Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

PROKURIME NË NJËSI TË QEVERISJES VENDORE PËR PËRBALLIMIN E PASOJAVE TË TËRMETIT (NËNTOR 2019)

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
15 201 429 48,849,889,730 395 35,671,862,296 35,516,991,100

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kurbin Hartimin e projekteve të ndërhyrjeve rehabilituese/përshtatëse të objekteve me dëmtime të mëdha strukturore ose dëmtime shumë të rënda jostrukturore për njësitë individuale të banimit në Bashkinë Kurbin, në kuadër të procesit të rindërtimit. (Programi i Rindertimit) 5,142,500 Lidhur Kontrata NET-GROUP 4,988,225.00
Qeverisja Vendore Lezhë SHERBIMI I MBIKQYRJES SE PUNIMEVE ME OBJEKT: “RIFORCIMI I NJESIVE TE BANIMIT NE NDERTESAT (PALLAT) DHE BANESAVE INDIVIDUALE NE KUADER TE PROCESIT TE RINDERTIMIT, NE TERRITORIN E BASHKISE LEZHE” (Programi i Rindertimit) 6,283,246 Lidhur Kontrata MCE 6,200,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Mbikqyrja e Punimeve për Objektin: “Rikonstruksioni i godinës TIP në RSU Nr.1 (Nr.18) “ (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata ''ZENIT&CO” Shpk&”DERBI” Sh.P.K 2,802,970.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Mbikqyrja e Punimeve për Objektin: “Ndërtimi i ri i Shkollës në Rrugën “Besim Daja"(Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata “HE&SK 11” shpk & “MCE “ shpk 1,400,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Mbikqyrja e Punimeve për Objektin: “Ndërtim i godinës TIP në RSU nr.1 (Nr.15)"(Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata Tower SHPK 2,817,300.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Mbikqyrja e Punimeve për Objektin: “Rikonstruksioni i godinave Nr.20 -21;Nr.22-23, në RSU Nr.1"(Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata A & E Engineering SHPK 3,369,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Ndërtimi shkollës 9- vjeçare Dritas”(Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 1,700,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rindërtimi i 3 (tre) godinave të Rezindencave Studentore Universitare (RSU) në Bashkinë Tiranë, “NDËRTIM I GODINËS TIP NË RSU NR.1 (Nr.15)” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata “Euro Alb” shpk & Viante Konstruksion shpk & Ed Konstruksion shpk 305,100,339.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rindërtimi i 3 (tre) godinave të Rezindencave Studentore Universitare (RSU) në Bashkinë Tiranë,“NDËRTIM I GODINËS TIP NË RSU NR.1 (Nr.18)” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata GBK shpk & Domus Group shpk & HTM shpk & Glavenica shpk 305,684,203.00
Qeverisja Vendore Kavajë Mbikqyrja e punimeve te ndertimit me objekt Rikonstruksioni i shkolles Qamil Xhani (Programi i Rindertimit) 1,391,046 Lidhur Kontrata C.E.C GROUP SHPK 1,380,000.00
Qeverisja Vendore Krujë "Rindertimi i Shkolles 9 vjecare ‘’Hajdar Zogu’’ Fshati Tapize , Njesia Administrative Nikel , Bashkia Kruje ne kuader te procesit te rindertimit" (Programi i Rindertimit) 103,147,686 Lidhur Kontrata "NG STRUCTURES” Shpk & “Shendelli” Shpk 102,994,662.00
Qeverisja Vendore Krujë Mbikqyrja e punimeve per objektin, Rindertimi i Shkolles 9 vjecare ‘’Hajdar Zogu’’ Fshati Tapize , Njesia Administrative Nikel , Bashkia Kruje ne kuader te procesit te rindertimit. (Programi i Rindertimit) 1,236,134 Lidhur Kontrata ARENA MK 1,086,919.00
Qeverisja Vendore Kamëz Hartim i projektit te parkut dhe kompleksit sportiv ne zonen e re per zhvillim te detyruar ne fshatin Valias (Programi i Rindertimit) 37,837,121 Lidhur Kontrata INSTITUTI DEKLIADA-ALB - ARENA MK SHPK 37,800,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Riparimi i mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa, në Njësinë Administrative Nr. 1” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata 2 T SHPK 32,261,705.00
Qeverisja Vendore Tiranë Riparimi i mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa, në Njësinë Administrative Nr. 8 dhe Njësinë Administrative Nr.10” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata “Edonil” shpk &”Desaret Company” shpk 26,621,963.00
