Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

PROKURIME NË NJËSI TË QEVERISJES VENDORE PËR PËRBALLIMIN E PASOJAVE TË TËRMETIT (NËNTOR 2019)

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
12 30 49 3,912,386,783 33 3,858,288,496 3,836,204,062

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Kolaudimi për punimet e infrastrukturës dhe ndërtesave publike në zonat e prekura nga tërmeti Kolaudimi i punimeve për objektin “Hartimi i projektit dhe zbatimi i punimeve për ndërtimin e godinës 12 (Seksioni A) në zonën zhvillimore “5 Maji”(Programi i Rindertimit) Njoftuar Fituesi Minikonkursi A.SH. Engineering SHPK 125,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Kolaudimi për punimet e infrastrukturës dhe ndërtesave publike në zonat e prekura nga tërmeti Kolaudimi i punimeve për objektin “Hartimi i projektit dhe zbatimi i punimeve për ndërtimin e godinës 22 në zonën zhvillimore 5 Maji”(Programi i Rindertimit) Njoftuar Fituesi Minikonkursi A.SH. Engineering SHPK 170,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Kolaudimi për punimet e infrastrukturës dhe ndërtesave publike në zonat e prekura nga tërmeti (Programi i Rindertimit)
Kolaudimi i punimeve për objektin “Hartimi i projektit dhe zbatimi i punimeve për ndërtimin e godinës 27 në zonën zhvillimore 5 Maji”

Njoftuar Fituesi Minikonkursi “Stateng”shpk & “HE & SK 11” shpk 80,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Kolaudimi për punimet e infrastrukturës dhe ndërtesave publike në zonat e prekura nga tërmeti (Programi i Rindertimit)Kolaudimi i punimeve për objektin “Hartimi i projektit dhe zbatimi i punimeve për ndërtimin e godinës 28 në zonën zhvillimore 5 Maji”.

