Open Procurement Albania

Supervision Services for Civil Works in Albanian Alps area and Vlora region .
Shërbimet e Mbikëqyrjes për Punët Civile në Alpet Shqiptare dhe ne Vlorë.

Qarkun Shkoder-Kukes-Vlore
Kredia Nr ALB – LD 1853
Burimi i Kredise/Financuar nga Banka për Zhvillim e Këshillit të Evropës (CEB)/ Korniza e Investimeve për Ballkanin Perëndim (WBIF)
Vlera e Kredise sipas Monedhes 36.7 milionë Euro
Titulli i Projektit Punët në Komunitet IV – “Zhvillimi i Alpeve Shqiptare dhe Zonës Bregdetare”
Pershkrim i Projektit Projekti me vlerë 36.7 milionë Euro bashkëfinancohet nga Banka për Zhvillim e Këshillit të Europës (CEB), Qeveria Shqiptare dhe NJQV-të përfituese, WBIF. Burimet e financimit përfshijnë:
 • 28.7 milionë euro kredi nga CEB,
 • 1 milion Euro grant nga CEB Social Dividend Account (SDA),
 • një kontribut 6 milionë Euro nga Qeveria e Shqipërisë dhe NJQV përfituese,
 • 1 milion euro grant nga WBIF për Masterplanin e Alpeve.
Parashikohet që dy të tretat e kostos së Programit do të investohen në zonën bregdetare të Jugut dhe një e treta në zonën e Alpeve Shqiptare.
Marrëveshja midis Qeverisë Shqiptare dhe CEB për këtë projekt është firmosur në datë 21 Maj, 2015 dhe është ratifikuar nga Parlamenti në datë 2 Korrik 2015. Projekti, sipas marrëveshjes, ka filluar nga puna në tremujorin e fundit të vitit 2015 dhe parashikohet të përfundojë në shtator 2019.

Objektivi i projektit
Objektivi i projektit Punët në Komunitet IV – “Zhvillimi i Alpeve Shqiptare dhe Zonës Bregdetare” është të nxisë zhvillimin e qëndrueshëm social-ekonomik në komunitetet me potencial të lartë turistik, nëpërmjet përmirësimit të infrastrukturës së integruar publike duke respektuar ambientin dhe ruajtur trashëgiminë kulturore dhe historike. Komponentët e projektit janë:
 • investime në infrastrukturën dhe shërbimet lokale publike (rikualifikim urban e rrugë, ujësjellës-kanalizime, menaxhim i mbetjeve urbane, etj);
 • asistencë teknike & ngritje kapacitetesh (studime fizibiliteti, përgatitje strategjish lokale, hartim projektesh, trajnime).
Projekti mund të kontribuojë në mënyrë indirekte në:
(i) zvogëlimin e papunësisë dhe nënpunësimit në zonë nëpërmjet krijimit të vendeve të reja dhe intensifikimit të aktiviteteve ekonomike ekzistuese;
(ii) reduktimin e numrit të familjeve që jetojnë nën nivelin e varfërisë
(iii) përmirësimin e cilësisë së shërbimeve bazë dhe, si efekt anësor, mund të çojë në ofertat turistike të zgjeruara, zgjatje të kohës së qëndrimit dhe rritje të shpenzimeve të vizitorëve.
Objekti i Tenderit Supervision Services for Civil Works in Albanian Alps area and Vlora region .
Shërbimet e Mbikëqyrjes për Punët Civile në Alpet Shqiptare dhe ne Vlorë.

The duration and summary scope of thecontract: The overallenvisaged period of implementation of the project is 10 months. One of theproject objectives is the urban requalification of the territory in AlbanianAlps area and Vlora region. The Consultant will supervise civilworks that will be carried out in the frame of this project, includingmonitoring, inspection and reporting activities.
Nr. Reference REF No: CWPIV/CS/RP/2018/26
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 7,324,000
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Tender Ndërkombëtar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 19-18-2018
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 19-18-2018
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte
Sektori Mbikëqyrje Punimesh
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues C.E.C Group SHPK
HE & SK 11 SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • HE & SK 11 -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 6,800,000
  Data e shpalljes se fituesit 17-12-2018
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 10 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa dhe skualifikime.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime The procurement of the services will be subject to the Council of Europe Development Bank’s Guidelines for Procurement of Supplies, Works and Services, September 2011, and will be open to consultants from any country.
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HE & SK 11 viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HE & SK 11 viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HE & SK 11 viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HE & SK 11 viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Njoftim për Shpallje Tenderi Nderkombetar

  Njoftim për Shpallje Fituesi Tenderi Nderkombetar

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data