Open Procurement Albania

Hartimi i Raporteve të Vëzhgimit Arkeologjik në 24 Zonat e Reja të Zhvillimit & Kryerja dhe Hartimi i Raporteve të Sondazheve Arkeologjike në 2 zonat e reja të Zhvillimit (Programi i Rindertimit)

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

 • Anullimi i Tenderit dy ose me shume here
 • Anullimi i Tenderit dy ose me shume here

Autoritet Prokurues Programi i Rindërtimit
Institucioni Prokurues Instituti Kombetar i Trashegimise Kulturore
Objekti i Tenderit Hartimi i Raporteve të Vëzhgimit Arkeologjik në 24 Zonat e Reja të Zhvillimit & Kryerja dhe Hartimi i Raporteve të Sondazheve Arkeologjike në 2 zonat e reja të Zhvillimit. (Programi i Rindertimit) .
Burimi i Financimit: Fondi i Rindërtimit në Buxhetin e Shtetit
______________________________________________________

Programi i Rindërtimit është Program i Qeverisë Shqiptare, iniciuar pas Tërmetit të datës 26 Nëntor 2019. Ky program parashikon ndërtime të reja dhe rikonstruksione të objekteve dhe infrastrukturës urbane pas vlerësimit të dëmeve për shkak të Tërmetit.
Qeveria Shqiptare Organizoi në bashkëpunim me partnerët në datën 17 shkurt 2020 një Konferencë Donatorësh në Bruksel, ku deklarohet e garantuar një ndihmë prej 1.15 bilion Euro nga dhurime, asistenca, grantet, dhe kreditë e buta. Këto fonde dhe të tjera të garantuara përmes borxhit publik, do të përdoren për Programin e Rindërtimit. Programi i Rindërtimit parashikohet të realizohet përmes Zhvillimit të Zonave të Reja për Zhvillim të Detyruar; Ndërtimit në Infrastrukturë Urbane; Blerjes së Stok Banesa; Grante për Rindërtim dhe Rimëkëmbje sociale.
Një pjesë e mirë e prokurimeve dhe kontraktimeve për Rindërtim Objektesh do të bëhet nga autoritetet prokuruese Fondi Shqiptar për Zhvillim dhe Bashkia Tiranë.

Lexo Dokumentin mbi Post Disaster Needs Assessment PDNA Albania.
Njihuni me rregullime Ligjore Programi i Rindërtimit.
Nr. Reference REF-70498-09-02-2020
Vlera / Fondi Limit 25 605 735,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Rishpallje me Njoftim Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 04-09-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 14-09-2020
Data e mbajtjes se tenderit 14-09-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues 1. MET-ENGENEERING shpk - Taulant Rama - Skënder Muçaj
Operator Ekonomik Kontraktues
 • MET-ENGENEERING shpk - Taulant Rama - Skënder Muçaj
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 25 452 200,00
  Data e shpalljes se fituesit 22-09-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 90 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Vendi i kryerjes së shërbimeve, objekti i kontratës/marrëveshjes kuadër: Bashkia Durrës, Lezhë, Krujë, Kurbin, Shijak, Kavajë, Fushë-Krujë, Vorë, Tiranë, Kamëz.

  - Hartimi i Raporteve të Vëzhgimit në 24 zonat e reja të zhvillimit :

  1. Zona 1 Shkozet, Durres
  2. Zona 3 Durres
  3. Zona 4 Durres
  4. Zona 2 Lezhe
  5. Zona 1 Krujë
  6. Zona 1/1 Laç
  7. Zona 1/2 Laç
  8. Zona 1 Thumanë
  9. Zona 1 Shijak
  10. Zona Kavajë
  11. Zona Fushë-Krujë
  12. Zona Bubq
  13. Zona Vorë
  14. Zona Marikaj
  15. Zona Golem
  16. Zona 5 Maji Tiranë
  17. Zona Kodër Kamëz Tiranë
  18. Zona Kombinat Tiranë
  19. Zona Shkozë Tiranë
  20. Zona Baldushk Tiranë
  21. Zona Vaqarr Tiranë
  22. Zona Zall Herr Tiranë
  23. Zona Ndroq Tiranë
  24. Zona Pezë Tiranë

  - Kryerja dhe hartimi i raporteve te sondazheve Arkeologjike ne 2 zonat e reja te zhvillimit :

  1. Zona 2 Durrës
  2. Zona 1 Lezhë
  ______________________________________

  Transaksione thesari te paguara per Operatoret Fitues:

  Kemi dy pagesa te ekzekutuara perkatesisht ne date 9 dhjetor 2020 dhe 15 dhjetor 2020, me vlere totale te dy transaksineve 25,452,200.00 leke.
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Programi i Rindërtimit REF-70498-09-02-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Termat e References
  Shtojca 20 - Formulari i Njoftimit të Operatorëve Ekonomikë të Suksesshëm në Marrëveshjen Kuadër
  ______________________________________________________
  VKM për miratimin e 26 Zonave të Reja për Zhvillim

