Open Procurement Albania

“Shembja e njesive individuale te banimit te pabanueshme, te demtuara nga termeti i dates 26.11.2019 dhe transportimi i materialeve te dala nga shembja e tyre”. (Programi i Rindertimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Lezhë
Institucioni Prokurues Bashkia Lezhe
Objekti i Tenderit “Shembja e njesive individuale te banimit te pabanueshme, te demtuara nga termeti i dates 26.11.2019 dhe transportimi i materialeve te dala nga shembja e tyre”. (Programi i Rindertimit)
Jane identifikuar si operatorë ekonomikë të suksesshëm për lidhjen e marrëveshjes kuadër:
1- Operatori Ekonomik “ALESIO-2014” Shpk
2- Bashkimi i Operatorive Ekonomik “Ante-Group” Shpk & “Ferro Beton & Construction Co” Shpk
Nr. Reference REF-97324-06-03-2021
Vlera / Fondi Limit 76 433 448,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 04-06-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 14-06-2021
Data e mbajtjes se tenderit 14-06-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues “ALESIO-2014” Shpk
“Ante-Group” Shpk & “Ferro Beton & Construction Co” Shpk
“SIRETA 2 F” Shpk
“VELLEZERIT HYSA” Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALESIO - 2014
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 75467882.2
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 75467882
  Data e lidhjes se kontrates 12-07-2021
  Kohezgjatja e kontrates 12 Muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “SIRETA 2 F” Shpk, për këto arsye:
  - nuk ka ngarkuar ne SPE sigurimin e ofertes sipas shtojces 5, te kërkuar ne Kriteret e Vecanta te kualifikimit parashikuar kjo ne piken 1/c.
  - Disa nga kontratat individuale te punes te paraqitura, nuk jane te rregullta nga pikpamja formale ne formen e shkruar, pasi nuk ato nuk permbajne elementet minimal te nje kontrate individuale pune
  2. “VELLEZERIT HYSA” Shpk, për këto arsye:
  - nuk ka ngarkuar ne SPE sigurimin e ofertes sipas shtojces 5, te kërkuar ne Kriteret e Vecanta te kualifikimit parashikuar kjo ne piken 1/c
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës :
  1. Operatori Ekonomik “ALESIO-2014” Shpk
  2. BOE “Ante-Group” Shpk & “Ferro Beton & Construction Co” Shpk
  ________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. “ALESIO-2014” Shpk, Vlera 75467882.2 lekë pa TVSH
  2. “Ante-Group” Shpk & “Ferro Beton & Construction Co” Shpk, Vlera: 76284530.2 lekë pa TVSH
  ________________________________________________________________________________
  Vlera e kontrates eshte pa TVSH
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Lezhë REF-97324-06-03-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 107 datë 8 Korrik 2021
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 110 datë 14 Korrik 2021
  ‘’FORMULARI I NJOFTIMIT TË OPERATORËVE EKONOMIKË TË SUKSESSHËM NË MARRËVESHJEN KUADËR”

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data