Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by local government entities

Summary results by local government entities

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
72 4877 49,023 382,046,359,959 36,286 304,146,090,799 298,225,676,884

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Durrës Vendosje sistem kondicionimi dhe sistem konferencash per sallen e mbledhjes se Keshillit Bashkiak 2,911,000 Announced Procurement
Local Unit Memaliaj Rikonstruksion i rrugeve te njesive administrative 27,500,000 Announced Procurement
Local Unit Rrogozhinë Blerje makina 7,000,000 Announced Procurement
Local Unit Tiranë Blerje kancelari 1,556,550 Announced Procurement
Local Unit Korçë Rikonstruksioni i skemave të furnizimit me ujë për fshatrat Kuç i Zi dhe Belorta, Bashkia Korçë 76,338,689 Announced Procurement
Local Unit Tropojë Rikonstruksion i kanaleve Vaditese 2,499,642 Announced Procurement
Local Unit Tiranë Brandimi i pikave te Ukt sh.a 6,977,733 Announced the Winner Albdesign PSP 6,186,400.00
Local Unit Gjirokastër Blerje ushqimesh 7,947,690 Announced the Winner 4 S 7,897,800.00
Local Unit Shkodër Sherbimi i pastrimit zona "Qendrore" 217,684,748 Announced the Winner ALKO IMPEX CONSTRUCTION 205,428,757.00
Local Unit Berat Blerje produkte ushqimore per kopshtet cerdhet dhe konviktin” 38,756,848 Announced the Winner 4 S 37,406,842.00
Local Unit Maliq Blerje foni pallati i kulturës 1,380,000 Announced the Winner “Global Electronics” sh.p.k 1,282,400.00
Local Unit Kamëz Blerje materiale ndërtimi (rërë, çimento, zhavor) 1,999,380 Re-Proclaimed Procurement
Local Unit Fushë-Arrëz Blerje karburant per mjetet motorrike te Bashkise 8,423,333 Announced the Winner Vellezerit Tuci-OIL SHPK 7,489,262.00
Local Unit Himarë SHERBIM PRINTIMI PER NEVOJAT E ADMINISTRATES 2,499,985 Announced Procurement
Local Unit Dimal Blerje mat ndertimore cakull 4,000,000 Announced Procurement
Local Unit Kurbin Pastrimi, grumbullimi dhe depozitimi i mbetjeve urbane dhe të ngurta, Mirëmbajtja e hapësirave publike dhe e varrezave për Njësinë Administrative Lac 198,499,180 Announced Procurement
Local Unit Lushnje Rindërtim i shkollës ‘Hysen Xheka’ - Karbunarë 66,231,286 Announced Procurement
Local Unit Vorë Blerje Kancelari për nevojat e Bashkisë Vorë 3,333,333 Announced Procurement
Local Unit Kurbin Blerje Ushqimesh për fëmijët e Çerdhes, Bashkia Kurbin 1,666,483 Announced Procurement
Local Unit Durrës Blerje pjese kembimi 8,995,089 Announced Procurement
Local Unit Tropojë Rehabilitim i rruges Lagja ''Hysenukaj'' 2,083,279 Announced Procurement
Local Unit Tiranë Shpenzime për mirëmbajtjen e objekteve specifike 62,409,264 Announced Procurement
Local Unit Pogradec Blerje skene 1,246,124 Announced Procurement
Local Unit Berat blerje mteriale elektrike 39,999,848 Announced Procurement
Local Unit Kukës Mirembajtje dhe Sherbim i Riparimit te Automjeteve dhe Makinerive 18,500,000 Announced Procurement
Local Unit Vlorë SEKTORI I BORDIT TE KULLIMIT DHE UJITJES, BLERJE KARBURANT”, Ndërmarrja e Shërbimeve Publike, Bashkia Vlorë 7,095,833 Announced Procurement
Local Unit Shkodër Loti i Katert: Projektim per objektin:Rikualifikim Urban Blloku i Pallateve "Vëllezërit Frashëri" 1,020,833 Announced Procurement
Local Unit Shkodër Loti i Trete: Projektim per objektin:Rikonstruksion Rruga "Gjon Gazulli" 420,833 Announced Procurement
Local Unit Shkodër Loti i Dyte: Projektim per objektin:Rikonstruksion Rruga "Marin Beçikemi" (Degëzim) 555,000 Announced Procurement
Local Unit Shkodër Loti i Pare: Projektim per objektin: Rikonstruksion Rruga " Ernest Bushati" 480,833 Announced Procurement

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data