Open Procurement Albania

Procedura e prokurimit: ”Mbikëqyrja e punimeve për objektin“Demolimi dhe evadimi i mbetjeve ndërtimore për 11 (njëmbëdhjetë) pallate”, (Programi i Rindërtimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Procedura e prokurimit: ”Mbikëqyrja e punimeve për objektin“Demolimi dhe evadimi i mbetjeve ndërtimore për 11 (njëmbëdhjetë) pallate”.. (Programi i Rindërtimit)
Jane identifikuar si operatorë ekonomikë të suksesshëm për lidhjen e marrëveshjes kuadër:
--------------------------------------------------------------------------------------------
1. Operatori ekonomik “Zenit 06 &Co” shpk
2. Operatori ekonomik “Net Group shpk

Nr. Reference REF-81449-12-09-2020
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 10-12-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve
Data e mbajtjes se tenderit
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues 1. “Engineering Consulting Group” shpk
2. “MCE” shpk
3. “Novatech Studio” shpk
4. “Zenit 06 &Co” shpk
5. “Net Group shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • NET-GROUP
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 457699.02
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 549238.8
  Data e lidhjes se kontrates 08-02-2021
  Kohezgjatja e kontrates 1 Vit
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar Operatorët ekonomik të mëposhtëm, Përkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  1. “Engineering Consulting Group” shpk
  Nuk ploëson gërmen “b” të pikes 2.2 te kapacitetit ekonomik dhe financiar te Dokumenteve Standarte te Tenderit.
  2. “Novatech Studio” shpk
  “Novatech Studio” shpk nuk ploëson piken 2.3 te kapacitetit teknik te Dokumenteve Standarte te Tenderit.
  3. “MCE” shpk
  Operatori ekonomik “MCE” shpk nuk ploëson piken 2.4 te kapacitetit teknik te Dokumenteve Standarte te Tenderit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës :
  1. Operatori Ekonomik “Net Group” shpk
  2. Operatori Ekonomik “Zenit & Co” shpk
  ________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. “Net Group” shpk, Vlera 457699.02 lekë pa TVSH
  2. “Zenit & Co” shpk, Vlera 462674 leke pa TVSH ________________________________________________________________________________
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Tiranë REF-81449-12-09-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 46 datë 30 Mars 2021
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 57 datë 16 Prill 2021

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data