Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

PROKURIME NË NJËSI TË QEVERISJES VENDORE PËR PËRBALLIMIN E PASOJAVE TË TËRMETIT (NËNTOR 2019)

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
14 270 611 66,163,885,291 542 28,977,312,899 52,832,526,493

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kurbin Rindërtimi në truallin ekzistues të 2 (dy) njësive të banimit (Pallate), pallati nr.1 dhe pallati nr.2 në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit 327,568,006 Njoftuar Fituesi “KUPA“ Shpk & “EVEREST" Shpk 326,668,000.00
Qeverisja Vendore Kurbin Rindërtimi në truallin ekzistues të 2 (dy) njësive të banimit (Pallate), pallati nr.3 dhe pallati nr.4 në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit 328,710,242 Njoftuar Fituesi “KUPA” SHPK & “PE - VLA - KU” SHPK & “UDHA” SHPK 327,910,424.00
Qeverisja Vendore Kurbin Rindërtimi dhe rikonstruksioni i 5 (pesë) qendrave shëndetësore në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit 258,669,600 Njoftuar Fituesi “SHENDELLI” SHPK &“TOTILA” SHPK & “NET-GROUP” SHPK 258,000,000.00
Qeverisja Vendore Lezhë “Riforcimi i njesive te banimit ne ndertesat (pallat), ne kuader te procesit te rindertimit, ne territorin e Bashkise Lezhe” Loti II 133,288,959 Lidhur Kontrata
Qeverisja Vendore Kavajë Rikonstruksion i kopështit Hap pas Hapi 56,544,778 Lidhur Kontrata GLAVENICA 56,500,000.00
Qeverisja Vendore Kurbin Rindërtimi në truallin ekzistues të 3 (tre) njësive të banimit (Pallate), pallati nr.1 Laç (Poligoni), pallati nr.2 dhe nr.3 Mamurras, Bashkia Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit 379,207,080 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 377,728,420.00
Qeverisja Vendore Kavajë Rikonstruksioni i shkolles 9-vjecare Bago(Programi i Rindertimit)-Rishpallje
Burimi i Financimit: Buxheti i Shtetit (referuar vendimit të Këshillit të Ministrave me nr. 240 datë 20.04.2022)
191,021,113 Lidhur Kontrata GLAVENICA SHPK & Ed Konstruksion SHPK 189,879,050.00
Qeverisja Vendore Kamëz Sistem të Hapsirave Publike brenda zonës së Re për zhvillim në fshatin Valias 150,000,000 Lidhur Kontrata S I R E T A 2F 148,953,230.00
Qeverisja Vendore Vorë Rindërtimi i Shkollës së Mesme “Isa Boletini”, Vorë 279,218,915 Lidhur Kontrata KLAJGER KONSTRUKSION SHPK 279,000,000.00
Qeverisja Vendore Durrës “Riforcim i godinave pallat me kod gis 1569 , 27348, 27501” 67,033,724 Lidhur Kontrata A&M&A shpk & SARDOshpk 66,289,189.00
Qeverisja Vendore Kamëz Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Azem Hajdari”, Zall-Mner, Bashkia Kamëz 2,912,637 Lidhur Kontrata “HYDRO-ENG CONSULTING”&”INVICTUS” shpk 2,567,046.00
Qeverisja Vendore Durrës Mbikqyrje riforcim godinat 37,39, Lagja 13, pranë pistës Iliria kod gis 5934, 5933 493,150 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin Shembja e detyruar e 6 ndërtesave pronë private/kolektive dhe kopshtit Nr.2 Mamurras, të dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019, në kuadër të procesit të rindërtimit 25,161,019 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK 24,200,179.00
Qeverisja Vendore Vorë Prishje dhe transportim te inerteve te gjeneruara ne kuader te procesit te rindertimit, Bashkia Vore 9,771,389 Lidhur Kontrata KLAJGER KONSTRUKSION & No – Bi shpk 9,612,985.00
Qeverisja Vendore Durrës Riforcim godine banimi 10-11 kate mbi toke dhe nje kat nen toke , rruga Neki Libohova nr..15, rruga Abaz Celkupa nr. 26, kod GIS: 24907, 24923 35,445,341 Lidhur Kontrata "RAJLI NDERTIM" SHPK & "GPG COMPANY" SHPK 35,445,341.00
