Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

PROKURIME NË NJËSI TË QEVERISJES VENDORE PËR PËRBALLIMIN E PASOJAVE TË TËRMETIT (NËNTOR 2019)

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
6 17 34 827,216,049 25 552,455,388 652,625,090

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kurbin Shembja e detyruar e 6 ndërtesave pronë private/kolektive dhe kopshtit Nr.2 Mamurras, të dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019, në kuadër të procesit të rindërtimit 25,161,019 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK 24,200,179.00
Qeverisja Vendore Vorë Prishje dhe transportim te inerteve te gjeneruara ne kuader te procesit te rindertimit, Bashkia Vore 9,771,389 Lidhur Kontrata KLAJGER KONSTRUKSION & No – Bi shpk 9,612,985.00
Qeverisja Vendore Krujë Shembja e njesive individuale te banimit te pabanueshme te demtuara nga termeti I dates 26.11.2019 ,dhe transportimi i materialeve te dala prej tyre ne Bashkine Kruje, ne kuader te procesit te rindertimit (Programi i Rindertimit) 115,965,523 Lidhur Kontrata "BABASI COO’’ shpk & ‘’KLAJGER KONSTRUKSION ‘’shpk 115,251,570.00
Qeverisja Vendore Krujë Minikontrata 1 Mbikqyrja e punimeve per objektin ‘’Shembja e njesive individuale te banimit te pabanueshme te demtuara nga termeti I dates 26.11.2019 ,dhe transportimi i materialeve te dala prej tyre ne Bashkine Kruje, ne kuader te procesit te rindertimit (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata
Qeverisja Vendore Kurbin Shembja e detyruar e 6 ndërtesave pronë private/kolektive dhe kopshtit Nr.2 Mamurras, të dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019, në kuadër të procesit të rindërtimit (Programi i Rindertimit) 25,161,019 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Mbikqyrja e punimeve per objektin ‘’Shembja e njesive individuale te banimit te pabanueshme te demtuara nga termeti I dates 26.11.2019 ,dhe transportimi i materialeve te dala prej tyre ne Bashkine Kruje, ne kuader te procesit te rindertimit (Programi i Rindertimit) 1,200,694 Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr .3 (“Kolaudimi e punimeve për objektin, Shembja e objekteve te demtuara nga termeti i dates 26.11.2019, dhe transportimi i materialeve(inerteve) te dala nga shembja e te tyre, ne kuader te procesit te rindertimit’(Programi i Rindertimit) 42,668 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 33,818.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Për shembjen e njësive të banimit në ndërtesa (pallat) të pabanueshme, të dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019 dhe transportimin e materialeve të dala nga shembja e tyre në Bashkinë Tiranë” (Programi i Rindertimit) 38,301,832 Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Qeverisja Vendore Tiranë “Mbikqyrja e punimeve “Për shembjen e njësive të banimit në ndërtesa (pallat) të pabanueshme, të dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019 dhe transportimin e materialeve të dala nga shembja e tyre në Bashkinë Tiranë” (Programi i Rindertimit) 550,397 Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Qeverisja Vendore Tiranë Për shembjen e njësive të banimit në ndërtesa (pallat) të pabanueshme, të dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019 dhe transportimin e materialeve të dala nga shembja e tyre në Bashkinë Tiranë (Programi i Rindertimit) 18,054,108 Njoftuar Fituesi
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve “Për shembjen e njësive të banimit në ndërtesa (pallat) të pabanueshme, të dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019 dhe transportimin e materialeve të dala nga shembja e tyre në Bashkinë Tiranë (Programi i Rindertimit) 257,451 Njoftuar Fituesi
Qeverisja Vendore Kurbin Prishja e detyruar e njësive individuale të banimit të dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019 në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit. (Programi i Rindertimit) 43,634,849 Rishpallje me Lidhje Kontrate COMPANY RIVIERA 2008 SHPK 43,334,814.00
