Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

PROKURIME NË NJËSI TË QEVERISJES VENDORE PËR PËRBALLIMIN E PASOJAVE TË TËRMETIT (NËNTOR 2019)

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
10 112 204 14,576,904,037 184 5,354,877,856 13,017,753,162

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve per Rindertimin e 8 (tete) objekteve arsimore ne Bashkine e Tiranes. “Mbikqyrja e punimeve “Ndërtim i Shkollës 9-Vjecare Pajan”. (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata Tower SHPK
Qeverisja Vendore Tiranë Objekti i minikonkursit: Ndërtim i Shkollës 9- Vjeçare “Murat Toptani” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata ”Everest” sh.p.k & “Arbtrans -2010 sh.p.k & “Kronos Konstruksion” sh.p.k 180,549,814.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti I “Akt ekspertizë e thelluar dhe hartimi i projektit të ndërhyrjeve rehabilituese/përshtatëse, të nevojshme për kthimin e strukturës së objekteve që janë klasifikuar si objekte me dëmtime të mëdha strukturore ose dëmtime shumë të rënda jostrukturore (DS4 dhe DS5) në Njësinë Administrative Nr. 1, Njësinë Administrative Nr. 6 dhe Njësinë Administrative Nr. 10” (Programi i Rindërtimit) Njoftuar Fituesi “Atelier 4” & “Archimed SPS” shpk & “Kejsi 05” shpk, 15,970,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve per Rindertimin e 8 (tete) objekteve arsimore ne Bashkine e Tiranes (Programi i Rindertimit) 12,728,533 Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Qeverisja Vendore Tiranë Rindertimi i 8 (tetë) objekteve Arsimore në Bashkine e Tiranës (Programi i Rindërtimit). 1,308,064,646 Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Qeverisja Vendore Tiranë Loti III: Studim Projektimi Ndertim shkolle dhe godine per sherbime komunitare - Vaqarr. (Programi i Rindërtimit) 4,891,619 Lidhur Kontrata Zenit 06 SHPK 3,695,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti II: Studim Projektimi Ndertim kopesht & çerdhe dhe Qender Shendetesore - Ndroq. (Programi i Rindërtimit) 1,062,586 Lidhur Kontrata Tower SHPK 855,797.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti I: Studim Projektimi Ndertim godine per sherbime komunitare - Zall Herr. (Programi i Rindërtimit) 687,687 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 600,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti V: Studim projektim për objektin: Ndërtimi i godinës “Godina Nr. 22, Blv. Zogu I (7-kateshi). (Programi i Rindërtimit) 843,150 Rishpallje me Lidhje Kontrate “I Ri” shpk & “ITM”shpk 826,287.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti IV: Studim projektim për objektin: Ndërtimi i godinës “Qendra Sociale “Të Qëndrojmë së Bashku”, Kombinat”. (Programi i Rindërtimit) 869,400 Rishpallje me Lidhje Kontrate STUDIO-REBUS 867,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti III: Studim projektim për objektin: “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.2”. (Programi i Rindërtimit) 1,697,500 Rishpallje me Lidhje Kontrate KLODIODA SHPK 1,680,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti II: Studim projektim për objektin: “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.1”. (Programi i Rindërtimit) 2,010,750 Rishpallje me Lidhje Kontrate ARCHISPACE 1,800,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti I : Studim projektim për objektin: “Ndërtimi i godinës TIP në RSU NR.3". (Programi i Rindërtimit) 2,010,750 Rishpallje me Lidhje Kontrate DERBI E SHPK 2,010,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i X: Studim projektim per objektin: Ndertimi i shkolles 9-vjecare 17-Shkurti, Qesarake e Vjeter". (Programi i Rindërtimit) 1,638,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate UTS -01 shpk 1,563,500.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i IX: Studim projektim per objektin: Ndertimi i shkolles 9-vjecare Murat Toptani. (Programi i Rindërtimit) 1,638,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate SON Engineering & Construction Shpk - A&E Engineering Shpk 1,635,165.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i VIII: Studim projektim per objektin: Ndertimi i shkolles 9-vjecare Qazim Turdiu. (Programi i Rindërtimit) 2,407,860 Rishpallje me Lidhje Kontrate STUDIOARCH4 & Net-Group 2,200,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i VII: Studim projektim per objektin: Ndertimi i shkolles se mesme Sami Frasheri. (Programi i Rindërtimit) 3,645,682 Rishpallje me Lidhje Kontrate Ank Architecture Shpk & Arena Mk Shpk 3,609,225.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i III: Studim projektim per objektin: Ndertimi i shkolles 9-vjecare Peze e Vogel". (Programi i Rindërtimit) 777,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate ARKONSTUDIO SHPK 642,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i V: Studim projektim per objektin: Ndertimi i kopeshtit Fikas. (Programi i Rindërtimit) 317,602 Rishpallje me Lidhje Kontrate 6D - PLAN 299,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i VI: Studim projektim per objektin: Ndertimi i kopeshtit Gurre". (Programi i Rindërtimit) 317,602 Rishpallje me Lidhje Kontrate HMK - Consulting 300,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti XI: Studim projektim per objektin: Ndertim i shkolles 9-vjecare Xhezmi Delli. (Programi i Rindërtimit) 1,638,000 Lidhur Kontrata Palma Konstruksion Shpk 1,280,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti I: Studim projektim për objektin: “Ndërtimi i shkollës 9-vjecare “Hasan Vogli”. (Programi i Rindërtimit) 2,387,700 Rishpallje me Lidhje Kontrate NET-GROUP 2,073,146.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i II: Studim projektim per objektin: Ndertimi i shkolles 9-vjecare Mangull. (Programi i Rindërtimit) 777,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate TAULANT SHPK 690,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i IV: Studim projektim per objektin: Ndertim i shkolles cikli i ulet Pajan. (Programi i Rindërtimit) 431,400 Rishpallje me Lidhje Kontrate Tower SHPK 426,000.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data