Qeverisja Vendore Tiranë Riparimi i mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa, në Njësinë Administrative Nr. 5, Njësinë Administrative Nr. 11, Njësinë Administrative Nr. 13 dhe Njësinë Administrative Nr.14” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata Inerti SHPK 28,000,716.00
Qeverisja Vendore Tiranë Riparimi i mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa, në Njësinë Administrative Nr. 2 dhe Njësinë Administrative Nr.3” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata “MARTINI KONSTRUKSION & REAL ESTATE” sh.p.k 26,940,666.00
Qeverisja Vendore Tiranë Riparimi i mjediseve në bashkëpronësi ose të përbashkëta në ndërtesa, në Njësinë Administrative Nr. 7, Njësinë Administrative Nr. 9 dhe Njësinë Administrative Nr.12” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata SHANSI INVEST 26,555,974.00
Qeverisja Vendore Krujë Ndertimi i Atrium Center Thumana, Njesia Administrative Thumane Bashkia Kruje, ne kuader te procesit te rindertimit. (Programi i Rindertimit). 220,210,898 Lidhur Kontrata ALESIO - 2014 220,079,942.00
Qeverisja Vendore Krujë Mbikqyrja e punimeve per objektin Ndertimi i Atrium Center Thumana, Njesia Administrative Thumane Bashkia Kruje, ne kuader te procesit te rindertimit (Programi i Rindertimit) 2,127,788 Lidhur Kontrata HMK - Consulting 1,695,073.00
Qeverisja Vendore Kamëz Loti 3: Rikonstruksionin e shkolles se mesme “Ibrahim Rugova” 178,500,000 Lidhur Kontrata EGEU STONE”shpk & ”Pese Vellezerit” shpk & “Boshnjaku 152,218,935.00
Qeverisja Vendore Lezhë “Riforcimi i njesive te banimit ne ndertesat (pallat) dhe banesave individuale ne kuader te procesit te rindertimit, ne Territorin e Bashkise Lezhe”. (Programi i Rindërtimit) 503,024,890 Lidhur Kontrata “LODI CONSTRUCTION” Shpk &“ULZA” Shpk 501,688,100.00
Qeverisja Vendore Kamëz Loti 5: Rikonstruksionin e shkolles 9 vjeçare “Kamza e Re” 66,780,000 Shpallur Procedura ”BRITANIA” shpk & ”COLOMBO” shpk & ”NDERTIM” shpk
Qeverisja Vendore Krujë Hartimi i projektit te nderhyrjeve rehabilituese/pershtatese te nevojshme per kthimin e struktures se objekteve qe jane klasifikuar si objekte me demtime te medha strukturore ose demtime shume te renda jostrukturore ne Bashkine Krujë ne kuader te rindertimit. (Programi i Rindërtimit) 64,047,500 Lidhur Kontrata ERALD –G ” sh.p.k & ‘’ENGINEERING CONSULTING GROUP’’ sh.p.k 63,746,100.00
Qeverisja Vendore Kavajë Hartimi i projektit të ndërhyrjeve rehabilituese/përshtatëse, të nevojshme për kthimin e struktures së objekteve që janë klasifikuar si objekte me dëmtime të mëdha strukturore ose dëmtime shumë të rënda jostrukturore. (Programi i Rindërtimit) 73,699,921 Lidhur Kontrata Arena MK shpk & NG Structures shpk & Infratech shpk 73,500,000.00
Qeverisja Vendore Lezhë SHERBIMI I MBIKQYRJES SE PUNIMEVE ME OBJEKT: “RINDERTIMI I KONVIKTIT TE SHKOLLES SE MESME PROFESIONALE "KOLIN GJOKA" DHE RINDERTIMI I SHKOLLES 9-VJEÇARE “AT ZEF PLLUMBI” (Programi i Rindertimit) 3,947,774 Lidhur Kontrata “MCE” Shpk & “Palma Construction” Shpk 1,510,000.00
Qeverisja Vendore Kavajë Rikonstruksion i shkollës 9-vjecare Razi Leka (Programi i Rindertimit) 116,739,459 Lidhur Kontrata Boshnjaku B shpk & Egeu Stone shpk & Pesë Vëllezërit shpk 116,413,160.00
Qeverisja Vendore Durrës Riforcim godinë banimi rruga “Varoshi” nr.43, rruga “Kristo Sotiri” nr.55, rruga “Horizonti” nr.7, kod GIS 26082, 19070, 19056 (Programi i Rindertimit) 59,968,150 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Riforcim godine banimi 12 kate mbi tokë dhe një kat nentokë, rruga “Abdyl Ypi” nr.3, kod GIS 46 (Programi i Rindertimit) 222,570,664 Njoftuar Fituesi Inerti SHPK 222,180,193.00
Qeverisja Vendore Kavajë Rikonstruksioni i shkolles: "Qamil Xhani" (Programi i Rindërtimit) 137,019,776 Lidhur Kontrata Sinameta shpk & R & T shpk 137,000,000.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data