Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
72 4529 45,413 344,967,518,807 33,224 269,867,179,932 264,463,186,248

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Vorë Prishje dhe transportim te inerteve te gjeneruara ne kuader te procesit te rindertimit, Bashkia Vore 9,771,389 Lidhur Kontrata KLAJGER KONSTRUKSION & No – Bi shpk 9,612,985.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rehabilitimi i Emergjencës Civile - Shkarja Petrelë 5,775,449 Lidhur Kontrata “INERTI” SHPK&“DGH -TIRANA” SHPK 5,134,606.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rehabilitimi i Emergjencës Civile - Shkarja Selite 7,458,018 Lidhur Kontrata “INERTI” SHPK&“DGH -TIRANA” SHPK 6,805,501.00
Qeverisja Vendore Pogradec Rikonstruksion zyrat e sherbimit konsumator Prrenjas 3,320,000 Lidhur Kontrata REJ 2,615,480.00
Qeverisja Vendore Has “Ndërtim KUZ, Fshati Gajrep, Krume, Golaj (përkatësisht sipas lagjeve)” 5,500,000 Lidhur Kontrata “VISCONS GROUP” shpk & “ASI-2A CO” shpk 4,948,900.00
Qeverisja Vendore Tiranë Sistemi elektronik për të ruajtur, menaxhuar dhe ndjekur në formë elektronike informacionin e bazuar në dokumenta zyrtarë( letër) 29,166,665 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan Sistemi i menaxhimit te parkimit publik dhe nderlidhjes me DPSHTRR Elbasan, etj 37,500,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje karburant për ngrohje dhe shpërndarje në objektet arsimore 51,413,902 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i pare: ”Pjesë këmbimi goma” 16,585,605 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i dytë: ”Pjesë këmbimi bateri” 4,411,573 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Studim projektim e previntivim për: “Projektimin e sistemit të centralizuar të Ujësjellës Kanalizime Tiranë për mbledhjen dhe shfaqjen e të dhënave, sistemin e teknologjisë së kontrollit” (sistemet SCADA) 52,800,000 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtimi i Kopshtit 37 48,111,949 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonstruksioni i bllokut të kufizuar nga rrugët “Ali Baushi-Arben Minga-Komgresi Manastirit-Ibrahim Brahja-Xhanfize Keko 86,717,286 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Rikualifikim urban i bllokut që kufizohet bulevardi Bajram Curri-bulevardi Petro N. Luarasi- Rruga Taulantia- Rruga Ali Demi, Faza II-të 270,292,998 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Rehabilitimi i rrugëve të bllokut kufizuar nga rrugët "5 Maji-Dibres-Njazi Meka-Abedin Cici 151,666,666 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Ura e Bonarakëve, Ibë e Poshtme 79,565,635 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje paisjesh për Qëndren Rinore Elbasan – Projekti ST-ART-UP Elbasan dedikuar rinisë 4,586,535 Lidhur Kontrata Artan Llozana 4,526,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti I: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Rikualifikim urban i bllokut Lord Bajroni-Riza Cuka-Pandi Dardha-Dritan Hoxha 1,565,503 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti V: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Ndërtimi i infrastrukturës lidhëse me autostradën Tiranë-Elbasan” 1,966,789 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti I: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Rikualifikim urban i bllokut që kufizohet bulevardi Bajram Curri-bulevardi Petro N. Luarasi- Rruga Taulantia- Rruga Ali Demi, Faza II-të” 1,925,837 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë “Blerje presa pneumatike ” 3,225,000 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje kancelari dhe bojera per Bashkine ,Agjencine Pyjore, SHMZSH dhe Gjendjen Civile 8,379,488 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan Kendi i lojrave për shkollë “Qamil Guranjaku” Bashkia Elbasan 1,053,200 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë “Rruga Rexhep Bastari” 16,249,919 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë “Blerje karrotrec” për Policinë Bashkiake. 14,497,483 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Përmet Ndriçim publik në kuadër të projektit “Bashki me energji inteligjente” (SEMP) 54,584,106 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë “Blerje pjesë këmbimi dhe profilaktikë (vaj,goma,bateri), për automjete. 23,989,583 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti IV: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Rehabilitimi i rrugëve të bllokut kufizuar nga rrugët “5 Maj-Dibrës-Njazi Meka-Abedin Cici” 1,236,715 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti II: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Rikualifikimi i bllokut, që kufizohet nga “Teodor Keko”, “Tom Plezha”, “Mikel Maruli” dhe “Loni Ligori” 1,923,938 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë “Loti I Rehabilitimi i rrugëve të Bllokut që kufizohet nga rrugët “Fabrika e Qelqit”, “Konferenca e Pezës”, “Besim Alla”, dhe “Jorgo Panajot”, 1,286,625 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data