Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
72 4529 45,409 344,947,799,413 33,223 269,863,846,599 264,463,186,245

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Elbasan Përmirësimi sistemit të ndriçimit në pallatin e sportit Tomorr Sinani 4,906,583 Lidhur Kontrata BLERIMI SHPK 4,900,000.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër “Përditesimi i Programit të Faturimit , Migrim i të dhënave, Web Serviceve për Pagesat e faturave të ujit të pijshëm, Program Fiskalizimi për 1 vit dhe mirëmbajtje e serverit në Cloud për 1 vit” 9,000,000 Lidhur Kontrata KREATX 8,900,000.00
Qeverisja Vendore Dibër Rikonstruksion dhe sistemim asfaltimi i rruges së Ish Ndërmarrjes së Grumbullimit lagjja "Gjok Doçi" 6,022,303 Njoftuar Fituesi DODA-R & ALB TIEFBAU 5,686,155.00
Qeverisja Vendore Korçë Mbikqyrje e objektit “Shfrytëzimi inteligjent i energjisë (Projekti i efiçencës të energjisë)” 1,099,045 Njoftuar Fituesi G B Civil Engineering 946,251.00
Qeverisja Vendore Lezhë Sherbim i mbikqyrjes se punimeve me objekt "Rejhabilitim i Shetitores dhe Lulishtes mbi lumin Drin" 2,078,808 Njoftuar Fituesi ERALD-G SHPK 1,905,183.00
Qeverisja Vendore Krujë Blerje Dru Zjarri dhe Pelet per ngrohje 1,832,500 Njoftuar Fituesi 4 S 1,785,000.00
Qeverisja Vendore Korçë Shfrytëzimi inteligjent i energjisë(Projekti i eficencës së energjisë) 78,357,756 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Studim fizibiliteti për analizën ligjore financiare dhe teknike të riorganizimit të shoqërive aksionare aktuale të Ujësjellës Kanalizimeve të Tiranës, Kamzës dhe Vorës 9,800,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Dibër Sistemim asfaltim i rruges se lagjes se llixhave Bashkia Diber 2022. 14,166,296 Lidhur Kontrata S I R E T A 2F 13,942,300.00
Qeverisja Vendore Fier Perditesim i Programit te Faturimit, Migrim i te dhenave dhe web-service per pagesat e faturat e ujit te pijshem 9,500,000 Lidhur Kontrata JEHONA SOFTWARE 6,590,000.00
Qeverisja Vendore Belsh Rikonstruksioni i Rruges Rrasë- Hysgjokaj,Pajalli, Beqiraj ,Gradisht”,(Faza e pare : Rikonstruksioni i Rruges Rrasë- Pajalli). 41,666,667 Njoftuar Fituesi 2 N shpk & INA SHPK 27,671,948.00
Qeverisja Vendore Përmet Rehabilitimi i Kanalit Ujitës Piskovë, Përmet 11,751,046 Lidhur Kontrata SILVER SHPK 9,824,568.00
Qeverisja Vendore Kuçovë “Blerje automjet për administratën dhe bordin e kullimit” 1,660,000 Lidhur Kontrata LIGUS SHPK 1,600,000.00
Qeverisja Vendore Shijak Rikonstruksion i rrugëve të brendshmë në bashkinë Shijak 62,041,073 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Biznes-Plani për periudhën 5 vjeçare 2022-2027 me vit bazë 2022 të UKT sha 6,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje ndriçuesish 25,000,000 Lidhur Kontrata G . A . C 23,000,000.00
Qeverisja Vendore Kukës Hartim projekti”Rikualifikim i lagjeve 1,2,3 dhe 7 te qytetit Kukes 10,000,000 Lidhur Kontrata “ZENIT&CO”&” VIANTE Konstruksion” SH.P.K 9,900,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Hartim projekti rehabilitimi rrugës “Apulia”,“Daunia”,“Pelioni”, “Gentiani 2,006,502 Lidhur Kontrata 4 A STUDIO shpk & MCE shpk 1,768,357.00
Qeverisja Vendore Bulqizë BLERJE PAISJE KOMPJUTERIKE 1,250,000 Lidhur Kontrata INSTANT.AL 1,060,000.00
Qeverisja Vendore Cërrik Rikonstruksion i rruges se Delijve dhe Xhamise fshati Selvijas 25,531,263 Njoftuar Fituesi BLERIMI SHPK 25,000,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Zhvillimi i testeve për vlerësimin e sigurisë së rrjetit të sistemeve TIK dhe auditimi i proçeseve të administrimit”. 8,750,000 Njoftuar Fituesi “OpenTech consulting & Services” shpk 8,268,750.00
Qeverisja Vendore Mat Rikonstruksion rruga Lis 27,870,583 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Mat Rikonstruksion rruga Qamil Xhika 19,971,512 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Mat Rikonstruksion i Tregut Industrial Burrel 7,083,244 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vorë Shpenzime per mirembajtje e objekteve ndertimore, shkolla e kopshte, çerdhe 4,992,574 Njoftuar Fituesi “MARTINI KONSTRUKSION & REAL ESTATE” sh.p.k 3,926,352.00
Qeverisja Vendore Gramsh Ndërtimi i urës së re të Kushovës 30,000,000 Lidhur Kontrata OSMANI SHPK-Vellezerit Hysa SHPK 29,242,605.00
Qeverisja Vendore Përmet Sistemim Asfaltim Rruga Spital - Varreza 39,376,356 Lidhur Kontrata HITO 94 SHPK 31,719,823.00
Qeverisja Vendore Durrës “Riforcim i godinave pallat me kod gis 1569 , 27348, 27501” 67,033,724 Lidhur Kontrata A&M&A shpk & SARDOshpk 66,289,189.00
Qeverisja Vendore Durrës Ndertim kanali Kuz ne rrugen Gjergj Balsha 11,666,297 Lidhur Kontrata “RSM Company” 8,742,330.00
Qeverisja Vendore Divjakë Blerje karburanti për nevojat e Bashkisë Divjakë për vitin 2023 38,098,350 Lidhur Kontrata "GEGA CENTER GKG" 38,098,350.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data