Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
72 4750 47,641 371,377,074,391 35,148 297,301,443,382 291,366,782,176

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Ruajtja dhe Siguria Fizike në roje private dhe shoqërimi i vlerave monetare për UKT sh.a 69,623,583 Njoftuar Fituesi BRECANI R.O.S.P. Shpk 69,231,364.00
Qeverisja Vendore Elbasan Loti II : Mbikëqyrje e objektit "Riparim i argjinaturës mbrojtëse të Përroit Zaranikë" 174,655 Lidhur Kontrata MIKI CONSULTING 158,777.00
Qeverisja Vendore Korçë Shërbim për vijëzimin e rrugëve të Bashkisë Korçë 10,000,000 Njoftuar Fituesi IDK – Konstruksion 9,450,200.00
Qeverisja Vendore Poliçan Blerje dhe vendosje kamera ne hyrje te qytetit dhe ne objektet arsimore 1,666,666 Lidhur Kontrata I.S.S (INTEGRATED SECURITY SOLUTIONS) 1,595,000.00
Qeverisja Vendore Dibër Materiale te ndryshme per mirembajtjen e sistemit elektrik ne objekte dhe ndriçimit publik dhe mirembajtjen e kaldajave te objekteve arsimore 1,666,500 Njoftuar Fituesi MURATI D 1,205,250.00
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje paisje te Teknologjise se Informacionit dhe Komunikimit (TIK)(shtese) 8,238,600 Njoftuar Fituesi INFOSOFT SYSTEMS 5,878,400.00
Qeverisja Vendore Tiranë Perkthime per nevojat e UKT sh.a 1,566,666 Njoftuar Fituesi “ Ekaterina Strati “ PF 990,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje uniforma 4,415,658 Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU 4,399,700.00
Qeverisja Vendore Selenicë Dhënie në përdorim të përkohshëm të sipërfaqes arë “Për veprimtari bujqësore, mbjellje kultura arrore dhe ulli) referuar Udhëzimit nr.1, datë 18.07.2012. Sipërfaqja arë 5 ha me vlerë 6000 ( gjashtë mijë ) lekë/ha në vit Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vlorë SEKTORI I PASTRIMIT, UNIFORMA 2,500,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje mjete pune dhe aksesorë ndihmës 4,278,333 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje panel sanduic 1,511,300 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shijak F.V pompe uji per stacionin e pompes Eminas i Vogel 2,160,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje peme dekorative per Pyllin Orbital dhe zona te ndryshme te Tiranes 59,500,000 Lidhur Kontrata ROSI SHPK & SIRETA 2F SHPK & ANDI GJOKA SHPK 42,624,250.00
Qeverisja Vendore Vlorë NSHP, Skrep me kovë të parë 1.2m³dhe kovë të pasme 0.5m³ 5,700,000 Njoftuar Fituesi “MIRI" sh.p.k 5,300,000.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Masa inxhinierike për stabilizimin e rrëshqitjes së masës në kodrën e Cfakës pranë rrugës nacionale Gjirokastër- Kakavie Loti 2 40,234,286 Njoftuar Fituesi LLAZO SHPK 28,784,588.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti I: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Mbrojtje nga Përroi i Zhullimës në Kakunjë, Baldushk” 640,301 Lidhur Kontrata Mbikëqyrës G & L 559,623.00
Qeverisja Vendore Mat Sinjalizim horizontal, vertikal dhe ndalues shpejtësie, Bashkia Mat 3,417,000 Lidhur Kontrata EA ENGINEERING 3,381,600.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje pajisje kompjuterike për nevojat e Ukt sh.a” 8,999,628 Lidhur Kontrata ATOM 8,369,600.00
Qeverisja Vendore Kamëz Blerje printera 1,500,000 Lidhur Kontrata ERISONI COMPANY SHPK 815,500.00
Qeverisja Vendore Dibër Blerje Dru zjarri per nevojat e Bashkise Diber viti shkollor 2023-2024. 12,498,570 Rishpallje me Lidhje Kontrate SALI VRENEZI 12,450,375.00
Qeverisja Vendore Shkodër Ndertim (Shtese) e ambjenteve per shkollen I.S.Brucaj Guci e Re Nj.A Rrethina 7,050,108 Lidhur Kontrata “K.M. Konstruksion” sh.p.k & “Karl Gega Konstruksion” sh.p.k 5,994,618.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Lende Djegese Dru 5,032,500 Rishpallje me Lidhje Kontrate Dritan Xheka 4,712,250.00
Qeverisja Vendore Mat Loti Nr. 1: “Mbikqyrje të punimeve për investimin me objekt: “Përshtatje për ambjente frigoriferike dhe punime meremetimesh në tregun fruta-perime, Burrel” 610,699 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 489,357.00
Qeverisja Vendore Cërrik Mirembajtje dhe rehabilitim i objekteve ndertimore te Bashkise Cerrik 10,000,000 Njoftuar Fituesi IMAG & SAM –Ars 2016 8,340,980.00
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje materiale pastrimi ambienti 1,899,835 Njoftuar Fituesi EURO MEGA 2010 1,281,600.00
Qeverisja Vendore Mat Rikonstruksion i ish-Hotelit të ish-Uzinës së Ferrokromit, në qytetin e Burrelit 61,212,916 Njoftuar Fituesi CARA SHPK 61,054,278.00
Qeverisja Vendore Shkodër Shërbime për riparime dhe mirëmbajteje të godinave administrative 3,333,333 Lidhur Kontrata “MARTINI KONSTRUKSION & REAL ESTATE” sh.p.k 2,778,310.00
Qeverisja Vendore Vorë Servis dhe Shërbime Bazë (Vajë,Filtra,Goma Etj) për Automjete, Foristradë,Kamion,Fadromë,Eskavator 4,583,333 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Berat HARTIM PROJEKTI " NDËRTIM I SHKOLLËS 9 VJECARE 22 TETORI DHE PARKIMI NËNTOKËSOR " 10,427,996 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data