Open Procurement Albania

Rikonstruksion dhe riparim të mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallate) në qytetin Rrëshen dhe Rubik”.(Programi i Rindertimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Mirditë
Institucioni Prokurues Bashkia Mirdite
Objekti i Tenderit Rikonstruksion dhe riparim të mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa (pallate) në qytetin Rrëshen dhe Rubik”. (Programi i Rindertimit)
Jane identifikuar si operatorë ekonomikë të suksesshëm për lidhjen e marrëveshjes kuadër:
1. BOE “Almo Konstruksion” shpk & “G.P.G Company” shpk
2. BOE “Liqeni VII”shpk & “2T” shpk
3. BOE “Udha”shpk & “Ndregjoni” shpk
4. OE “Ulza”shpk
Nr. Reference REF-99877-07-01-2021
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 02-07-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 13-07-2021
Data e mbajtjes se tenderit 13-07-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. BOE “Almo Konstruksion” shpk & “G.P.G Company” shpk
2. BOE “LiqeniVII” shpk & “2T” shpk
3. BOE “Udha”shpk & “Ndregjoni” shpk
4. OE “Ulza”shpk
5. OE “Hastoci”shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ULZA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 361 731 224,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 361731224
  Data e lidhjes se kontrates 07-09-2021
  Kohezgjatja e kontrates 16 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës :
  1. BOE “Almo Konstruksion” shpk & “G.P.G Company” shpk
  2. BOE “LiqeniVII” shpk & “2T” shpk
  3. BOE “Udha” shpk & “Ndregjoni” shpk
  4. Operatori ekonomik “Ulza”shpk
  ________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. “Almo Konstruksion” shpk & “G.P.G Company” shpk, Vlera 365650062 lekë pa TVSH
  2. “LiqeniVII” shpk & “2T” shpk Vlera: 363937824 lekë pa TVSH
  3. “Udha” shpk & “Ndregjoni” shpk, Vlera: 367444777 lekë pa TVSH
  4. “Ulza”shpk , Vlera: 361731224 lekë pa TVSH ________________________________________________________________________________
  Vlera e kontrates eshte pa TVSH
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ULZA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ULZA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ULZA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ULZA viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Mirditë REF-99877-07-01-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 145 datë 1 Tetor 2021
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr.10 datë 26 Janar 2022

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data