Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

PROKURIME NË NJËSI TË QEVERISJES VENDORE PËR PËRBALLIMIN E PASOJAVE TË TËRMETIT (NËNTOR 2019)

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
10 112 204 14,576,904,037 184 5,354,877,856 13,017,753,162

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kamëz Loti 7: Mbikqyrje e punimeve per objektin:Rikonstruksionin e kopeshtit “Ahmet Zogu”, (Programi i Rindertimit) 688,914 Lidhur Kontrata “HYDRO-ENG CONSULTING” sh.p.k 551875.22
Qeverisja Vendore Kamëz Loti 8: Mbikqyrje e punimeve per objektin:Ndertimi i çerdhes Valias ” (Programi i Rindertimit ) 914,020 Lidhur Kontrata “HE&SK 11” shpk & “MCE “ shpk 724573.47
Qeverisja Vendore Kamëz Loti 6: Mbikqyrje e punimeve per objektin:Rikonstruksionin e kopeshtit “Kamza e Re” (Programi i Rindertimit) 418,925 Lidhur Kontrata Zenit 06 SHPK 334283.6
Qeverisja Vendore Kamëz Loti 5: Mbikqyrje e punimeve per objektin:Rikonstruksionin e shkolles 9 vjeçare “Kamza e Re” (Programi i Rindertimit) 872,213 Lidhur Kontrata “LAND & CO” shpk & “DRICONS” shpk 731741.85
Qeverisja Vendore Kamëz Loti 3: Mbikqyrje e punimeve per objektin:Rikonstruksionin e shk.se mesme “Ibrahim Rugova”, (Programi i Rindertimit) 1,763,580 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 1,402,563.00
Qeverisja Vendore Kamëz Loti 2: Mbikqyrje e punimeve per objektin:Rindertimi i çerdhes “Kamzë (Programi i Rindertimit) 847,248 Lidhur Kontrata Zenit 06 SHPK 773,052.00
Qeverisja Vendore Kamëz Rikonstruksion i kopshtit "Zall Mner (Programi i Rindertimit) 71,400,000 Lidhur Kontrata ALMO KONSTRUKSION SHPK-ULEZA NDERTIMI SHPK 70,900,000.00
Qeverisja Vendore Kamëz Rikonstruksion gjimnazit "Isa Boletini", (Programi i Rindertimit) 292,810,000 Lidhur Kontrata S I R E T A 2F 291,989,859.00
Qeverisja Vendore Tiranë ”Mobilimi me paisje dhe orendi i objekteve arsimore të dëmtuara nga tërmeti ” (Programi i Rindërtimit) 927,542,378 Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.3 (Nr.8)” . (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 46,975,050.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.3 (Nr.7)” . (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 46,975,050.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.3 (Nr.6)” . (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 42,804,650.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.3 (Nr.5)” . (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 47,557,290.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.3 (Nr.4)” . (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 43,388,600.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.3 (Nr.2)” . (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 47,684,850.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.3 (Nr.1)” . (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 43,516,160.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.2 (Nr.4)” . (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 30,887,050.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi i objektit “Ndërtimi i godinës TIP në RSU Nr.2 (Nr.3)” . (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 30,887,050.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim me pajisje dhe orendi shkolla e mesme e përgjithshme “Sami Frashëri”. (Programi i Rindërtimit). Njoftuar Fituesi “M.LEZHA” shpk & “ERALD” shpk 43,530,378.00
Qeverisja Vendore Kamëz Loti 6 Rikonstruksionin e kopeshtit “Kamza e Re” (Programi i Rindertimit) 30,170,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate EURO-ALB 29,987,757.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Rikonstruksioni i godinave Nr.20-21; Nr. 22-23, në RSU Nr.1”. (Programi i Rindertimit) 452,657,841 Lidhur Kontrata “NDERTIM MONTIM PATOS”shpk & “Infratech”shpk 447,220,000.00
Qeverisja Vendore Kavajë Mbikqyrja e punimeve te ndertimit me objekt Rikonstruksion i shkolles 9-vjecare Razi Leka (Programi i Rindertimit) 1,226,588 Lidhur Kontrata Infratech Shpk & Arkimade Shpk 956,148.00
Qeverisja Vendore Kamëz Rindertimi i çerdhes "Valias"ne zonen e re per zhvillim te detyruar, ne fshatin Valias (Programi i Rindertimit) 82,267,780 Lidhur Kontrata ”BRITANIA” shpk & ”COLOMBO” shpk & ”NDERTIM” shpk 82,100,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Mbikqyrja e Punimeve për Objektin: “Rikonstruksioni i godinës TIP në RSU Nr.1 (Nr.18) “ (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata ''ZENIT&CO” Shpk&”DERBI” Sh.P.K 2,802,970.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Mbikqyrja e Punimeve për Objektin: “Ndërtimi i ri i Shkollës në Rrugën “Besim Daja"(Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata “HE&SK 11” shpk & “MCE “ shpk 1,400,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Mbikqyrja e Punimeve për Objektin: “Ndërtim i godinës TIP në RSU nr.1 (Nr.15)"(Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata Tower SHPK 2,817,300.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Mbikqyrja e Punimeve për Objektin: “Rikonstruksioni i godinave Nr.20 -21;Nr.22-23, në RSU Nr.1"(Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata A & E Engineering SHPK 3,369,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Ndërtimi shkollës 9- vjeçare Dritas”(Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 1,700,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rindërtimi i 3 (tre) godinave të Rezindencave Studentore Universitare (RSU) në Bashkinë Tiranë, “NDËRTIM I GODINËS TIP NË RSU NR.1 (Nr.15)” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata “Euro Alb” shpk & Viante Konstruksion shpk & Ed Konstruksion shpk 305,100,339.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rindërtimi i 3 (tre) godinave të Rezindencave Studentore Universitare (RSU) në Bashkinë Tiranë,“NDËRTIM I GODINËS TIP NË RSU NR.1 (Nr.18)” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata GBK shpk & Domus Group shpk & HTM shpk & Glavenica shpk 305,684,203.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data