Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

PROKURIME NË NJËSI TË QEVERISJES VENDORE PËR PËRBALLIMIN E PASOJAVE TË TËRMETIT (NËNTOR 2019)

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
10 119 273 40,417,177,269 189 24,843,839,867 13,048,994,984

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Durrës Riforcim godinë banimi rruga “Varoshi” nr.43, rruga “Kristo Sotiri” nr.55, rruga “Horizonti” nr.7, kod GIS 26082, 19070, 19056 (Programi i Rindertimit) 59,968,150 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Riforcim godine banimi 12 kate mbi tokë dhe një kat nentokë, rruga “Abdyl Ypi” nr.3, kod GIS 46 (Programi i Rindertimit) 222,570,664 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Riforcim godine banimi 12-13 kate mbi tokë dhe një kat nëntokë, rruga “Jahja Ballhysa” nr.6, kod GIS 3092 (Programi i Rindertimit ) 247,212,772 Shpallur Procedura
Drejtoria e Pergjithshme e Policise se Shtetit Rikonstruksion i objekteve të ish Repartit RENEA për akomodimin e Drejtorisë së Forcave të Posaçme Operacionale 260,060,201 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Riforcim i njësive të banimit në ndërtesa (pallat) në Bashkinë Tiranë (Programi i Rindertimit) 827,723,127 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve për “Riforcimin e njësive të banimit në ndërtesa (pallat) në Bashkinë Tiranë (Programi i Rindertimit) 12,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë ‘‘’Ndertimi i objektit te Polit te Ri Administrativ, Njesia Administrative Bubq Bashkia Kruje, ne kuader te procesit te rindertimit’’ (Programi i Rindertimit) 238,129,843 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Loti 2: Rindertimi i çerdhes “Kamzë”(Programi i Rindërtimit) 67,638,407 Lidhur Kontrata EVEREST SHPK 66,800,000
Qeverisja Vendore Lezhë “Rindertimi i Konviktit te Shkolles se Mesme Profesionale "Kolin Gjoka", Bashkia Lezhe, Ne kuader te procesit te Rindertimit” (Programi i Rindërtimit) 152,372,490 Lidhur Kontrata
Qeverisja Vendore Durrës Sistemimit të territorit, lirimin e sheshit dhe kthimin e sipërfaqes në kuotë për ndërtimin e 44 (dyzet e katër) njësive indivduale të banimit në njësinë administrative Ishëm, Bashkia Durrës (Programi i Rindertimit) 53,674,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kavajë Rikonstruksioni i mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta ne ndërtesa (Programi i Rindërtimit) 346,224,318 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Loti 6 Rikonstruksionin e kopeshtit “Kamza e Re” (Programi i Rindertimit) 30,170,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Rindertimi i çerdhes "Valias"ne zonen e re per zhvillim te detyruar, ne fshatin Valias (Programi i Rindertimit) 82,267,780 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Rindertimi i godines administrative, ne zonen e re per zhvillim te detyruar ne fshain Valias (Programi i Rindertimit) 203,034,301 Shpallur Procedura
Drejtoria e Pergjithshme e Agjencise Shteterore e Kadastres Rikonstruksioni i godinës ne rrugën Jordan Misja, Tiranë 330,575,582 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin Hartimin e projekteve të ndërhyrjeve rehabilituese/përshtatëse të objekteve me dëmtime të mëdha strukturore ose dëmtime shumë të rënda jostrukturore për njësitë individuale të banimit në Bashkinë Kurbin, në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindertimit) 5,142,500 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Hartim i projektit te parkut dhe kompleksit sportiv ne zonen e re per zhvillim te detyruar ne fshatin Valias (Programi i Rindertimit) 37,837,121 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Riparimi i mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (Programi i Rindertimit) 143,453,832 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kavajë Mbikqyrja e punimeve te ndertimit me objekt Rikonstruksion i shkolles 9-vjecare Razi Leka (Programi i Rindertimit) 1,226,588 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kavajë Mbikqyrja e punimeve te ndertimit me objekt Rikonstruksioni i shkolles Qamil Xhani (Programi i Rindertimit) 1,391,046 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kavajë Mbikqyrja e punimeve të ndërtimit me objekt rikonstruksioni i shkollës së mesme Aleksandër Moisiu (Programi i Rindertimit) 1,517,777 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë “Mbikqyrja e punimeve për objektet “Rindërtim dhe rikonstruksion i infrastrukturës Arsimore, në Bashkinë Tiranë”(Programi i Rindertimit) 15,751,585 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Mbikqyrja e punimeve per objektin Ndertimi i Atrium Center Thumana, Njesia Administrative Thumane Bashkia Kruje, ne kuader te procesit te rindertimit (Programi i Rindertimit) 2,127,788 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Sistemimit të territorit, lirimin e sheshit dhe kthimin e sipërfaqes në kuotë për ndërtimin e 44 (dyzet e katër) njësive indivduale të banimit në njësinë administrative Ishëm, Bashkia Durrës (Programi i Rindertimit) 53,674,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë “Rikonstruksioni i godinave Nr.20-21; Nr. 22-23, në RSU Nr.1”. (Programi i Rindertimit) 452,657,841 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Mbikqyrja e punimeve per objektin, Rindertimi i Shkolles 9 vjecare ‘’Hajdar Zogu’’ Fshati Tapize , Njesia Administrative Nikel , Bashkia Kruje ne kuader te procesit te rindertimit. (Programi i Rindertimit) 1,236,134 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Objekti i minikonkursit: “Ndërtimi i godines se sherbimeve komunitare - Vaqarr” Lidhur Kontrata “Sireta 2 F" shpk & “Vellezerit Hysa” shpk 93,999,999
Qeverisja Vendore Tiranë “Rindërtimi i 2 (dy) objekteve arsimore në Bashkinë Tiranë”. (Programi i Rindertimit) 363,664,802 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Objekti i minikonkursit: “Ndërtim kopësht & çerdhe dhe Qendër Shëndetësore-Ndroq” Lidhur Kontrata “Besta” shpk & “Llazo” shpk 44,509,455
Qeverisja Vendore Tiranë Objekti i minikonkursit: “Ndërtimi i shkolles Bedri Llagami – Vaqarr” Lidhur Kontrata “Ndertimi” shpk & “Ndregjoni” shpk & “Cara” shpk 196,084,800

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data