Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
71 4591 46,365 358,221,797,839 34,093 283,197,669,893 277,000,813,368

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Pogradec Loti 2 “Mirëmbajtje Kanali Ujites Krasta e Blaces-Mezarek-Qershize 1,598,031 Njoftuar Fituesi BENAKS - 94 SHPK 1,218,585.00
Qeverisja Vendore Pogradec Loti 3 “Mirëmbajtje Kanali Ujites (Zbrites) Bataqet, Bahcallek 723,235 Njoftuar Fituesi BENAKS - 94 SHPK 539,886.00
Qeverisja Vendore Pogradec Loti 4 “Mirëmbajtje Kanali Ujites Korie Vakëfit Pretushë” 1,235,733 Njoftuar Fituesi BENAKS - 94 SHPK 1,154,926.00
Qeverisja Vendore Pogradec Loti 5 “Mirembajtje Kanali Ujites Stropcke-Leshnice 1,584,033 Njoftuar Fituesi BENAKS - 94 SHPK 1,180,046.00
Qeverisja Vendore Tiranë Sherbime printimi 3,833,333 Njoftuar Fituesi DIXHI PRINT - AL 3,832,340.00
Qeverisja Vendore Vlorë Loti 2 Blerje qumeshti dhe nenprodukte te tij 1,085,489 Njoftuar Fituesi 3 - SH 1,016,687.00
Qeverisja Vendore Shkodër Rikualifikim urban bllok pallatesh, rruga Isuf Sokoli 26,990,941 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Nente: Mbikqyrje e punimeve per objektin: “”Rikualifikim urban bllok pallatesh, rruga Isuf Sokoli” 418,473 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Tete: Mbikqyrje e punimeve per objektin: “Rikonstruksion rruga Jul Variboba” 261,537 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Librazhd Zgjerim “ Miniparkut te Qershive” + ndertim i vendparkimit per automjetet 6,039,990 Njoftuar Fituesi RESTAURIM GURRA–KACA SHPK & VIANTE Konstruksion 6,000,767.00
Qeverisja Vendore Tiranë Studim Projektim “Rehabilitimi infrastrukturës rrugore” 83,333,333 Njoftuar Fituesi
Qeverisja Vendore Kamëz Loti I. “Blerje mish viçi.mish pule, vezë” 5,489,100 Lidhur Kontrata M.C.CATERING SHPK 4,308,000.00
Qeverisja Vendore Kamëz Loti V. ” Blerje Fruta-zarzavate” 5,433,050 Lidhur Kontrata M.C.CATERING SHPK 4,218,150.00
Qeverisja Vendore Kamëz Rikonstruksion i bibliotekës Kamëz 7,500,808 Lidhur Kontrata 2 N 6,419,322.00
Qeverisja Vendore Peqin Pastrimi, grumbullimi dhe largimi i mbeturinave te qytetit Peqin dhe Njesive Administrative 171,623,124 Lidhur Kontrata Viola Green 157,041,760.00
Qeverisja Vendore Sarandë Blerje materiale hidraulike për mirëmbajtjen e rrjetit të ujit të pijshëm dhe të ujrave të zeza 16,918,732 Njoftuar Fituesi "NIKA" shpk 1,898,999.00
Qeverisja Vendore Korçë LOTI I Kancelari dhe Leter 1,258,679 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 999,197.00
Qeverisja Vendore Shkodër Loti I I-rë:”Shërbime riparimi dhe mirëmbajtje të shtresave asfaltike dhe punime mbrojtëse të rritjes së sigurisë rrugore në Njësitë Administrative" 6,533,947 Njoftuar Fituesi ALB - KONSTRUKSION & KARL GEGA KONSTRUKSION 6,070,368.00
Qeverisja Vendore Shkodër Loti I II-të: Shërbime riparimi dhe mirëmbajtje me stabilizant të rrugëve të pa asfaltuara, Bashkia Shkodër 3,829,000 Njoftuar Fituesi ALB - KONSTRUKSION 3,785,700.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Tapet Bari 1,330,000 Lidhur Kontrata AGRO - KORANI 1,176,100.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje vazo Ø të ndryshme 1,666,000 Lidhur Kontrata AGRO - KORANI 1,448,000.00
Qeverisja Vendore Pogradec Blerje Çadra për Plazhet Publike në Territorin e Bashkisë Pogradec 1,820,000 Njoftuar Fituesi HALIL DERVISHI 1,770,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shpenzimet e siguracionit të mjeteve të transportit të Bashkisë Tiranë 5,915,073 Njoftuar Fituesi ALB - SIGURACION 5,895,691.00
Qeverisja Vendore Pogradec Mbikqyrje e objektit: Asfaltim të rrjetit rrugor në njësitë administrative Pogradec. 1,170,014 Lidhur Kontrata Mbikëqyrës G & L 994,128.00
Qeverisja Vendore Shijak Supervizion punimesh për objektin: “Rikonstruksion i rrjetit te ujesjellesit ne lagjen Karroqerre, lagjen Rexhep, lagjen Vllazerim dhe Fshatin Pjeze, Nj.Adm. Xhafzotaj, Bashkia Shijak” 1,629,213 Njoftuar Fituesi “HYDRO-ENG CONSULTING” sh.p.k 1,473,797.00
Qeverisja Vendore Dibër Supervizion punimesh per objektin Ndertim KUZ fshatrat Gjoric e Siperme dhe Gjorice e Poshtme Njesia Administrative Gjorice 3,313,926 Njoftuar Fituesi ERALD-G SHPK 2,890,327.00
Qeverisja Vendore Shkodër Mirëmbajtje e objekteve të arsimit (Bojatisje) 5,047,105 Njoftuar Fituesi K.M. KONSTRUKSION 4,518,320.00
Qeverisja Vendore Shkodër Mbikqyrja e punimeve per objektin: Investime ne kuader te projektit ” Bashki me shfrytezim inteligjen energjie “ ( Bashki te zgjuara energjie) 1,016,640 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Mat Rikonstruksion i pallatit të kulturës “Shefqet Doda” Burrel, Bashkia Mat 18,140,977 Rishpallje me Lidhje Kontrate “ASI INVEST” Sh.p.k, &“COMPANY RIVIERA 2008” Sh.p.k 17,780,731.00
Qeverisja Vendore Korçë Asfaltim i rrugës hyrëse të Impjantit të Trajtimit të Ujrave të Përdorura (ITUN) pranë Impiantit Fotovoltaik Korçë 2,900,000 Lidhur Kontrata SARK SHPK 2,572,500.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data