Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by local government entities

Summary results by local government entities

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
72 4810 48,208 375,413,092,565 35,678 302,034,517,048 296,318,398,540

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Shkodër Upgrade i programit te faturimit, migrim i te dhenave, audit dhe web i serviseve per pagesa 1,500,000 Signed the Contract KREATX 990,000.00
Local Unit Kamëz Ndërtim rruga “ Harkut te Triumfit “(vazhdim)+Kun 30,442,973 Signed the Contract BONUS Sh.p.k 20,437,227.00
Local Unit Fier Loti 2: Blerje benzine pa plumb 2,386,890 Signed the Contract A G A -1 2,344,386.00
Local Unit Tiranë Azhornimi i programit finaca 5 1,500,000 Announced the Winner INFOSOFT SOFTWARE DEVELOPER 1,480,000.00
Local Unit Fier Loti 2: Blerje ushqime që nuk prishen 1,194,850 Announced the Winner 4 S 999,500.00
Local Unit Fier Loti 1: Blerje ushqime që prishen 6,327,166 Signed the Contract 4 S 5,848,500.00
Local Unit Has Blerje karburanti për nevojat e Bashkisë për vitin 2024 8,875,000 Announced Procurement
Local Unit Kavajë Mbikqyrja e punimeve të ndërtimit me objekt Rindërtimi i kopsht cerdhe në fshatin Golem 1,547,849 Announced Procurement
Local Unit Shkodër Sherbim fiskalizimi 1,500,000 Signed the Contract "Nexia Al Consulting sh.p.k" 792,000.00
Local Unit Kamëz Ndërtim Rrugët "Haki Stermilli+Ujemisht+Akademia+Dine Doda" 36,883,355 Announced the Winner LIS KONSTRUKSION 25,828,236.00
Local Unit Tiranë Minikontrata 1-Loti 2 Blerje benzine Re-Proclaimed and Signed the Contract “A&T sh.a & GEGA CENTER GKG sh.p.k
Local Unit Dibër Blerje karburanti per levizjen e mjeteve , Bashkia DIBER PER VITIN 2024 16,666,666 Signed the Contract KASTRATI 15,120,444.00
Local Unit Patos Rehabilitim i pjesshëm i Godinës dhe Oborrit të Njësisë Administrative Ruzhdie 4,123,340 Announced the Winner VELLEZERIT KUKA 3,658,332.00
Local Unit Përmet Blerje ushqime për Kopshtin me drekë, Çerdhen dhe Konviktin në Bashkinë Përmet për vitin 2024 3,908,283 Signed the Contract GERTI - 1987 3,849,303.00
Local Unit Roskovec Blerje bileta udhëtimi për delegacionin Announced Procurement
Local Unit Devoll Lende Djegese (Pelet) 4,288,000 Announced Procurement
Local Unit Pogradec Blerje Mjeti per zhvillimin e kanaleve Ujitese 7,327,692 Cancelled Procurement
Local Unit Tiranë Minikontrate 1-Loti 1 Blerje nafte Re-Proclaimed and Signed the Contract “A&T sh.a & GEGA CENTER GKG sh.p.k 89,749,084.00
Local Unit Korçë Loti 1 Pajisje elektronike (kompjuter, printer, skaner, fotokopje etj) 2,691,100 Re-Proclaimed and Signed the Contract EURO INFORM 2,446,800.00
Local Unit Himarë Blerje materiale ndërtimi dhe hidraulike 1,665,700 Signed the Contract Adenis Kastrati 1,247,900.00
Local Unit Shkodër Blerje kimikate dhe reagente 3,653,525 Signed the Contract ''Albanian Distribution Chemicals” shpk 3,094,575.00
Local Unit Tiranë Blerje pjese kembimi dhe profilaktike(Vaj ,Goma,Bateri)

36,000,000 Announced the Winner
Local Unit Poliçan Dhënien në përdorim të sipërfaqes pyjore / kullosore ngastra 24 Ekonomia Pyjore Mali Tërpan , pasurite me nr 974/7 zk 3584 e llojit kullote sip. 174000 m2 , në pronësi të bashkisë Poliçan për vendosje stacionesh, bazamente për panele fotovoltaike me qëllim prodhimin e energjisë 3,074,400 Signed the Contract " TK Green “ SHPK 3,100,000.00
Local Unit Mat Shërbim transporti materialesh sipas marrëveshjes me Fondin Shqiptar të Zhvillimit në Bashkinë Mat 1,640,000 Re-Proclaimed Procurement
Local Unit Kamëz Lotin I. “Blerje mish viçi.mish pule, vezë” 11,666,667 Announced Procurement
Local Unit Kamëz Lotin III. ”Blerje bukë thekre + bukë thekre” 2,205,000 Announced Procurement
Local Unit Kamëz Lotin II. “Blerje bulmet dhe nënproduktet e tij 14,846,000 Announced Procurement
Local Unit Kamëz Lotin IV. ” Blerje Fruta-zarzavate 11,282,333 Announced Procurement
Local Unit Maliq Rrjeti i Brendshëm Ujësjellësa faza 2 1,252,849 Signed the Contract Vashtemia SHPK 1,229,914.00
Local Unit Rrogozhinë Blerje dru zjarri dhe pelet, per nevojat e Bashkise Rrogozhine 3,000,000 Signed the Contract ALCANI SHPK 2,512,500.00

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data