Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
72 4464 44,911 335,581,868,788 32,716 258,425,145,321 256,187,539,548

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtimi i objektit “Godina e Teatrit Tiranë - Faza I-rë 1,854,828,635 Njoftuar Fituesi AGI KONS & BE-IS 1,840,784,139.00
Qeverisja Vendore Dibër Rikonstuksion i shkolles 9-vjecare te fshatit Lishan,Nj.A. Luzni 2,916,667 Njoftuar Fituesi DODA NDERTIM 2,800,422.00
Qeverisja Vendore Vlorë Blerje Pompa Centrifugale dhe zhytese ( POPMPA TE UJIT TE PIJSHEM PER VITIN 2022 11,507,200 Njoftuar Fituesi MIKAEL GRUP SHPK 11,280,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Elektropompa për nevoja të Shoqërisë 19,000,000 Njoftuar Fituesi “INPLY” SH.P.K 17,998,671.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Blerje kondicionerë” 2,083,333 Njoftuar Fituesi PC STORE SHPK 1,668,000.00
Qeverisja Vendore Sarandë “Rikualifikim i hapesirash me lulishte dhe stola,rruga “Apostol Cuni` mbi adem shemen, posht shikut, mbi komisariat dhe rikualifikim i rrugeve ne Berdenesh, Cuke, Manastir, Koder” 10,000,000 Njoftuar Fituesi MANE/S 9,839,280.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje materiale elektrike dhe mekanike 4,680,000 Njoftuar Fituesi "TRADE-INVEST" 4,180,100.00
Qeverisja Vendore Cërrik Punime ne shkollen 9Vjeçare ''Vasil Belshi '' Shtermen +Punime ri ne konviktin e shkolles se mesme profesionale ''Mihal Shahini'' +punime hidroizolimi ne kopeshtin e femijeve Mollas+Banesa per familjet ne nevoje” 5,260,980 Njoftuar Fituesi Ergi SHPK 5,250,841.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Blerje Paisje Kompjuterike dhe Zyre per ( Zyren Inovative) 2,200,833 Njoftuar Fituesi PC STORE SHPK 2,161,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje Dekori, viti 2022 9,780,000 Njoftuar Fituesi Iceberg Communication SHPK 9,739,600.00
Qeverisja Vendore Tiranë Auditim vjetor per sisteme te menaxhimit ,(Cilesia ,Mjedisi,Siguria ne vendin e punes) Me te ardhurat e Eco Tirana sh.a 2,086,666 Njoftuar Fituesi QENDRA E MONITORIMIT TE MJEDISIT 1,988,000.00
Qeverisja Vendore Berat Blerje asfalti 24,999,990 Njoftuar Fituesi SHKELQIMI 07 SHPK 24,211,750.00
Qeverisja Vendore Pogradec Rikonstruksion zyrat e sherbimit konsumator Prrenjas 3,320,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Punime sinjalistike në territorin e Bashkisë Krujë 2,704,444 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Pogradec Blerje pajisje informatike dhe elektronike 2,900,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Pogradec Blerje fuoristrade e karroceri 2,333,333 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Has “Ndërtim KUZ, Fshati Gajrep, Krume, Golaj (përkatësisht sipas lagjeve)” 5,500,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Përmet Rehabilitimi i Kanalit Ujitës Piskovë, Përmet 11,751,046 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kavajë Furnizimi me ushqime për kopshte, çerdhe dhe konviktin 3,998,908 Njoftuar Fituesi BIO TRADE ALBANIA shpk 3,955,994.00
Qeverisja Vendore Sarandë Rikualifikim dhe shtrim te rrjetit rrugor Ksamil 16,666,667 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Pogradec Blerje eskavator me goma 5,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Makina 8,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Pogradec Blerje kamioncine me vinc 1,583,334 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Pogradec Blerje minieskavator me zinxhira gome 2,333,333 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Prrenjas “Rikonstruksion i rrugës “Lagje e Re” Rrajcë Sutaj, Njësia Administrative Rrajcë, Bashkia Prrenjas” 1,828,694 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kavajë Rindërtimi i godinës së Ish-Prefekturës 167,800,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin Mbikqyrje punimesh për objektin: “Rindërtimi dhe rikonstruksioni i 5 (pesë) qendrave shëndetësore në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit 2,472,881 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin Mbikqyrje punimesh për objektin: “Rindërtimi në truallin ekzistues të 3 (tre) njësive të banimit (Pallate), pallati nr.1 Laç (Poligoni), pallati nr.2 dhe nr.3 Mamurras, Bashkia Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit 3,519,041 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lezhë “Riforcimi i njesive te banimit ne ndertesat (pallat), ne kuader te procesit te rindertimit, ne territorin e Bashkise Lezhe” Loti II 133,288,959 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin Mbikqyrje punimesh për objektin: “Rindërtimi në truallin ekzistues të 2 (dy) njësive të banimit (Pallate), pallati nr.1 dhe pallati nr.2 në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit 3,084,052 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data