Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
72 4809 48,180 375,200,965,347 35,661 301,878,365,223 296,221,680,170

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Ndertimi i korsive të dedikuara për autobuz në disa akse rrugore, zgjidhja e nyjes Kastriotet dhe rehabilitimi i stacioneve autobuz në zonen qëndrore të Tiranës 129,225,450 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Pogradec Blerje kimikat per impiantin per periudhen 2024-2026 9,450,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin Asfaltim i rrugës Shkorreti – Lekaj, lagjia Nr.5 Lac 38,667,364 Lidhur Kontrata COMPANY RIVIERA 2008 SHPK 24,933,497.00
Qeverisja Vendore Kurbin Asfaltim i rrugës Likaj – Demokracia, Lac 11,447,856 Lidhur Kontrata COMPANY RIVIERA 2008 SHPK 7,383,353.00
Qeverisja Vendore Kamëz Ndertim Rruget Seg Bulqiza + Rruga Kalis +Seg rruges Torino + Seg rruga Kaltersia + Rruga Ferit Uruçi+ Segmment Rruges Derjan + Segment Rruges Pjeter Arbrori ,rruget Blloku Bathore 2 , Seg Rruga Zall-Reç + rruga Engjejt , rruga Zerqan , Rruga Adem 46,450,474 Njoftuar Fituesi BEQIRI SHPK 33,543,808.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Blerje e materialeve me qëllim marrjen e masave parandaluese 3,221,542 Lidhur Kontrata EUROBETON SHPK 3,143,670.00
Qeverisja Vendore Librazhd Furnizim me mish per vitin 2024 3,105,000 Njoftuar Fituesi Irdi Gega 3,024,000.00
Qeverisja Vendore Kolonjë Loti 1-Dhënie me qira të fondit pyjor dhe kullosor në përdorim, me konkurim publik në pronësi të Bashkisë Kolonjë. Njësia Administrative Mollas, Pranë fshatit Qinam,Ekonomi a Qëndër Novoselë, Zona kadastrale 3117, Për zhvillim ekonomik, në fushën e energjive të rinovueshme, etj. 40 ha 176,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kolonjë Loti 2-Dhënie me qira të fondit pyjor dhe kullosor në përdorim, me konkurim publik në pronësi të Bashkisë Kolonjë. Njësia Administrative Mollas, Mollas,Pranë fshatit Helmës, Ekonomia Çlirim, Zona kadastrale 1948 dhe 2906, Për zhvillim ekonomik, në fushën e energjive të rinovueshme, etj. 4 ha 19,800 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kolonjë Loti 3-Dhënie me qira të fondit pyjor dhe kullosor në përdorim, me konkurim publik në pronësi të Bashkisë Kolonjë. Njësia Administrative Mollas, Mollas,Pranë fshatit Helmës, Ekonomia Çlirim, Zona kadastrale 3083 dhe 3083, Për zhvillim ekonomik, në fushën e energjive të rinovueshme, etj. 7 ha 19,800 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kolonjë Loti 4-Dhënie me qira të fondit pyjor dhe kullosor në përdorim, me konkurim publik në pronësi të Bashkisë Kolonjë. Njësia Administrative Leskovik, Pranë fshatit Cerckë, Ekonomia Leskovik, Zona kadastrale 2430, Për zhvillim ekonomik, në fushën e energjive të rinovueshme, etj. 2.6 ha 19,800 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kolonjë Loti 5-Dhënie me qira të fondit pyjor dhe kullosor në përdorim, me konkurim publik në pronësi të Bashkisë Kolonjë. Njësia Administrative Qëndër Ersekë, Pranë rrugës së fshatrave Lëngëz Gostivisht,Ek onomia Qëndër Gramoz, Zona kadastrale 1594 dhe 2412, Për zhvillim ekonomik, në fushën e energjive të rinovueshme, etj. 50 ha 176,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shijak Blerje ushqime per cerdhen dhe kopeshtin me dreke 3,200,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje materiale për përmirësimin e sinjalistikës dhe rritjen e sigurisë për levizjen me bicikleta 8,749,950 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Pogradec Mirembajtje automjetet e Shoqerise 1,573,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje materiale ndertimi + inerte per ASHPU dhe ASHPR 9,582,085 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kolonjë Loti 6-Dhënie me qira të fondit pyjor dhe kullosor në përdorim, me konkurim publik në pronësi të Bashkisë Kolonjë. Njësia Administrative Qëndër Ersekë, Pranë fshatrave Bejkovë Vodicë, Ekonomia Qëndër Novoselë dhe Qëndër Gramoz, Zona kadastrale 3284, 3807 dhe 1823, Për zhvillim ekonomik, në fushën e energjive të rinovueshme, etj. 33.7 6 ha 176,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vlorë NSHP, KAMION 20 TON VETËSHKARKUES 7,500,000 Lidhur Kontrata “MIRI" sh.p.k 6,750,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti II: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Rehabilitimi i Emergjencës Civile, Ura e Gurrës dhe muret mbajtëse, fshati Qinam, Njësia Administrative Zall-Herr”. 72,490 Njoftuar Fituesi A.SH. Engineering SHPK 59,100.00
Qeverisja Vendore Tiranë Sinjalistikë vertikale (Tabela, tuba e atrecatura) 22,156,330 Lidhur Kontrata IDK – Konstruksion 19,451,000.00
Qeverisja Vendore Fier Blerje pllaka betoni për shërbime funerale 3,513,000 Njoftuar Fituesi EB-2000 3,092,044.00
Qeverisja Vendore Memaliaj Sherbimi i pastrimit, grumbullimit, transportitte mbeturinave per qytetin Memaliaj dhe transportin e mbeturinave per qytetin Memaliaj dhe transportin e mbeturinave ne fshat Memaliaj,Lulezim ,Toç, Qesarat,Iliras dhe Vasjar (Agjensi e Luftinjes) 4,166,000 Njoftuar Fituesi Shza Kalemi SHPK 4,106,812.00
Qeverisja Vendore Prrenjas Organizim i aktiviteteve artistike dhe kulturore për vitin 2024 2,833,333 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Patos Shërbim printimi dhe mirëmbajtje e pajisjeve informatike 1,770,833 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje karburant për ngrohje dhe shpërndarje në objektet arsimore 53,574,816 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Librazhd Furnizim me ushqime per vitin 2024 7,384,260 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje Karburanti (Gazoil) për mjetet e Bashkisë Kurbin, për mjetet e Agjencisë së Infrastrukturës Rrugore dhe Shërbimeve Mbështetëse, për mjetet e Sektorit të MZSH dhe për mjetet e Agjencisë së Kullimit dhe Vaditjes, Bashkia Kurbin 14,166,667 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Finiq Blerje Karburant Gaz,Benzin,Diesel per vitin 2024 18,333,333 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Shpenzime për blerje biletash të transportit ajror ndërkombëtar Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Blerje Goma 3,498,000 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data