Open Procurement Albania

Punime rindertimi ne "Rikonstruksion dhe riparim i mjediseve ne bashkepronesi ose te perbashketa ne ndertesa(pallate), Rikonstruksionit te objekteve arsimore dhe publike si dhe pergatitja e shesheve te ndertimit per banesat individuale,bashkia Mirdite (Programi i Rindertimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Mirditë
Institucioni Prokurues Bashkia Mirdite
Objekti i Tenderit Punime rindertimi ne "Rikonstruksion dhe riparim i mjediseve ne bashkepronesi ose te perbashketa ne ndertesa(pallate), Rikonstruksionit te objekteve arsimore dhe publike si dhe pergatitja e shesheve te ndertimit per banesat individuale,bashkia Mirdite (Programi i Rindertimit)
Jane identifikuar si operatorë ekonomikë të suksesshëm për lidhjen e marrëveshjes kuadër:
1. BOE “Almo Konstruksion” shpk & “G.P.G Company” shpk
2. BOE “Liqeni VII”shpk & “2T” shpk
3. BOE “Udha”shpk & “Ndregjoni” shpk
4. OE “Ulza”shpk
Nr. Reference REF-99877-07-01-2021
Vlera / Fondi Limit 623 224 034,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Rishpallje me Njoftim Fituesi Minikonkursi
Data e Njoftimit te Tenderit 02-07-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 13-07-2021
Data e mbajtjes se tenderit 13-07-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. BOE “Almo Konstruksion” shpk & “G.P.G Company” shpk
2. BOE “LiqeniVII” shpk & “2T” shpk
3. BOE “Udha”shpk & “Ndregjoni” shpk
4. OE “Ulza”shpk
5. OE “Hastoci”shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 18 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa. Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:
  1. OE “Hastoci”shpk
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Mirditë REF-99877-07-01-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  ”Raporti Teknik Kopshti Rrëshen”

  Raporti Teknik Pallatet”

  ‘’FORMULARI I NJOFTIMIT TË OPERATORËVE EKONOMIKË TË SUKSESSHËM NË MARRËVESHJEN KUADËR”

  Punime rindertimi ne "Rikonstruksion dhe riparim i mjediseve ne bashkepronesi ose te perbashketa ne ndertesa(pallate), Rikonstruksionit te objekteve arsimore dhe publike si dhe pergatitja e shesheve te ndertimit per banesat individuale,bashkia Mirdite (Programi i Rindertimit)

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Mirditë
  Institucioni Prokurues Bashkia Mirdite
  Objekti i Tenderit Punime rindertimi ne "Rikonstruksion dhe riparim i mjediseve ne bashkepronesi ose te perbashketa ne ndertesa(pallate), Rikonstruksionit te objekteve arsimore dhe publike si dhe pergatitja e shesheve te ndertimit per banesat individuale,bashkia Mirdite (Programi i Rindertimit)
  Nr. Reference REF-99464-06-29-2021
  Vlera / Fondi Limit 623 224 034,00
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 05-07-2021
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-07-2021
  Data e mbajtjes se tenderit 12-07-2021
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 18 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Projekt preventivat e publikuar i sherbejne fazes se dyte te kesaj procedure dhe do te njoftohen OE te interesuar ne kete faze pasi mund te pesojne ndryshime, plotesime dhe saktesime deri ne ate kohe. Ne keto kushte do e rishpallim proceduren duke publikuar ne SPE dokumentacionin e sakte qe i sherben seciles faze.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Mirditë REF-99464-06-29-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data