Open Procurement Albania

REHABILITIMI I INFRASTRUKTURES SE RRJETIT NE ZONEN E PORTO ROMANOS-KËNETË DHE SISTEMIMIN E RRJETIT TË UJRAVE TË SHIUT NË ZONËN URBANE TË QYTETIT TË DURRËSIT FAZA I (Programi i Rindertimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Institucioni Prokurues Bashkia Durres
Objekti i Tenderit REHABILITIMI I INFRASTRUKTURES SE RRJETIT NE ZONEN E PORTO ROMANOS-KËNETË DHE SISTEMIMIN E RRJETIT TË UJRAVE TË SHIUT NË ZONËN URBANE TË QYTETIT TË DURRËSIT FAZA I (Programi i Rindertimit)
Nr. Reference REF-09418-10-25-2021
Vlera / Fondi Limit 1 972 599 359,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E kufizuar, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 26-10-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-11-2021
Data e mbajtjes se tenderit 05-11-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. 2T SHPK & VELLEZERIT HYSA SHPK & ADRIATIK SHPK
2. GJOKA KONSTRUKSION SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • 2T SHPK - VELLEZERIT HYSA SHPK - ADRIATIK SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 970 730 718,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1970730718
  Data e lidhjes se kontrates 19-01-2022
  Kohezgjatja e kontrates 365 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa nuk ka pasur ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës :
  1. BOE 2T SHPK & VELLEZERIT HYSA SHPK & ADRIATIK SHPK
  2. Operatori ekonomik GJOKA KONSTRUKSION SHPK
  ________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. “2T SHPK & VELLEZERIT HYSA SHPK & ADRIATIK SHPK, Vlera: 1970730718 lekë pa TVSH
  2. GJOKA KONSTRUKSION SHPK, Vlera: 1972087306 lekë pa TVSH
  ________________________________________________________________________________
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA SHPK viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Durrës REF-09418-10-25-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 191 datë 31 Dhjetor 2021
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 27 datë 1 Mars 2022

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data