Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
70 4078 39,382 276,647,639,470 29,123 241,381,043,610 216,748,911,546

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje mjete pune 1,641,650 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Gramsh Blerje dru zjarri për nevojat e cerdheve,kopshteve,shkollave dhe konviktit të shkollës së mesme për vitin shkollor 2021-2022 si dhe zyrat e njësive administrative 5,915,260 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Ndertim rruga "Luz i Vogel" & "Rrethimi i Varrezave Bathore 70,269,070 Njoftuar Fituesi SHENDELLI SHPK 56,944,505.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje Karburant Nafte 15,441,580 Njoftuar Fituesi KASTRATI 15,386,431.00
Qeverisja Vendore Gramsh "Rikonstruksion i linjave të ujësjellësave në apartamentet e pallateve me kollonë të brendshme qyteti Gramsh” 7,483,457 Njoftuar Fituesi “VIANTE Konstruksion”sh.p.k & ”PERPARIMI/G” sh.p.k 7466480.6
Qeverisja Vendore Tiranë Riparim i pompave të puseve dhe shatërvaneve 1,600,000 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 1,374,000.00
Qeverisja Vendore Mat Rikonstruksion i godinave në pronësi të NJVV për strehim social 10,699,137 Njoftuar Fituesi RADIKA SHPK 10,640,108.00
Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz “Ndertim i shpatullave te urave auto lagjia Koprat(Iballe)+fshati Micoj" 2,642,916 Njoftuar Fituesi NDERTUESI 2014 2,614,170.00
Qeverisja Vendore Rrogozhinë Dhënie me qera e sipërfaqes pyjore prej 77.94 ha, që përfshin parcelat 37/a-45/b, fshati Stërbeg, Njësia Administrative Kryevidh, Rrogozhinë. Vlera fillestare 2.475.250 Leke 2,475,250 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Dhenien me qira me konkurrim,” Njesia Thertores(prerje bagetive)” ndodhur ne ZK 1495, Dobrac-Njesia Administrative Rrethina, Bashkia Shkoder me siperfaqe totale 1131 m2(nga ku 425 m2 objekt,706 m2 truall/shesh funksional),në pasurine nr.152/2. Vlera fillestare 98519 Leke 98,519 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Njezet:Mbikqyrje e punimeve per objektin:””Rikonstruksion degezim rruga Amadeo” 109,712 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Nentembedhjete: Mbikqyrje e punimeve per objektin: Rikonstruksion vazhdimi i Rrugës “Ajasëm” 270,095 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Shtatembedhjete: Mbikqyrje e punimeve per objektin: Rikonstruksion Rruga "Muharrem Dragovoja” 101,399 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Tetembedhjete: Mbikqyrje e punimeve per objektin: Rikonstruksion Rruga "Ferrukej” 187,333 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Gjashtembedhjete: Mbikqyrje e punimeve per objektin: Sistemim asfaltim rruga e Drinit Bahcallek " 156,422 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Maliq Blerje materiale për ngrohje pelet 2021 1,058,522 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lezhë “BLERJE PAISJE KOMPJUTERIKE PER NEVOJA TE ADMINISTRATES DHE MZSH-SE” 1,786,939 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Blerje Detergjentë për Bashkine Krujë 1,355,060 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Konispol HIDROIZOLIM I TARACES SE SHKOLLES "BIDO SEJKO" 1,355,200 Njoftuar Fituesi JODY COMPANY SHPK 1,075,200.00
Qeverisja Vendore Kukës Blerje ushqime per Konviktin 20 Deshmore Kukes 1,950,000 Njoftuar Fituesi KADRA SHPK 1,931,900.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje betoni 5,431,500 Njoftuar Fituesi KORABI 2007 5,246,829.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje vegla mjete pune 4,164,970 Njoftuar Fituesi “INPLY” SH.P.K 4,110,500.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Permiresim i kushteve te banimit per komunitetet e varfera dhe te pafavorizuara 11,368,211 Njoftuar Fituesi LODI CONSTRUCTION 10,800,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Gjashte: Mbikqyrje e punimeve per objektin: Sistemim asfaltim rruga Varrezat e Deshmoreve-Bardhaj 166,521 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Peste: Mbikqyrje e punimeve per objektin: “Sistemim asfaltim rruga Dani në Bardhaj 211,434 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Mirembajtje e kanalit ujites SHU-2/4, Nj.A Guri Zi” 1,382,523 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kukës Sherbim Transporti i ekipeve te futbollit per sezonin 2021-2022 1,584,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shijak Blerje pjese kembimi per mjetet e bashkise 4,299,250 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Dimal Blerje Hipoklorit Kalciumi Natriumi .. 1,205,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Himarë Mbrojtje lumore dhe pyllezim te anes se lumit Borsh 9,434,694 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data