Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by local government entities

Summary results by local government entities

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
72 4810 48,208 375,413,092,565 35,678 302,034,517,048 296,318,398,540

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Tiranë Rikualifikimi urban i zonës informale që kufizohet nga rrugët Sabaudin Gabrani - Jonuz Rama, Hamdi Cullhaj - Damian Himarioti - Bari Ishka-Vasfi Samimi - Alush Elmaz Taka 147,489,225 Re-Proclaimed and Announced the Winner DAJTI PARK 2007 SHPK 88,494,661.00
Local Unit Tiranë Sherbim interneti per UKT sha 4,390,671 Announced Procurement VODAFONE ALBANIA 2,080,500.00
Local Unit Lushnje Blerje peme dekorative 2,496,000 Announced the Winner SOFIA MYFTARI 2,475,000.00
Local Unit Tiranë Blerje Tapet 2,000,000 Announced the Winner ALBECO SHPK 1,659,400.00
Local Unit Himarë Blerje makinë me kosh për ndriçimin rrugor 16,650,000 Announced Procurement
Local Unit Sarandë Unifikimi i sistemit të faturimit dhe mirëmbajtja për dy vjet 15,000,000 Announced Procurement
Local Unit Himarë Blerje makinash 14,902,000 Announced Procurement
Local Unit Lushnje Blerje Materiale Hidraulike 24,883,337 Announced Procurement
Local Unit Durrës Gjeberim ne qytet 16,138,970 Announced Procurement
Local Unit Sarandë Ndertim Pusi i Ri Nr.4 Vrion, Godina dhe lidhja e tubacionit 32,748,879 Announced Procurement
Local Unit Himarë RIKONSTRUKSION I RRUGËS NË LAGJEN “CAKUA”, HIMARË (LOTI 1) 41,666,667 Announced Procurement
Local Unit Selenicë Permiresimi I Rruge Dhe Rrugicave Me Beton (Ne Bashkepunim Me Fshzh) 18,333,333 Announced Procurement
Local Unit Korçë Materiale pastrimi dhe dezinfektimi 3,750,000 Announced Procurement
Local Unit Pogradec Blerje Mjeti per zhvillimin e kanaleve Ujitese (Eskavator) 7,327,692 Announced Procurement
Local Unit Tiranë Blerje bileta transporti ajror ndërkombëtar për itinerarin Tiranë-Verona-Tiranë për 2 (dy) persona dhe Tiranë-Verona për 1 (një) person Announced Procurement
Local Unit Tiranë Loti 1: “Marrje Mjetesh Rrugore me Qera Operacionale (leasing), autoveturë elektrike” 252,325,080 Announced the Winner Tirana Auto SHPK 214,200,000.00
Local Unit Tiranë Loti 2: “Marrje Mjetesh Rrugore me Qera Operacionale (leasing), Kamionçinë Pick UP” 84,199,680 Announced the Winner Tirana Auto SHPK 63,360,000.00
Local Unit Tiranë Loti 1: ”Blerje Benzinë pa plumb” 21,035,150 Announced the Winner KASTRATI 20,890,150.00
Local Unit Tiranë Loti 2: “Blerje Naftë(Eurodiesel) 278,832,000 Announced the Winner “RESULI-ER” sh.a & “KASTRATI” sh.p.k, 278,289,950.00
Local Unit Sarandë Blerje karburanti 4,166,600 Announced the Winner “2A2F-L sh.p.k” & “A&T sh.a 4,089,309.00
Local Unit Bulqizë Transport i materialeve të përfituara nga FSHZH, Bashkia Bulqize 2,080,000 Announced Procurement
Local Unit Gjirokastër Shpenzime per mirembajtjen e varrezave 2,132,050 Announced Procurement
Local Unit Lushnje Blerje buke, artikuj bulmetore, artikuj ushqimorë dhe fruta perime, mishi dhe nënprodukte të tij për nevojat e kopshteve, çerdheve dhe konviktit 13,362,686 Announced Procurement
Local Unit Gjirokastër Blerje automjeti 2,083,333 Announced Procurement
Local Unit Durrës BLERJE ASFALTO-BETON, VITI 2024 33,330,890 Announced Procurement
Local Unit Durrës RIKONSTRUKSION I PISHINES “TAQ DAFA 12,279,122 Announced Procurement
Local Unit Tiranë Blerje materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres(Bojra Printeri) 1,615,333 Announced Procurement
Local Unit Tiranë Blerje materiale ndihmëse për prodhim dhe shtrim asfalti 33,564,699 Announced Procurement
Local Unit Tiranë Projekti i sigurisë rrugore në disa vendkalime për këmbësore dhe numëruesve të biçikletave 36,489,423 Announced Procurement
Local Unit Durrës Blerje materiale inerte, VITI 2024 8,300,000 Announced Procurement

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data