të projekteve të mëdha me ndikim rajonal. Investimet janë në perputhje të plotë me vizionin e Qeverisë Shqiptare për transformimin urban të qendrave të qyteteve, infrastrukturës rrugore dhe furnizimit me ujë.
 • Infrastrukturë rrugore dhe urbane;
 • Furnizim me ujë të pijshëm;
 • Mjedis;
 • Rikonstruksion i shkollave;
 • Projekte studimore, hapësinore, të trashëgimisë kulturore, etj;
 • Hartim i projekteve teknike të gatshme për financim për Njësitë e Qeverisjes Vendore;
Objekti i Tenderit Mbikëqyrje punimesh për objektin: Sistemim asfaltim i rrugës Lekdush – Bënçë – Tepelenë, Lot 1
Nr. Reference
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 2,042,067
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Shërbim konsulence
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 17-10-2016
Sektori Mbikëqyrje Punimesh
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues InfraKonsult SHPK
NORD - COMAT SHPK
TOWER SHPK SHPK & Derbi – E
ZENIT - 06 SHPK
GJEOKONSULT & CO SHPK
A.SH. Engineering SHPK
REAN 95 SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • DERBI-E -
 • TOWER -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1,366,667
  Data e shpalljes se fituesit 14-11-2016
  Data e lidhjes se kontrates 15-11-2016
  Vlera e Kontrates me TVSH 1,639,999
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Në datën 02.11.2016 ka paraqitur ankim shoqëria Infrakonsult SHPK. Ankimit ju kthye përgjigje në datën 03.11.2016.
  Nuk ka pasur ankim në KPP.

  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm me arsyet përkatëse:

  1. Infrakonsult SHPK për arsye se:
  a. Nuk plotëson kërkesën 2.3.2 për kualifikim lidhur me stafin e nevojshëm, pasi nuk ka paraqitur dokumentacion për inxhinier mjedisi në përputhje me kërkesën për kualifikim (inxhinieria e deklaruar është kimiste teknologe dhe jo inxhiniere mjedisi).

  2. Nord Komat SHPK për arsye se:
  a. Nuk plotëson kërkesën 2.2.3 për kualifikim lidhur me gjendjen në banke pasi nuk ka paraqitur vërtetimin e kërkuar.
  b. Nuk plotëson kërkesën 2.3.2 për kualifikim lidhur me stafin e nevojshëm.
  c. Nuk plotëson kërkesën 2.3.5 për kualifikim lidhur me realizimin e shërbimeve të ngjashme, pasi nuk ka paraqitur dokumentacion për realizimin e shërbimeve të mbikëqyrjes.
  d. Nuk plotëson kërkesën 2.3.6 për kualifikim lidhur me disponimin e një instrumenti topografik (total stacion) pajisur me Gps pasi nuk ka paraqitur asnjë dokumentacion për këtë qëllim.

  3. Zenit - 06 SHPK për arsye se:
  a. Nuk plotëson kërkesën 2.3.2 për kualifikim lidhur me stafin e nevojshëm, pasi nuk ka paraqitur dokumentacion për inxhinier mjedisi në përputhje me kërkesën për kualifikim (inxhinieri i deklaruar është kimist teknolog dhe jo inxhinier mjedisi).
  b. Nuk plotëson kërkesën 2.3.4 për kualifikim lidhur me numrin e stafit, pasi për vitin 2015 ka nga 8 punonjës për muajt shtator – tetor – nëntor – dhjetor nga 10 që është numri minimal i kërkuar.

  4. Gjeokonsult & Co SHPK për arsye se:
  a. Nuk plotëson kërkesën 2.3.2 për kualifikim lidhur me stafin e nevojshëm, pasi nuk ka paraqitur dokumentacion për inxhinier mjedisi në përputhje me kërkesën për kualifikim (inxhinieri i deklaruar është kimist teknolog dhe jo inxhinier mjedisi).
  b. Nuk plotëson kërkesën 2.3.5 për kualifikim lidhur me shërbimet e ngjashme pasi për shërbimet e ngjashme të deklaruara nuk ka paraqitur faturat tatimore.

  5. ASH Engineering SHPK për arsye se:
  a. Nuk plotëson kërkesën 2.2.2 për kualifikim lidhur me xhiron e realizuar në tre vitet e fundit, pasi nuk ka paraqitur vërtetimin e kërkuar nga tatimet.
  b. Nuk plotëson kërkesën 2.3.2 për kualifikim lidhur me stafin e nevojshëm, pasi nuk ka paraqitur diplomën për inxhinierin gjeolog, si dhe nuk ka paraqitur dokumentacion për inxhinier mjedisi në përputhje me kërkesën për kualifikim (inxhinieri i deklaruar është kimist teknolog dhe jo inxhinier mjedisi).
  c. Nuk plotëson kërkesën 2.3.4 për kualifikim lidhur me numrin e stafit, pasi numri i punonjësve është më i ulët se numri i kërkuar në kërkesën për kualifikim.
  d. Nuk plotëson kërkesën 2.3.5 për kualifikim lidhur me shërbimet e ngjashme pasi për shërbimet e ngjashme te deklaruara nuk ka paraqitur faturat tatimore. Ka paraqitur një fature vetëm për objektin Rrugët Ishëm me vlerë 384.000 leke pa tvsh duke mos plotësuar kushtin.

  6. Rean 95 SHPK
  a. Nuk ka paraqitur dokumentacion për kualifikim.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DERBI-E viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DERBI-E viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DERBI-E viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DERBI-E viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TOWER viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TOWER viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TOWER viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TOWER viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.40 - Dt.10-10-2016
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.46 - Dt.21-11-2016
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.47 - Dt.30-11-2016

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data