  Kriteret e ushtrimit të profesionit të arkeologut

  Shtesa dhe ndryshime te rregullores

  Shtojca 08.01. Zona arkeologjike A dhe B Durres dhjetor 2018

  VKM nr.728 date 01.09.2010 Për Shpalljen E Zonave Arkeologjike “A” E “B” Të Qytetit Të Lezhës dhe miratimin e Rregullores së Administrimit

  Vendim i ASHA-se nr.87 date 15.07.2015

  Vendim i ASHA-se nr.101 date 01.09.2015

  Hartimi i Raporteve të Vëzhgimit Arkeologjik në 24 Zonat e Reja të Zhvillimit & Kryerja dhe Hartimi i Raporteve të Sondazheve Arkeologjike në 2 zonat e reja të Zhvillimit

  Autoritet Prokurues Programi i Rindërtimit
  Institucioni Prokurues Instituti Kombetar i Trashegimise Kulturore
  Objekti i Tenderit Hartimi i Raporteve të Vëzhgimit Arkeologjik në 24 Zonat e Reja të Zhvillimit & Kryerja dhe Hartimi i Raporteve të Sondazheve Arkeologjike në 2 zonat e reja të Zhvillimit. (Programi i Rindertimit) .
  Burimi i Financimit: Fondi i Rindërtimit në Buxhetin e Shtetit
  ______________________________________________________

  Programi i Rindërtimit është Program i Qeverisë Shqiptare, iniciuar pas Tërmetit të datës 26 Nëntor 2019. Ky program parashikon ndërtime të reja dhe rikonstruksione të objekteve dhe infrastrukturës urbane pas vlerësimit të dëmeve për shkak të Tërmetit.
  Qeveria Shqiptare Organizoi në bashkëpunim me partnerët në datën 17 shkurt 2020 një Konferencë Donatorësh në Bruksel, ku deklarohet e garantuar një ndihmë prej 1.15 bilion Euro nga dhurime, asistenca, grantet, dhe kreditë e buta. Këto fonde dhe të tjera të garantuara përmes borxhit publik, do të përdoren për Programin e Rindërtimit. Programi i Rindërtimit parashikohet të realizohet përmes Zhvillimit të Zonave të Reja për Zhvillim të Detyruar; Ndërtimit në Infrastrukturë Urbane; Blerjes së Stok Banesa; Grante për Rindërtim dhe Rimëkëmbje sociale.
  Një pjesë e mirë e prokurimeve dhe kontraktimeve për Rindërtim Objektesh do të bëhet nga autoritetet prokuruese Fondi Shqiptar për Zhvillim dhe Bashkia Tiranë.

  Lexo Dokumentin mbi Post Disaster Needs Assessment PDNA Albania.
  Njihuni me rregullime Ligjore Programi i Rindërtimit.
  Nr. Reference REF-69090-08-19-2020
  Vlera / Fondi Limit 25 605 735,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
  Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
  Data e Njoftimit te Tenderit 21-08-2020
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 31-08-2020
  Data e mbajtjes se tenderit 31-08-2020
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 90 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Nuk është paraqitur asnjë ofertë brenda afateve kohore.
  Shenime Vendi i kryerjes së shërbimeve, objekti i kontratës/marrëveshjes kuadër: Bashkia Durrës, Lezhë, Krujë, Kurbin, Shijak, Kavajë, Fushë-Krujë, Vorë, Tiranë, Kamëz.

  - Hartimi i Raporteve të Vëzhgimit në 24 zonat e reja të zhvillimit :

  1. Zona 1 Shkozet, Durres
  2. Zona 3 Durres
  3. Zona 4 Durres
  4. Zona 2 Lezhe
  5. Zona 1 Krujë
  6. Zona 1/1 Laç
  7. Zona 1/2 Laç
  8. Zona 1 Thumanë
  9. Zona 1 Shijak
  10. Zona Kavajë
  11. Zona Fushë-Krujë
  12. Zona Bubq
  13. Zona Vorë
  14. Zona Marikaj
  15. Zona Golem
  16. Zona 5 Maji Tiranë
  17. Zona Kodër Kamëz Tiranë
  18. Zona Kombinat Tiranë
  19. Zona Shkozë Tiranë
  20. Zona Baldushk Tiranë
  21. Zona Vaqarr Tiranë
  22. Zona Zall Herr Tiranë
  23. Zona Ndroq Tiranë
  24. Zona Pezë Tiranë

  - Kryerja dhe hartimi i raporteve te sondazheve Arkeologjike ne 2 zonat e reja te zhvillimit :

  1. Zona 2 Durrës
  2. Zona 1 Lezhë
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Programi i Rindërtimit REF-69090-08-19-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Termat e References
  Vendimet e Këshillit të Ministrave për miratimin e 26 Zonave të Reja për Zhvillim

  Kriteret e ushtrimit të profesionit të arkeologut

  Shtesa dhe ndryshime te rregullores

  Shtojca 08.01. Zona arkeologjike A dhe B Durres dhjetor 2018

  VKM nr.728 date 01.09.2010 Për Shpalljen E Zonave Arkeologjike “A” E “B” Të Qytetit Të Lezhës dhe miratimin e Rregullores së Administrimit

