Open Procurement Albania

Mbikqyrja e punimeve për objektin “Demolimi dhe evadimi i mbetjeve ndërtimore për 13 (trembëdhjetë) pallate”. (Programi i Rindertimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Mbikqyrja e punimeve për objektin “Demolimi dhe evadimi i mbetjeve ndërtimore” (Programi i Rindertimit)
Fonde të vena në dispozicion sipas Vendimit të Këshillit tëMinistrave Nr. 129, datë 03.03.2021 “Për përdorimin e fondit të rindërtimit, për financimin e përgatitjes së shesheve të ndërtimit, në Bashkinë Tiranë”; VKB Nr. 51, datë 06.04.2021 “Për një shtesë dhe disa ndryshime në vendimin Nr. 172, datë 21.12.2020 të Këshillit Bashkiak “Për miratimin e programit buxhetor afatmesëm 2021-2023 dhe detajimin e buxhetit të Bashkisë së Tiranës për vitin 2021 (e ndryshuar)”.
_______________________________________________________________________________________________
Vendi i kryerjes së shërbimeve do të jetë në Tiranë; në Njësitë Administrative Nr. 1; 2; 4; 6; 8; 9; Njësia Administrative Zall Herr si dhe Njësia Administrative Krrabë konkretisht pallatet si më poshtë vijon:
1. Pallati Nr.434/1. Rruga "Behlul Hatibi";
2. Pallati Nr.14. Rruga "Aleksandër Moisiu";
3. Pallati Nr.45. Rruga "Myslym Keta";
4. Pallati Nr.66. Rruga "Aleksandër Moisiu";
5. Pallati Nr.4. Rruga "Myslym Keta";
6. Pallati Nr.73/2. Rruga "Niko Avrami";
7. Pallati Nr.369/4. Rruga "Ferit Xhajko";
8. Pallati Nr.26. Rruga "Fortuzi";
9. Pallati Nr.415/1, Objekti I, II. III. Rruga "Ferit Xhajko";
10. Pallati Nr.1. Rruga "Karl Gega";
11. Pallati Nr.164/2. Rruga "Ali Kelmendi";
12. Pallati Nr.150. Rruga "Sokrat Mosko";
13. Pallati Nr.127.shk. 2, Rruga "Llazi Miho";
14. Pallati Nr.147. Rruga "Tanush Frashëri";
15. Pallati Nr.22. Rruga "Qendër e Re";
16. Pallati Nr.140. Rruga "Sokrat Mosko";
17. Pallati Nr.11/1. Rruga "Vath Koreshi";
18. Pallati Nr.104/6. Rruga "Ali Demi";
19. Pallati Nr.5/1. Rruga "Todi Shkurti";
20. Pallati Nr.5. Rruga "Marsel Kasemi";
21. Pallati Nr.152. Rruga "Haki Stërmilli";
22. Pallati Nr.140. Rruga "Haki Stërmilli";
23. Pallati Nr.168. Rruga "Hamdi Cenoimeri";
24. Pallati Nr.138. Rruga "Haki Stërmilli";
25. Pallati Nr.2KT. Rruga "Dritas";
26. Pallati Nr.161. Rruga "Sokrat Mosko";
27. Pallati Nr.14. Rruga "Llambi Bonata";
28. Pallati Nr.158. Rruga "Llambi Bonata".
_______________________________________________________________________________________________
Jane identifikuar si operatorë ekonomikë të suksesshëm për lidhjen e marrëveshjes kuadër:
1. Operatori ekonomik “A&E Engineering” shpk
2. Bashkimi i operatorëve ekonomikë “MAGING Studio” shpk & “IMES -D” shpk
3. Operatori ekonomik “Net-Group” shpk.
Nr. Reference REF-95997-05-20-2021
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 21-05-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 31-05-2021
Data e mbajtjes se tenderit 31-05-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues 1. “A&E Engineering” shpk
2. “Engineering Consulting Group” shpk
3. “Instituti i Konsulencës në Ndërtim” shpk
4. “MAGING Studio” shpk & “IMES -D” shpk
5. “Net-Group” shpk
6. “Novatech Studio” shpk
7. “Zenit & CO” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • NET-GROUP
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 450 402,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 540482
  Data e lidhjes se kontrates 11-08-2021
  Kohezgjatja e kontrates Kohëzgjatja e kontratës/kontratave në kuadër të kësaj marrëveshje kuadër, për secilin pallat/godinë do të jetë 1 (një) javë kalendarike.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “Engineering Consulting Group” shpk
  2. “Instituti i Konsulencës në Ndërtim” shpk
  3. “Novatech Studio” shpk
  4. “Zenit & CO” shpk
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës :
  1. Operatori ekonomik “Net-Group” shpk
  2. Operatori ekonomik “A&E Engineering” shpk
  ________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. “Net-Group” shpk, Vlera 450402 lekë pa TVSH
  2. “A&E Engineering” shpk, Vlera: 470000 lekë pa TVSH
  ________________________________________________________________________________
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Tiranë REF-95997-05-20-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 133 datë 7 Shtator 2021
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr.141 datë 22Shtator2021

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data