Njoftuar Fituesi Minikonkursi “Stateng”shpk & “HE & SK 11” shpk 80,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Kolaudimi për punimet e infrastrukturës dhe ndërtesave publike në zonat e prekura nga tërmeti (Programi i Rindertimit) Njoftuar Fituesi Minikonkursi A.SH. Engineering SHPK 39200 leke pa TVSH
Qeverisja Vendore Kurbin Mbikqyrje punimesh për objektin: “Rindërtimi në truallin ekzistues të 2 (dy) njësive të banimit (Pallate), pallati nr.5 dhe pallati nr.6 në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit 3,025,130 Lidhur Kontrata 6D - PLAN 2,750,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Kolaudimi për punimet e infrastrukturës dhe ndërtesave publike në zonat e prekura nga tërmeti (Programi i Rindertimit) Njoftuar Fituesi Minikonkursi A.SH. Engineering SHPK 189,000.00
Qeverisja Vendore Kurbin Mbikqyrje punimesh për objektin: “Rindërtimi në truallin ekzistues të 2 (dy) njësive të banimit (Pallate), pallati nr.3 dhe pallati nr.4 në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit 3,094,149 Lidhur Kontrata “NET-GROUP” SHPK & “HYDRO-ENG CONSULTING” SHPK 2,900,000.00
Qeverisja Vendore Kurbin Rindërtimi dhe rikonstruksioni i 5 (pesë) qendrave shëndetësore në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit 258,669,600 Lidhur Kontrata “SHENDELLI” SHPK &“TOTILA” SHPK & “NET-GROUP” SHPK 258,000,000.00
Qeverisja Vendore Kamëz Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Azem Hajdari”, Zall-Mner, Bashkia Kamëz 2,912,637 Lidhur Kontrata “HYDRO-ENG CONSULTING”&”INVICTUS” shpk 2,567,046.00
Qeverisja Vendore Durrës Mbikqyrje riforcim godinat 37,39, Lagja 13, pranë pistës Iliria kod gis 5934, 5933 493,150 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Mbikqyrje riforcim godine banimi 10-11 kate mbi toke dhe nje kat nen toke , rruga Neki Libohova nr..15, rruga Abaz Celkupa nr. 26, kod GIS: 24907, 24923 575,543 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rikonstruksion i gjimnazit "Gramoz Palushi”, Njësia Administrative, Babrru Paskuqan.(Programi i Rindertimit) 2,224,476 Lidhur Kontrata Zenit 06 SHPK 1,953,162.00
Qeverisja Vendore Durrës “Mbikqyrje riforcim i godinave pallat me Kod Gis 1569 , 27348, 27501” 952,940 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Mirditë Mbikqyerje e kolaudime të punimeve të ndertimit në objektin :"Rikonstruksion dhe riparim të mjediseve ne bashkepronesi ose te perbashketa ne ndertesa (pallate), ne qytetin Rreshen dhe Rubik (faza 3), Bashkia Mirdite. 2,833,865 Njoftuar Fituesi Pjeter Pjetri PF & Instituti i Konsulences ne Ndertim - IKN shpk 2,450,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve për objektin: Riforcimi i njësive individuale të banimit dhe njësive të banimit në ndërtesa (pallat) (Programi i Rindertimit) 15,538,305 Njoftuar Fituesi
Qeverisja Vendore Kavajë Mbikqyrja e punimeve të ndërtimit me objekt Riforcimi i njësive individuale të banimit dhe njësive të banimit në ndërtesa (pallat), të cilat janë klasifikuar me shkallë dëmtueshmërie DS4, qyteti Kavajë (Programi i Rindertimit) 4,233,536 Lidhur Kontrata Ave Consulting Shpk &Taulant Shpk 4,100,000.00
Qeverisja Vendore Kurbin “Mbikqyrje punimesh për objektin: “Punime shtesë për objektin: “Ndërtim i godinës së re të Bashkisë Kurbin, në kuadër të procesit të rindërtimit” 690,927 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shijak “Mbikqyrje punimesh në objektin “Rindërtim i objektit social kulturor, Pallati i Kulturës, Bashkia Shijak” (Programi i Rindërtimi) 2,120,437 Lidhur Kontrata “HYDRO-ENG CONSULTING”&”INVICTUS” shpk 1,717,554.00
Qeverisja Vendore Mirditë Rikonstruksion i godinave, spitali “Shenjta Mari” dhe Drejtoria e Shendetit Publik (ish-Spitali infektiv), Njesia Administrative Rreshen”, Bashkia Mirditë( Programi i Rindertimit) 408,071,262 Lidhur Kontrata “ERAL CONSTRUKTION COMPANY”shpk & “BAJRAMI N.” Shpk & “STERKAJ” Shpk 407,524,613.00
Qeverisja Vendore Kavajë Rindërtimi i godinës së Bordit të Kullimit (Programi i Rindertimit) 145,876,213 Lidhur Kontrata SHKELQIMI 07 SHPK 145,250,480.00
Qeverisja Vendore Kavajë Rindërtimi i stacionit të zjarrfikëses (Programi i Rindertimit) 78,087,633 Lidhur Kontrata “Grad Konstruksion M” shpk & “Shkëlqimi 07” shpk & “Modeste”shpk & “Fled” shpk 77,663,390.00
Qeverisja Vendore Lezhë SHERBIMI I MBIKQYRJES SE PUNIMEVE ME OBJEKT: “RINDERTIMI I “URES SE ZEZE” MBI LUMIN “DRIN” DHE REHABILITIMI I RRUGES “INXHINIER GJADRI”, LEZHE” (Programi i Rindertimit) 3,808,852 Rishpallje me Lidhje Kontrate “MCE” Shpk & “REAN 95” Shpk 3,750,000.00
Qeverisja Vendore Lezhë SHERBIMI I MBIKQYRJES SE PUNIMEVE ME OBJEKT: “RIFORCIMI DHE RIKONSTRUKSIONI I BIBLOTEKES “GJERGJ FISHTA” DHE PALLATIT TE KULTURES “DEDE NDUE LAZRI”, NE BASHKINE LEZHE” (Programi i Rindertimit) 2,864,729 Lidhur Kontrata “PRO GREEN” Shpk & “HE & SK 11” Shpk & “STUDIO SERVICES K – SA” Shpk 2,800,000.00
Qeverisja Vendore Durrës REHABILITIMI I INFRASTRUKTURES SE RRJETIT NE ZONEN E PORTO ROMANOS-KËNETË DHE SISTEMIMIN E RRJETIT TË UJRAVE TË SHIUT NË ZONËN URBANE TË QYTETIT TË DURRËSIT FAZA I (Programi i Rindertimit) 1,972,599,359 Lidhur Kontrata 2T SHPK & VELLEZERIT HYSA SHPK & ADRIATIK SHPK 1,970,730,718.00
Qeverisja Vendore Mirditë Sherbimi i mbikqyerjes dhe kolaudimit ne punime rindertimi per "Rikonstruksion dhe riparim te ambjenteve ne bashkepronesi ose te perbashketa ne ndertesa, (pallate) qyteti Reps", Bashkia Mirdite. (Programi i Rindertimit) 2,924,688 Rishpallje me Njoftim Fituesi “HYDRO-ENG CONSULTING”&”INVICTUS” shpk 2,346,313.00
Qeverisja Vendore Tiranë Kolaudimi i punimeve për objektin: “Hartim i projektit dhe zbatimit të punimeve për ndërtimin e godinës 15(seksioni 3)” në zonën zhvillimore “5 Maji”(Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata “TESLA VIZION” shpk & “NET-GROUP” shpk 200,100.00
Qeverisja Vendore Tiranë Kolaudimi i punimeve për objektin: “Hartim i projektit dhe zbatimit të punimeve për ndërtimin e godinës 15A/2” në zonën zhvillimore “5 Maji”.(Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata “TESLA VIZION” shpk & “NET-GROUP” shpk 105,000.00
Qeverisja Vendore Lezhë Sherbimi per mbikqyrjen e punimeve me objekt: "Riforcimi dhe Rikonstruksioni i Biblotekes Gjergj Fishta dhe Pallatit te Kultures "Dede Ndue Lazri, ne Bashkine Lezhe" (Programi i Rindertimit) 2,864,729 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Kolaudimi për punimet e infrastrukturës dhe ndërtesave publike në zonat e prekura nga tërmeti (Programi i Rindertimit) 24,260,499 Njoftuar Fituesi Minikonkursi

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data