  Vendim i ASHA-se nr.87 date 15.07.2015

  Vendim i ASHA-se nr.101 date 01.09.2015

  Hartimi i Raporteve të Vëzhgimit Arkeologjik në 24 Zonat e Reja të Zhvillimit & Kryerja dhe Hartimi i Raporteve të Sondazheve Arkeologjike në 2 zonat e reja të Zhvillimit

  Autoritet Prokurues Programi i Rindërtimit
  Institucioni Prokurues Instituti Kombetar i Trashegimise Kulturore
  Objekti i Tenderit Hartimi i Raporteve të Vëzhgimit Arkeologjik në 24 Zonat e Reja të Zhvillimit & Kryerja dhe Hartimi i Raporteve të Sondazheve Arkeologjike në 2 zonat e reja të Zhvillimit. (Programi i Rindertimit) .
  Burimi i Financimit: Fondi i Rindërtimit në Buxhetin e Shtetit
  ______________________________________________________

  Programi i Rindërtimit është Program i Qeverisë Shqiptare, iniciuar pas Tërmetit të datës 26 Nëntor 2019. Ky program parashikon ndërtime të reja dhe rikonstruksione të objekteve dhe infrastrukturës urbane pas vlerësimit të dëmeve për shkak të Tërmetit.
  Qeveria Shqiptare Organizoi në bashkëpunim me partnerët në datën 17 shkurt 2020 një Konferencë Donatorësh në Bruksel, ku deklarohet e garantuar një ndihmë prej 1.15 bilion Euro nga dhurime, asistenca, grantet, dhe kreditë e buta. Këto fonde dhe të tjera të garantuara përmes borxhit publik, do të përdoren për Programin e Rindërtimit. Programi i Rindërtimit parashikohet të realizohet përmes Zhvillimit të Zonave të Reja për Zhvillim të Detyruar; Ndërtimit në Infrastrukturë Urbane; Blerjes së Stok Banesa; Grante për Rindërtim dhe Rimëkëmbje sociale.
  Një pjesë e mirë e prokurimeve dhe kontraktimeve për Rindërtim Objektesh do të bëhet nga autoritetet prokuruese Fondi Shqiptar për Zhvillim dhe Bashkia Tiranë.

  Lexo Dokumentin mbi Post Disaster Needs Assessment PDNA Albania.
  Njihuni me rregullime Ligjore Programi i Rindërtimit.
  Nr. Reference REF-66511-07-24-2020
  Vlera / Fondi Limit 25 605 735,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 27-07-2020
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 06-08-2020
  Data e mbajtjes se tenderit 06-08-2020
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 90 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Asnjë nga ofertat e paraqitura nuk përputhet me kriteret e përcaktuara në dokumentet e tenderit
  Shenime Vendi i kryerjes së shërbimeve, objekti i kontratës/marrëveshjes kuadër: Bashkia Durrës, Lezhë, Krujë, Kurbin, Shijak, Kavajë, Fushë-Krujë, Vorë, Tiranë, Kamëz.

  - Hartimi i Raporteve të Vëzhgimit në 24 zonat e reja të zhvillimit :

  1. Zona 1 Shkozet, Durres
  2. Zona 3 Durres
  3. Zona 4 Durres
  4. Zona 2 Lezhe
  5. Zona 1 Krujë
  6. Zona 1/1 Laç
  7. Zona 1/2 Laç
  8. Zona 1 Thumanë
  9. Zona 1 Shijak
  10. Zona Kavajë
  11. Zona Fushë-Krujë
  12. Zona Bubq
  13. Zona Vorë
  14. Zona Marikaj
  15. Zona Golem
  16. Zona 5 Maji Tiranë
  17. Zona Kodër Kamëz Tiranë
  18. Zona Kombinat Tiranë
  19. Zona Shkozë Tiranë
  20. Zona Baldushk Tiranë
  21. Zona Vaqarr Tiranë
  22. Zona Zall Herr Tiranë
  23. Zona Ndroq Tiranë
  24. Zona Pezë Tiranë

  - Kryerja dhe hartimi i raporteve te sondazheve Arkeologjike ne 2 zonat e reja te zhvillimit :

  1. Zona 2 Durrës
  2. Zona 1 Lezhë
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Programi i Rindërtimit REF-66511-07-24-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Termat e References
  Njoftim i Anullimit të Procedurës

  Vendimet e Këshillit të Ministrave për miratimin e 26 Zonave të Reja për Zhvillim

  Kriteret e ushtrimit të profesionit të arkeologut

  Shtesa dhe ndryshime te rregullores

  Shtojca 08.01. Zona arkeologjike A dhe B Durres dhjetor 2018

  VKM nr.728 date 01.09.2010 Për Shpalljen E Zonave Arkeologjike “A” E “B” Të Qytetit Të Lezhës dhe miratimin e Rregullores së Administrimit

  Vendim i ASHA-se nr.87 date 15.07.2015

  Vendim i ASHA-se nr.101 date 01.09.2015

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data