Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
72 4810 48,208 375,413,092,565 35,678 302,034,517,048 296,318,398,540

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Divjakë Blerje karburanti për nevojat e Bashkisë Divjakë për vitin 2024 34,773,358 Lidhur Kontrata PETROL 06 SHPK 34,773,358.00
Qeverisja Vendore Berat Hartim projekti" Ndertimi i palestres sportive te spoartit Berat" 14,456,027 Njoftuar Fituesi ATELIER 4 shpk & INFRATECH shpk 14,240,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Realizimi i videove të shkurtra edukative dhe video-podcasteve për digjitalizim 5,830,000 Lidhur Kontrata “Ols Abazi ” PF 5,400,000.00
Qeverisja Vendore Dibër Ndertimi i Tregut Agroushqimor,Peshkopi 24,958,725 Njoftuar Fituesi KUPA SHPK 19,146,120.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksion i godinës në stacionin e pompimit fushë-kuqe 37,472,278 Njoftuar Fituesi BALILI KONSTRUKSION shpk & I.C.C GROUP 36,130,994.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje fruta dhe zarzavate 77,694,098 Njoftuar Fituesi “AGRO-KONI” sh.p.k 72,947,297.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje shërbimi për aktivitete të ndryshme për Bashkinë Tiranë 49,942,951 Njoftuar Fituesi
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Karburanti për mjetet e Inspektoratit të Mbrojtjes së Territorit, Bashkia Tiranë për vitin 2024-2025 11,666,666 Njoftuar Fituesi KASTRATI 10,850,414.00
Qeverisja Vendore Has "Blerje karburanti" 1,250,000 Lidhur Kontrata Vellezerit Poga SHPK 1,249,924.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbimi i ruajtjes dhe sigurisë fizike me roje private dhe monitorimi ne distancë 15,977,568 Lidhur Kontrata “Ro.gat Security” shpk 15,977,568.00
Qeverisja Vendore Tiranë Minikonkurs 1-Blerje shërbimi për aktivitete të ndryshme për Bashkinë Tiranë Njoftuar Fituesi Minikonkursi PROSOUND 11,994,700.00
Qeverisja Vendore Përmet Rikonstruksion i Pallatit të Sportit, Qytet Përmet 55,741,793 Lidhur Kontrata LIQENI VII SHA 39,991,152.00
Qeverisja Vendore Kamëz Ndertim KUN Pjesa Fundore e Kanalit ne Laknas ( Rruga Hekuran Deda Laknas , -shkarkimi ne Rruga Mic Sokoli ne Domje te Bashkise Vore ) 3,160,081 Lidhur Kontrata BONUS Sh.p.k 2,323,208.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje materiale marangozi 34,975,450 Njoftuar Fituesi POWER INDUSTRIES 32,827,150.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Blerje mish për kafshët e Kopshtit Zoologjik për vitin 2024” 9,015,678 Njoftuar Fituesi M.C.CATERING SHPK 7,244,970.00
Qeverisja Vendore Korçë Shpenzime për blerje biletash të transportit ajror ndërkombëtar. Njoftuar Fituesi ITT - IDEAL TRAVEL & TOURS 26,550.00
Qeverisja Vendore Dimal Rikonstruksion i Rruges Drenovice 28,765,842 Lidhur Kontrata “LLUCA sh.p.k & BAJRAMI N. Sh.p.k 27,999,875.00
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje mjete pune per nevoja te Sektorit te Mirembajtjes se Rrugeve dhe Trotuareve dhe Sinjalistikes Rrugore 4,047,000 Lidhur Kontrata BAJRO BROS SHPK 3,825,000.00
Qeverisja Vendore Elbasan Loti I: ‘‘Blerje produkte ushqimore" 23,294,814 Njoftuar Fituesi 4 S 5225 çmim per njesi
Qeverisja Vendore Elbasan Loti II: ‘‘Blerje fruta - perime" 12,918,970 Njoftuar Fituesi 4 S 2115 leke çmim per njesi
Qeverisja Vendore Patos Blerje bazë materiale për zgjerim rrjeti K.U.Z. 1,950,000 Njoftuar Fituesi “ REAL” shpk 1,900,000.00
Qeverisja Vendore Has "Pjese kembimi dhe mirembajtje makine 1,250,000 Lidhur Kontrata KRESHNIK BARDHOSHI 1,238,500.00
Qeverisja Vendore Shkodër Sherbimi i sigurise ne objekte' 9,803,945 Lidhur Kontrata Nazeri 2000 SHPK 9,792,000.00
Qeverisja Vendore Kamëz Ndertim Rruget " Josif Mihali + rrugicat(Rruga pingul me Lidhja e Prizrenit +Jusuf Gervalla) + Llazo Palluqi + Llambro Andoni + Memo Meta" 58,457,004 Lidhur Kontrata 2 N 40,000,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Studim Projektim “Restaurimi i Muzeut Etnografik,Tiranë”. 1,914,750 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Devoll Blerje pajisje mobilerie, Shkolla fillore ”Myrteza Sala” Bilisht, Devoll 4,298,177 Lidhur Kontrata KLAME SHPK 3,644,600.00
Qeverisja Vendore Memaliaj Blerje kontejnere per grumbullim te mbetjeve per nevoja te bashkise Memaliaj 1,820,000 Lidhur Kontrata ARTEO 2018 1,480,000.00
Qeverisja Vendore Elbasan F.V. pistonash te kryqzimi K.Kristoforidhi 2,420,685 Lidhur Kontrata GENERAL TRADING shpk 2,125,000.00
Qeverisja Vendore Vlorë Rikonstruksion i Shkollës Avni Rustemi 53,389,166 Njoftuar Fituesi ASI-2A CO shpk & VISCONS GROUP shpk 39,973,315.00
Qeverisja Vendore Elbasan F.V.Policë të shtrirë rrugor 2,500,000 Lidhur Kontrata GENERAL TRADING shpk 2,321,000.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data