Open Procurement Albania

Numri i Rezultateve 18

Shenimi me flamur te kuq (red flag) i nje procedure prokurimi tregon nje ekspozim apo rrezik te mundshem per sjellje te papajtueshme me ligjin ose jo-etike te biznesit, kryesisht ne lidhje me mos-respektimin e ligjeve anti-korrupsion. Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar.

Tendera me redflags

id Titulli Autoritet Prokurues Institucioni Prokurues Vlera / Fondi Limit Data e Shpalljes Nr. Reference
53682 Mbikqyrja e punimeve të ndërtimit me objekt Rindërtimi i kopsht cerdhe në fshatin Golem Qeverisja Vendore Kavajë Qeverisja Vendore Kavajë 1 547 849.00 09-02-2024 REF-94807-02-08-2024
49343 Rikonstruksion i kopështit Hap pas Hapi Qeverisja Vendore Kavajë Qeverisja Vendore Kavajë 56 544 778.00 13-10-2022 REF-45646-10-12-2022
50044 “Riforcim i godinave pallat me kod gis 1569 , 27348, 27501” Qeverisja Vendore Durrës Qeverisja Vendore Durrës 67 033 724.00 03-11-2022 REF-48357-11-02-2022
47973 Riforcimi pallateve me kod gis: 26311, 26028, 26194, 25958, 27429, 5403, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.1 te Albina Biduli, Kujtim Cankja, Mustafa Biduli, Myzejen Xhakozi, Nexhmije Kapexhiu, Ylvie Bekteshi, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.2 te Mynyre Zeneli, Qazim Terniqi, Saimir Farruku, Violeta Çeka, Vjollca Verzivolli, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.5 te Agim Gjini, Ferik Hoxha, Lush Zina, Naim Mandri, Neritan Sulejmani, Nikoll Dunga, Shpetim Hoxhaj, Skender/Viktor Golemi, Spanja Perfundi, riforcimi i baneses individuale në njësinë administrative Nr.6 te Besi Hilaj, Ilirjan Rusi, Rakip Allmeta, Sami Tafa, Tefta Hidri. (Programi i Rindertimit) Qeverisja Vendore Durrës Qeverisja Vendore Durrës 384 084 241.00 17-08-2022 REF-38955-08-16-2022
47686 “Mbikqyrje Riforcimi pallateve me kod gis: 24, 5703, 5414, 6169, 94, 80, 99” (Programi i Rindertimit) Qeverisja Vendore Durrës Qeverisja Vendore Durrës 5 563 931.00 13-07-2022 REF-36042-07-12-2022
47576 Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rindërtimi i shkollës 9 vjeçare "Lidhja e Prizerenit”, Njësia Administrative, Babrru Paskuqan (Programi i Rindertimit) Qeverisja Vendore Kamëz 2 968 835.00 28-06-2022 REF-34433-06-27-2022
45200 Rindërtim i objektit social kulturor, Pallati i Kulturës, Bashkia Shijak (Programi i Rindertimit) Qeverisja Vendore Shijak 190 601 138.00 15-12-2021 REF-15129-12-14-2021
44643 Rindërtimi i godinës së Bordit të Kullimit (Programi i Rindertimit) Qeverisja Vendore Kavajë 145 876 213.00 16-11-2021 REF-10808-11-09-2021
44997 Mbikqyrja e punimeve të ndërtimit me objekt rindërtimi i godinës së Bordit të Kullimit (Programi i Rindertimit) Qeverisja Vendore Kavajë 1 670 136.00 03-12-2021 REF-13883-12-02-2021
44642 Rindërtimi i stacionit të zjarrfikëses (Programi i Rindertimit) Qeverisja Vendore Kavajë 78 087 633.00 16-11-2021 REF-10810-11-09-2021
45486 Loti 2 me objekt:Rikonstruksioni dhe riparimi mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallat) në Bashkinë Durrës, Njësitë Administrative Nr.5 dhe Rrashbull (Programi i Rindertimit) Qeverisja Vendore Durrës 206 886 000.00 24-01-2022 REF-17601-01-21-2022
45487 Loti 1 me objekt:Rikonstruksioni dhe riparimi mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallat) në Bashkinë Durrës, Njësitë Administrative Nr.1, 2, 3, 4, 5, Sukth, Manëz (Programi i Rindertimit) Qeverisja Vendore Durrës 176 469 000.00 24-01-2022 REF-17599-01-21-2022
46125 Riforcim godinat 37, 39, Lagja 13, pranë pistës Iliria, kod GIS 5934, 5933, godina 8 kate + bodrum, lagja nr.3, Rruga Egnatia, kod GIS 27258 (Programi i Rindertimit) Qeverisja Vendore Durrës 73 123 154.00 29-03-2022 REF-23283-03-28-2022
39820 Punime perforcimi, reabilitimi dhe rikonstruksion i godines ne rrugen Jordan Misja, Tirane (Programi i Rindertimit) Drejtoria e Pergjithshme e Agjencise Shteterore e Kadastres Drejtoria e Pergjithshme e Agjencise Shteterore e Kadastres 330 575 582.00 31-05-2021 REF-96723-05-28-2021
36261 Loti i Dytë: “Aktekspertizë e thelluar për objektet e dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019, të klasifikuara sipas shkallës së dëmtimit DS 4 dhe DS 5, në Njësinë Administrative Nr.2, Njësinë Administrative Nr.7, Njësinë Administrative Nr.8, Njësinë Administrative Nr.10. (Programi i Rindërtimit) Qeverisja Vendore Tiranë 9 569 583.00 Nuk ka Reference
36262 Loti i Tretë: “Aktekspertizë e thelluar për objektet e dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019, të klasifikuara sipas shkallës së dëmtimit DS 4 dhe DS 5, në Njësinë Administrative Nr.4, Njësinë Administrative Nr.5, Njësinë Administrative Nr. 6” (Programi i Rindërtimit) Qeverisja Vendore Tiranë 6 325 560.00 Nuk ka Reference
37331 Hartimi i Raporteve të Vëzhgimit Arkeologjik në 24 Zonat e Reja të Zhvillimit & Kryerja dhe Hartimi i Raporteve të Sondazheve Arkeologjike në 2 zonat e reja të Zhvillimit (Programi i Rindertimit) Programi i Rindërtimit Instituti Kombetar i Trashegimise Kulturore 25 605 735.00 04-09-2020 REF-70498-09-02-2020
33501 Loti I “Hartimi i Planeve të Detyruara Vendore (PDyV) për shpalljen e zonës së re për zhvillim në njësitë administrative 4 dhe 8, zona “5 maji”, Bashkia Tiranë (Programi i Rindertimit) Qeverisja Vendore Tiranë 5 658 170.00 1
Mungese konkurrence

Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

Procedure me negocim

Procedure me negocim

Shiko me shume
Me negocim, pa njoftim

Me negocim, pa njoftim

Pamundesi kohore per pergatitje te nje oferte (oferte teknike plus dokumentacion)

Afat i pamjaftueshem sipas kritereve ligjore te percaktuara ne nenin 43 te ligjit 9643 "Per Prokurimin Publik" i ndryshuar

Shtese kontrate (shtese vlere) pa perfunduar ende faza e pare e kontrates

Per cdo kontrate ekziston nje mundesi per shtese kontrate me vlere plus 20% e vleres se ofertes. Kjo shtese duhet te justifikohet me arsye te bazuara te nje veshtiresie per shkaqe mbi natyrore, ndryshime eksplicite te kushteve te tregut dhe indekseve te cmimeve etj.

Shiko me shume
Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese. Nuk quhet skualifikim rasti kur operatori nuk ka paraqitur fare oferte por ka dorezuar dokumente te tjera. Vleresim vetem per procedura tenderuese me vlere mbi 5 milion Leke

Anullimi i Tenderit dy ose me shume here

Ne rast te anulimit dy here radhazi te tenderave me objekt te njejte, ka vend per te vleresuar veshtiresi apo defekte qe kane bere te pamundur finalizimin me fitues te procedures. Anulimi dy here radhazi eshte precedent qe legjitimon qe gara e hapur te zevendesohet me negocime te drejtperdrejta

Manual mbi Integrimin e Shërbimit një Web tjetër. Klikoni ketu

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data