Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by local government entities

Summary results by local government entities

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
71 4593 46,394 358,422,911,662 34,117 283,659,347,233 277,599,258,562

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Himarë Rikonstruksioni i godinës së zjarrfikëses 41,666,667 Signed the Contract NIKA SHPK 34,156,430.00
Local Unit Tropojë Rikonstruksion i shkolles se mesme Oso Dauti NJA Llugaj 47,167,647 Signed the Contract Shpresa-Al SHPK 37 728 928
Local Unit Himarë Rikonstruksioni i sallës polifunksionale të Bashkisë 66,666,667 Signed the Contract LEON KONSTRUKSION SHPK 66,344,444.00
Local Unit Korçë Blerje tubo për rrjetin e kanalizimeve 2,432,733 Signed the Contract  ELEKTRO THERM SHPK 2,414,000.00
Local Unit Tiranë Sherbime te Pastrimit dhe Gjelberimit 8,769,799 Signed the Contract “CLEAN FAST” Shpk & “Shansi Invest” Shpk 8,298,666.00
Local Unit Pukë Ngritja e Qendres Rinore Inovative Puke 2,831,448 Re-Proclaimed and Announced the Winner DELIA IMPEX 2,542,396.00
Local Unit Shkodër Monitorim i ambjenteve me CCTV 8,835,090 Re-Proclaimed Procurement
Local Unit Tiranë Loti 1: Blerje lëndë djegëse me përmbajtje squfuri jo më shumë se 1% ndaj masës 45,240,000 Announced the Winner RESULI-ER SHA 44,179,307.00
Local Unit Tiranë Loti 2: Blerje gazoil = 0.1% 17,600,000 Announced the Winner RESULI-ER SHA 15,031,029.00
Local Unit Kurbin Blerje Kontenierësh, Bashkia Kurbin 1,666,650 Re-Proclaimed and Announced the Winner ARTEO 2018 1,648,000.00
Local Unit Tiranë Riparim te shatervaneve,pompa,puse dhe sistemeve vaditese. 4,160,000 Announced the Winner BOA SORTE 4,107,700.00
Local Unit Tiranë Prodhim i lendes drusore 35,833,333 Announced Procurement
Local Unit Pogradec Blerje materiale hidrulike,tubo, pvc,pe,Corrogete 5,294,315 Announced Procurement
Local Unit Gjirokastër Kancelari 1,962,663 Announced Procurement
Local Unit Elbasan Sistemi i menaxhimit te parkimit publik dhe nderlidhjes me DPSHTRR Elbasan, etj 37,500,000 Announced the Winner PC STORE SHPK 31,700,000.00
Local Unit Durrës Rehabilitimi i ndricimit te akseve rrugore 41,611,645 Announced the Winner “BEQIRI” shpk & “B93 II” shpk &“B-93” shpk 34,282,500.00
Local Unit Gramsh Meremtim kanali dhe blerje tub për sifonin e fshatrave Bërsnik - Mashan 3,749,271 Announced the Winner RESTAURIM GURRA–KACA SHPK 3,689,961.00
Local Unit Krujë Blerje materiale elektrike per Bashkine Kruje 2,100,000 Re-Proclaimed Procurement
Local Unit Vau i Dejës Blerje lubrifikante per vitin 2023 1,716,500 Announced the Winner EXIMOIL 1,599,900.00
Local Unit Prrenjas Blerje materiale elektrike për mirmbajtjen e rrjetit të ndriçimit të shkollave ,kopshteve,institucioneve në varësi të bashkisë si dhe rrjetit të ndriçimit rrugor 1,833,050 Announced the Winner MURATI D 1,487,938.00
Local Unit Korçë Blerje materiale për rrjetin e ujësjellësit 9,074,300 Announced the Winner ALEN - CO 7,836,481.00
Local Unit Vau i Dejës Mbikqyrja e punimeve në objektin Rikonstruksion i shkolles+ndertim palestre Mjede 1,443,718 Announced Procurement
Local Unit Prrenjas Për hartimin e planit të mbarështimit të ekonomisë pyjore Sopot, Bashkia Prrenjas 4,145,202 Announced Procurement
Local Unit Berat Hartim Projektesh " Mbrojtja lumore përgjatë lumit Osum", "Ndërtim trotuari & Ndricimi i rrugës Shpiragu" dhe " Rruga e Re Shkëmbi" 14,091,063 Announced Procurement
Local Unit Tiranë Shërbime Vijëzimi 8,765,880 Re-Proclaimed and Announced the Winner R. S. & M 8,567,525.00
Local Unit Durrës Rikonstruksion ne Rruge ne Nja Rrashbull 8,280,660 Re-Proclaimed Procurement
Local Unit Himarë Mirëmbajtje e shëtitoreve në Himarë,Jal,Dhërmi dhe Qeparo 4,165,674 Announced the Winner ALKO IMPEX CONSTRUCTION 3,501,730.00
Local Unit Mallakastër Rikonstruksion i rrugës Rromës-Qafa e Drenovës (segmenti qendër Rromës-lagjja Tabakaj), rrugës Fratar-Drizar dhe rrugës Ninësh-Nenaj-Damës 78,651,909 Announced the Winner LLAZO SHPK 45,366,340.00
Local Unit Vlorë Furnizim vendosje pajisje per ndricimin rugor 7,916,666 Announced the Winner RAFIN COMPANY SHPK 7,471,000.00
Local Unit Fier Blerje mjete teknologjike për nevojat e Ndërmarrjes së Pastrimit Fier”(Kamiona teknologjik për mbetjet urbane (kompaktor) 12,000,000 Announced the Winner “KOMBI INVEST” shpk 10,800,000.00

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data