Qeverisja Vendore Kurbin Mbikqyrje punimesh për objektin: “Prishja e detyruar e njësive individuale të banimit të dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019 në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit (Programi i Rindertimit) 337,079 Lidhur Kontrata ARENA MK 330,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve për objektin “Demolimi dhe evadimi i mbetjeve ndërtimore për 13 (trembëdhjetë) pallate”. (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata NET-GROUP 450,402.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve për objektin “Demolimi dhe evadimi i mbetjeve ndërtimore për 15 (pesëmbëdhjetë) pallate”. (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata “MAGING Studio” shpk & “IMES -D” shpk 461,632.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Demolimi dhe evadimi i mbetjeve ndërtimore, për 13 (trembëdhjetë) pallate” (Programi i Rindërtimit) Lidhur Kontrata “VAS Konstruksion”Shpk & “4 AM”Shpk 30,142,840.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Demolimi dhe evadimi i mbetjeve ndërtimore, për 15 (pesëmbëdhjetë) pallate”. (Programi i Rindërtimit) Lidhur Kontrata “Arb&Trans 2010” shpk & “Klajger Konstruksion” shpk 29,856,352.00
Qeverisja Vendore Lezhë “Shembja e njesive individuale te banimit te pabanueshme, te demtuara nga termeti i dates 26.11.2019 dhe transportimi i materialeve te dala nga shembja e tyre”. (Programi i Rindertimit) 76,433,448 Lidhur Kontrata ALESIO - 2014 75467882.2
Qeverisja Vendore Durrës Mbikqyrje, Sistemimi i territorit, lirimi i sheshit dhe kthimin e sipërfaqes në kuotë për ndërtimin e 44(dyzet e katër) njësive indivduale të banimit në njësinë administrative Ishëm, Bashkia Durrës, (Programi i Rindertimit) 1,210,906 Lidhur Kontrata ‘’HYDRO-ENG CONSULTING’’ & ‘’BN PROJECT’’ 1,103,590.00
Qeverisja Vendore Tiranë Demolimi dhe evadimi i mbetjeve ndërtimore (Programi i Rindërtimit) 60,573,939 Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve për objektin “Demolimi dhe evadimi i mbetjeve ndërtimore” (Programi i Rindertimit) 944,202 Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Qeverisja Vendore Krujë “Shembja e objekteve te demtuara nga termeti i dates 26.11.2019, dhe transportimi i materialeve(inerteve) te dala nga shembja e te tyre, ne kuader te procesit te rindertimit’’. (Programi i Rindertimit) 72,377,718 Lidhur Kontrata "BABASI COO’’ shpk & ‘’KLAJGER KONSTRUKSION ‘’shpk 71,845,373.00
Qeverisja Vendore Krujë Mbikqyrja e punimeve per objektin, “Shembja e objekteve te demtuara nga termeti i dates 26.11.2019, dhe transportimi i materialeve(inerteve) te dala nga shembja e te tyre, ne kuader te procesit te rindertimit (Programi i Rindertimit) 813,852 Lidhur Kontrata Engineering Consulting Group 645,072.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Demolimi dhe evadimi i mbetjeve ndërtimore, per 9 (nëntë) pallate" (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata “VAS Konstruksion”Shpk & “4 AM”Shpk 33,145,300.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Demolimi dhe evadimi i mbetjeve ndërtimore”, për 11 (njëmbëdhjetë) pallate." (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata “Salillari” shpk &”Arb&Trans 2010” shpk 29,962,940.00
Qeverisja Vendore Tiranë Procedura e prokurimit: ”Mbikëqyrja e punimeve për objektin“Demolimi dhe evadimi i mbetjeve ndërtimore për 11 (njëmbëdhjetë) pallate”, (Programi i Rindërtimit) Lidhur Kontrata NET-GROUP 457699.02
Qeverisja Vendore Durrës Transporti i materialeve të dala nga shembja e objekteve të dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019. (Programi i Rindërtimit) 76,455,000 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 74,107,360.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve për objektin:“Demolimi dhe evadimi i mbetjeve ndërtimore, (Programi i Rindërtimit) 1,059,503 Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Qeverisja Vendore Tiranë Procedura e prokurimit: ”Mbikëqyrja e punimeve për objektin“Demolimi dhe evadimi i mbetjeve ndërtimore”- për (9) nëntë pallate”., (Programi i Rindërtimit) Lidhur Kontrata Zenit 06 SHPK 522663.82
Qeverisja Vendore Tiranë Demolimi dhe evadimi i mbetjeve ndërtimore (Programi i Rindertimit) 70,514,075 Njoftuar Fituesi Minikonkursi

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data