Open Procurement Albania

“Shembja e objekteve te demtuara nga termeti i dates 26.11.2019, dhe transportimi i materialeve(inerteve) te dala nga shembja e te tyre, ne kuader te procesit te rindertimit’’. (Programi i Rindertimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Krujë
Institucioni Prokurues BASHKIA KRUJË
Objekti i Tenderit “Shembja e objekteve te demtuara nga termeti i dates 26.11.2019, dhe transportimi i materialeve(inerteve) te dala nga shembja e te tyre, ne kuader te procesit te rindertimit’’. (Programi i Rindertimit). ___________________________________________________________________________________
Jane identifikuar si operatorë ekonomikë të suksesshëm për lidhjen e marrëveshjes kuadër:
1. ‘’A.L-ASFALT’’ shpk & ’’ALB KORCA 2002’’ shpk
2. ‘’BABASI COO’’ shpk & ‘’KLAJGER KONSTRUKSION ‘’shpk
3. ’’BAMI’’ shpk
4. ‘’BIBA-X’’ shpk
5. ‘’S I R E T A 2F’’ shpk
Nr. Reference REF-83800-01-11-2021
Vlera / Fondi Limit 72 377 718,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 12-01-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 22-01-2021
Data e mbajtjes se tenderit 22-01-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. ‘’A.L-ASFALT’’ shpk & ’’ALB KORCA 2002’’ shpk
2. ‘’BABASI COO’’ shpk & ‘’KLAJGER KONSTRUKSION ‘’shpk
3. ’’BAMI’’ shpk
4. ‘’BIBA-X’’ shpk
5. ‘’S I R E T A 2F’’ shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ’BABASI COO’’ shpk - ‘’KLAJGER KONSTRUKSION ‘’shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 71 845 373,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 71845373.3
  Data e lidhjes se kontrates 01-03-2021
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa dhe skualifikime.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës së sipërcituar:
  1. ‘’A.L-ASFALT’’ shpk & ’’ALB KORCA 2002’’ shpk
  2. ‘’BABASI COO’’ shpk & ‘’KLAJGER KONSTRUKSION ‘’shpk
  3. ’’BAMI’’ shpk
  4. ‘’BIBA-X’’ shpk
  5. ‘’S I R E T A 2F’’ shpk
  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. ‘’BABASI COO’’ Shpk & ‘’KLAJGER KONSTRUKSION” Shpk - Vlera e ofertese ekonomike= 71’845’373.3 leke pa t.v.sh
  2. ‘’A.L-ASFALT’’ Shpk & ’’ALB KORCA 2002’’ - Vlera e ofertes ekonomike= 72’026’407 leke pa t.v.sh.
  ____________________________________________________________________________
  Vlera e kontrates eshte pa Tvsh
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ‘’KLAJGER KONSTRUKSION ‘’shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ‘’KLAJGER KONSTRUKSION ‘’shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ‘’KLAJGER KONSTRUKSION ‘’shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ‘’KLAJGER KONSTRUKSION ‘’shpk viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Krujë REF-83800-01-11-2021
  Njoftimi i Tenderit Buletini i Posaçëm Nr.05 - Dt.12-01-2021
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 27 datë 23 Shkurt 2021
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 35 datë 8 Mars 2021
  FORMULARI I NJOFTIMIT TË OPERATORËVE EKONOMIKË TË SUKSESSHËM NË MARRËVESHJEN KUADËR

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data