Open Procurement Albania

“Demolimi dhe evadimi i mbetjeve ndërtimore, per 9 (nëntë) pallate" (Programi i Rindertimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Demolimi dhe evadimi i mbetjeve ndërtimore. (Programi i Rindertimit)
“Demolimi dhe evadimi i mbetjeve ndërtimore, per 9 (nëntë) pallate"
Nr. Reference REF-81300-12-07-2020
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 09-12-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve
Data e mbajtjes se tenderit
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “VAS Konstruksion”Shpk - “4 AM”Shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 33 145 300,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 39774360
  Data e lidhjes se kontrates 09-02-2021
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:
  1. “Salillari” shpk &”Arb & Trans 2010” shpk
  Perkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  Oferta e paraqitur nga BOE si me mësipërm ekonomikë eshte identifikuar si oferte e pasuksesshme pasi referuar pikëzimit nuk arrin pikët maksimale.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë:
  1. Bashkimi i operatorëve ekonomikë “Salillari” shpk &”Arb&Trans 2010” shpk
  2. Bashkimi i operatorëve ekonomikë “VAS Konstruksion” shpk & “4 AM” shpk
  __________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. “Salillari” shpk &”Arb&Trans 2010” shpk - Oferta ekonomike = 37,027,680 lekë pa TVSH
  2. Bashkimi i operatorëve ekonomikë “VAS Konstruksion” shpk & “4 AM” shpk -Oferta ekonomike = 33,145,300 lekë pa TVSH
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “4 AM”Shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “4 AM”Shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “4 AM”Shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “4 AM”Shpk viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Tiranë REF-81300-12-07-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 33 datë 5 Mars 2021
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 48 datë 02 Prill 2021
  ”Demolimi dhe evadimi i mbetjeve ndërtimore për 9 pallate.”

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data