Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

PROKURIME NË NJËSI TË QEVERISJES VENDORE PËR PËRBALLIMIN E PASOJAVE TË TËRMETIT (NËNTOR 2019)

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
10 105 194 14,576,904,037 165 4,471,778,315 11,719,608,198

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Objekti I minikonkursit: “Mbikqyrja e punimeve “Ndërtimi i Godinës Tip në RSU nr.3 (nr.6)” (Programi i Rindërtimit).
Lidhur Kontrata Zenit 06 SHPK 2,720,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Objekti I minikonkursit: “Mbikqyrja e punimeve “Ndërtimi i Godinës Tip në RSU nr.3 (nr.7)”. (Programi i Rindërtimit).
Lidhur Kontrata Tower SHPK 2,766,260.00
Qeverisja Vendore Tiranë Objekti I minikonkursit: “Mbikqyrja e punimeve “Ndërtimi i Godinës Tip në RSU nr.3 (nr.8)”.. (Programi i Rindërtimit).
Lidhur Kontrata INSTITUTI DEKLIADA - ALB 2,830,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Objekti I minikonkursit: “Mbikqyrja e punimeve “Ndërtimi i Godinës Tip në RSU nr.2 (nr.4)” (Programi i Rindërtimit).
Lidhur Kontrata GJEOKONSULT & CO SHPK 1,870,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Objekti I minikonkursit: “Mbikqyrja e punimeve “Ndërtimi i Godinës Tip në RSU nr.2 (nr.3)””. (Programi i Rindërtimit).
Lidhur Kontrata INFRATECH SHPK 1,496,585.00
Qeverisja Vendore Tiranë Objekti i minikonkursit: Mbikqyrja e punimeve “Ndërtimi i Shkollës “Sami Frashëri”. (Programi i Rindërtimit).
Lidhur Kontrata Zenit 06 SHPK 4,769,609.00
Qeverisja Vendore Tiranë Objekti i minikonkursit: Ndertimi i Shkollës 9- Vjeçare “ Mangull”. (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata "Agri Konstruksion" shpk &" IBN" shpk & "R&T" shpk 101,800,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Objekti i minikonkursit: Ndërtim Kopshti Gurre” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata "Kacdedja" shpk & "Junik" shpk 30,760,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Objekti i minikonkursit: Ndërtim i Shkollës 9- Vjeçare “ Pajan” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata "Kacdedja" shpk & "Junik" shpk 62,500,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Objekti i minikonkursit: "Ndërtim i Shkollës 9- Vjeçare 17-Shkurti Qesarakë E Vjetër” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata Fusha Shpk & Edil-al -it Shpk 191167917.5
Qeverisja Vendore Tiranë Objekti i minikonkursit: Ndërtim i Shkollës 9- Vjeçare “ Hasan Vogli” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata "V.A.S Kontruksion" shpk & "Mane TCI" shpk & "Ergi" shpk 253492727.75
Qeverisja Vendore Tiranë Objekti i minikonkursit: Ndërtim i Shkollës 9- Vjeçare “ Pezë e Vogël” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata "Ad Star" shpk & "2T" shpk & "K.A.E.Xh" shpk 110068839.42
Qeverisja Vendore Tiranë Objekti i minikonkursit: Ndërtim i Shkollës 9- Vjeçare “ Qazim Turdiu” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata AGI KONS & BE-IS 362,713,599.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve per Rindertimin e 8 (tete) objekteve arsimore ne Bashkine e Tiranes. “Mbikqyrja e punimeve për objektin, “Ndertimi i shkolles 9-vjeçare Mangull” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata A & E ENGINEERING & MAK Studio
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve per Rindertimin e 8 (tete) objekteve arsimore ne Bashkine e Tiranes. “Mbikqyrja e punimeve për objektin, “Ndërtimi i Shkollës 9- Vjeçare Shkurti, Qesarakë E Vjetër”. (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata STUDIO-REBUS
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve per Rindertimin e 8 (tete) objekteve arsimore ne Bashkine e Tiranes. “Mbikqyrja e punimeve :Ndërtimi i Shkollës 9- Vjeçare “Hasan Vogli”. (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata NET-GROUP
