Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

PROKURIME NË NJËSI TË QEVERISJES VENDORE PËR PËRBALLIMIN E PASOJAVE TË TËRMETIT (NËNTOR 2019)

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
10 120 230 15,591,101,072 207 6,505,457,986 14,396,370,734

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kavajë Mbikqyrja e punimeve të ndërtimit me objekt Rindërtimi i kopsht cerdhe në fshatin Golem 1,547,849 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Kolaudimi i objekteve arsimore, në kuadër të rindërtimit (Programi i Rindertimit) Njoftuar Fituesi Minikonkursi “TESLA VIZION” shpk & “IMES -D " shpk 97,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Kolaudimi i objekteve arsimore, në kuadër të rindërtimit (Programi i Rindertimit)
“Rikonstruksion i godinave nr.”20-21”, Nr.22-23” në RSU Nr.1”
Lidhur Kontrata “TESLA VIZION” shpk & “IMES -D " shpk
Qeverisja Vendore Kavajë Rikonstruksion i kopështit Hap pas Hapi 56,544,778 Lidhur Kontrata GLAVENICA 56,500,000.00
Qeverisja Vendore Kavajë Rikonstruksioni i shkolles 9-vjecare Bago(Programi i Rindertimit)-Rishpallje
Burimi i Financimit: Buxheti i Shtetit (referuar vendimit të Këshillit të Ministrave me nr. 240 datë 20.04.2022)
191,021,113 Lidhur Kontrata GLAVENICA SHPK & Ed Konstruksion SHPK 189,879,050.00
Qeverisja Vendore Vorë Rindërtimi i Shkollës së Mesme “Isa Boletini”, Vorë 279,218,915 Lidhur Kontrata KLAJGER KONSTRUKSION SHPK 279,000,000.00
Qeverisja Vendore Kamëz Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Azem Hajdari”, Zall-Mner 269,364,773 Njoftuar Fituesi KUPA shpk & UDHA shpk 269,064,786.00
Qeverisja Vendore Kurbin Mbikqyrje punimesh për objektin: “Rikonstruksioni i 3 (tre) objekteve arsimore në Bashkinë Kurbin (Gjimnazi At’Shtjefen Kurti, Kopshti Nr.3 Laç, Shkolla 9-vjecare Nike Tom Prela), në kuadër të procesit të rindërtimit (Programi i Rindertimit) 3,146,753 Lidhur Kontrata INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM - IMES -D 3,090,520.00
Qeverisja Vendore Kurbin Minikontrata 1 Rikonstruksioni i 3 (tre) objekteve arsimore në Bashkinë Kurbin (Gjimnazi At’Shtjefen Kurti, Kopshti Nr.3 Laç, Shkolla 9-vjecare Nike Tom Prela), në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata
Qeverisja Vendore Kavajë Hartimi i projekt - zbatimit me objekt Rikonstruksioni i shkollës 9-vjecare Bago 4,417,599 Njoftuar Fituesi C.E.C GROUP SHPK 4,350,000.00
Qeverisja Vendore Kamëz Rikonstruksion shkolla e mesme "Gramoz Palushi”, Njësia Administrative, Babrru Paskuqan(Programi i Rindertimit) 200,201,279 Lidhur Kontrata Ndërtimi SHPK&Ndregjoni SHPK 186,847,340.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi, Ndërtimi i shkollës 9-vjecare “17- Shkurti”, Qesarakë e Vjetër” Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 17,827,170.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi, Ndërtimi i ri i shkollës në rrugën “Besim Daja” Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 15,075,470.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi, Ndërtimi i shkollës 9-vjecare “Dritas” Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 18,848,050.00
Qeverisja Vendore Kavajë Hartimi i projekt zbatimit të Rindërtimi i kopsht cerdhe në fshatin Luz I Vogël (Programi i Rindertimit) 2,158,261 Lidhur Kontrata C.E.C GROUP SHPK 2,100,000.00
Qeverisja Vendore Kavajë Hartimi i projekt zbatimit të Rindërtimi i kopsht cerdhe në fshatin Golem (Programi i Rindertimit) 4,457,805 Njoftuar Fituesi C.E.C GROUP SHPK 4,350,000.00