Qeverisja Vendore Kamëz Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Azem Hajdari”, Zall-Mner 269,364,773 Njoftuar Fituesi KUPA shpk & UDHA shpk 269,064,786.00
Qeverisja Vendore Kurbin Mbikqyrje punimesh për objektin: “Rikonstruksioni i 3 (tre) objekteve arsimore në Bashkinë Kurbin (Gjimnazi At’Shtjefen Kurti, Kopshti Nr.3 Laç, Shkolla 9-vjecare Nike Tom Prela), në kuadër të procesit të rindërtimit (Programi i Rindertimit) 3,146,753 Lidhur Kontrata INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM - IMES -D 3,090,520.00
Qeverisja Vendore Mirditë Rikonstruksion dhe riparim të mjediseve në bashkëpronesi ose të përbashkëta në ndertesa (pallate), në qytetin Rrëshen dhe Rubik (faza 3), Bashkia Mirditë (Programi i Rindertimit) 192,851,638 Njoftuar Fituesi ULZA 187,417,132.00
Qeverisja Vendore Kavajë Rindërtimi i godinës së Ish-Prefekturës 167,800,000 Lidhur Kontrata LLUCA shpk & Egland shpk & ERGI shpk 166,955,696.00
Qeverisja Vendore Kurbin Mbikqyrje punimesh për objektin: “Rindërtimi në truallin ekzistues të 2 (dy) njësive të banimit (Pallate), pallati nr.5 dhe pallati nr.6 në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit 3,025,130 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin Mbikqyrje punimesh për objektin: “Rindërtimi në truallin ekzistues të 2 (dy) njësive të banimit (Pallate), pallati nr.3 dhe pallati nr.4 në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit 3,094,149 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Mbikqyrje riforcim godine banimi 10-11 kate mbi toke dhe nje kat nen toke , rruga Neki Libohova nr..15, rruga Abaz Celkupa nr. 26, kod GIS: 24907, 24923 575,543 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin Punime shtesë për objektin: “Ndërtim i godinës së re të Bashkisë Kurbin, në kuadër të procesit të rindërtimit (Programi i Rindertimit) 84,846,577 Lidhur Kontrata BETA shpk SHPK & G.P.G. COMPANY SHPK 84,422,343.00
Qeverisja Vendore Kamëz Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rikonstruksion i gjimnazit "Gramoz Palushi”, Njësia Administrative, Babrru Paskuqan.(Programi i Rindertimit) 2,224,476 Lidhur Kontrata Zenit 06 SHPK 1,953,162.00
Qeverisja Vendore Kurbin Rindërtimi në truallin ekzistues të 2 (dy) njësive të banimit (Pallate), pallati nr.5 dhe pallati nr.6 në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit 320,883,630 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Riforcim i godinës së banimit 8 kate + bodrum, lagja nr.3, rruga Egnatia, kod gis 27258 26,513,314 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin Minikontrata 1 Rikonstruksioni i 3 (tre) objekteve arsimore në Bashkinë Kurbin (Gjimnazi At’Shtjefen Kurti, Kopshti Nr.3 Laç, Shkolla 9-vjecare Nike Tom Prela), në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata
Qeverisja Vendore Kavajë Hartimi i projekt - zbatimit me objekt Rikonstruksioni i shkollës 9-vjecare Bago 4,417,599 Njoftuar Fituesi C.E.C GROUP SHPK 4,350,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Hartimi i projektit për Riforcimin e njësive individuale të banimit dhe njësive të banimit në ndërtesa (pallat), në Bashkinë Tiranë” (Programi i Rindertimit) 130,478,230 Njoftuar Fituesi
Qeverisja Vendore Durrës “Mbikqyrje riforcim i godinave pallat me Kod Gis 1569 , 27348, 27501” 952,940 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data