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve per Rindertimin e 8 (tete) objekteve arsimore ne Bashkine e Tiranes. Mbikqyrja e punimeve “Ndërtim i kopshtit Gurrë” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata Tower SHPK
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve per Rindertimin e 8 (tete) objekteve arsimore ne Bashkine e Tiranes. “Mbikqyrja e punimeve për objektin, “Ndërtimi i Shkollës 9- Vjeçare “Qazim Turdiu”. (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata “Zenit & CO” Shpk & “Derbie-E Shpk” & “Zetakonsult” Shpk
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve per Rindertimin e 8 (tete) objekteve arsimore ne Bashkine e Tiranes. “Mbikqyrja e punimeve për objektin, “Ndërtimi i shkollës 9- vjeçare “Murat Toptani” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata SPHAERA Shpk & Klodioda Shpk
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve per Rindertimin e 8 (tete) objekteve arsimore ne Bashkine e Tiranes. Mbikqyrja e punimeve per Ndërtimin e Shkollës 9- vjeçare “Pezë e Vogël” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata HUK - PROJEKT & A.SH. Engineering
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve per Rindertimin e 8 (tete) objekteve arsimore ne Bashkine e Tiranes. “Mbikqyrja e punimeve “Ndërtim i Shkollës 9-Vjecare Pajan”. (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata Tower SHPK
Qeverisja Vendore Tiranë Objekti i minikonkursit: Ndërtim i Shkollës 9- Vjeçare “Murat Toptani” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata ”Everest” sh.p.k & “Arbtrans -2010 sh.p.k & “Kronos Konstruksion” sh.p.k 180,549,814.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti I “Akt ekspertizë e thelluar dhe hartimi i projektit të ndërhyrjeve rehabilituese/përshtatëse, të nevojshme për kthimin e strukturës së objekteve që janë klasifikuar si objekte me dëmtime të mëdha strukturore ose dëmtime shumë të rënda jostrukturore (DS4 dhe DS5) në Njësinë Administrative Nr. 1, Njësinë Administrative Nr. 6 dhe Njësinë Administrative Nr. 10” (Programi i Rindërtimit) Njoftuar Fituesi “Atelier 4” & “Archimed SPS” shpk & “Kejsi 05” shpk, 15,970,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve per Rindertimin e 8 (tete) objekteve arsimore ne Bashkine e Tiranes (Programi i Rindertimit) 12,728,533 Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Qeverisja Vendore Tiranë Rindertimi i 8 (tetë) objekteve Arsimore në Bashkine e Tiranës (Programi i Rindërtimit). 1,308,064,646 Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Qeverisja Vendore Tiranë Loti III: Studim Projektimi Ndertim shkolle dhe godine per sherbime komunitare - Vaqarr. (Programi i Rindërtimit) 4,891,619 Lidhur Kontrata Zenit 06 SHPK 3,695,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti II: Studim Projektimi Ndertim kopesht & çerdhe dhe Qender Shendetesore - Ndroq. (Programi i Rindërtimit) 1,062,586 Lidhur Kontrata Tower SHPK 855,797.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti I: Studim Projektimi Ndertim godine per sherbime komunitare - Zall Herr. (Programi i Rindërtimit) 687,687 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 600,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti V: Studim projektim për objektin: Ndërtimi i godinës “Godina Nr. 22, Blv. Zogu I (7-kateshi). (Programi i Rindërtimit) 843,150 Rishpallje me Lidhje Kontrate “I Ri” shpk & “ITM”shpk 826,287.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti IV: Studim projektim për objektin: Ndërtimi i godinës “Qendra Sociale “Të Qëndrojmë së Bashku”, Kombinat”. (Programi i Rindërtimit) 869,400 Rishpallje me Lidhje Kontrate STUDIO-REBUS 867,000.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data