Qeverisja Vendore Mirditë Sherbimi i Kolaudimit ne punime rindertimi per “Rikonstruksion dhe riparim të mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallate, faza 1), rikonstruksionit të objekteve arsimore dhe publike si dhe përgatitja e shesheve të ndërtimit per banesat individuale”, Bashkia Mirditë (Programi i Rindertimit) Njoftuar Fituesi HMK - Consulting 700,000.00
Qeverisja Vendore Vorë Rindertimi i Shkolles 9-Vjecare Picar (Programi i Rindertimit) 137,930,944 Lidhur Kontrata “ZDRAVO” shpk & “ARENA MK” shpk 137,820,000.00
Qeverisja Vendore Kamëz Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rindërtimi i shkollës 9 vjeçare "Lidhja e Prizerenit”, Njësia Administrative, Babrru Paskuqan (Programi i Rindertimit) 2,968,835 Lidhur Kontrata IMES -D 2,628,536.00
Qeverisja Vendore Kamëz Rindërtimi i shkollës 9 vjeçare "Azem Hajdari”, Njësia Administrative, Babrru Paskuqan. (Programi i Rindertimit) 496,070,422 Lidhur Kontrata Ergi SHPK&BE-IS SHPK 492,290,400.00
Qeverisja Vendore Kamëz Rindërtimi i shkollës 9 vjeçare “Lidhja e Prizerenit” Njësia Administrative Babrru Paskuqan (Programi i Rindertimit) 283,206,705 Lidhur Kontrata “ RAFIN COMPANY”shpk & “ NDREGJONI” shpk 281,000,000.00
Qeverisja Vendore Kamëz Projekt për rindërtimin e shkollës 9 vjeçare “Azem Hajdari” ZallMner (Programi i Rindertimit) 6,990,328 Lidhur Kontrata NET-GROUP 5,941,778.00
Qeverisja Vendore Kamëz Projekt për rikonstruksionin e gjimnazit “Gramoz Palushit”Paskuqan (Programi i Rindertimit) 5,388,743 Lidhur Kontrata “ ZENIT & CO” shpk & “GRAMA” shpk 5,227,080.00
Qeverisja Vendore Mirditë Ndërtimi i godinës kopsht/çerdhe në zonën e re për zhvillim, Njësia Administrative Rrëshen (Programi i Rindertimit) 77,231,323 Lidhur Kontrata “ERAL CONSTRUKTION COMPANY”shpk & “BAJRAMI N.” Shpk 76,757,242.00
Qeverisja Vendore Kamëz Loti 2 - Mbikëqyrja e punimeve për objektin : Rindërtimi i shkollës 9 vjeçare i shkolles 9 vjeçare "Halit Coka(ish shkolla Elez Isufi)”. (Programi i Rindertimit) 4,422,983 Lidhur Kontrata INSTITUTI DEKLIADA-ALB - ARENA MK SHPK 3,919,605.00
Qeverisja Vendore Kavajë Rikonstruksion I kopështit Hap pas Hapi (Programi i rindertimit) 56,544,778 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr.5 (Kolaudimi e punimeve për objektin, ’’Rindertimi i Shkolles 9 vjecare ‘’Hajdar Zogu’’ Fshati Tapize , Njesia Administrative Nikel , Bashkia Kruje ne kuader te procesit te rindertimit(Programi i Rindertimit) 51,189 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 45,010.00
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr.4 (Kolaudimi e punimeve per objektin: “‘Rindertimi i Shkolles 9 Vjecare ‘’Vellezerit Masha’’, Mazhe e Vogel , Njesia Administrative Bubq, Bashkia Kruje, ne kuader te procesit te rindertimit(Programi i Rindertimit) 42,998 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 37,755.00
Qeverisja Vendore Kamëz Loti 1 - Mbikëqyrja e punimeve për objektin : Rindërtimi i shkollës 9 vjeçare "Demokracia”. (Programi i Rindertimit) 3,950,223 Lidhur Kontrata “LENI-ING” sh.p.k & “INVICTUS” sh.p.k & “ANGERBA” sh.p.k 3,485,491.00
Qeverisja Vendore Kurbin Rikonstruksioni i shkollës 9-vjeçare Milot dhe shkollës së Mesme Milot, Bashkia Kurbin, në kuadër të procesit të rindërtimit (Programi i Rindertimit) 263,570,797 Lidhur Kontrata “NG STRUCTURES” SHPK & “ULZA” SHPK 262,877,700.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data