Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
70 4138 40,421 286,624,944,689 29,683 248,277,647,217 223,165,802,803

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë "Ndërtim dhe Rikonstruksion rrjet ujësjellësi në qytetin e Tiranës." 37,159,090 Lidhur Kontrata KLAJGER KONSTRUKSION SHPK 26,688,091.00
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtim dhe rikonstruksion rrjet kanalizimi 22,702,354 Lidhur Kontrata ARB & TRANS-2010 15,891,647.00
Qeverisja Vendore Patos “Blerje bazë materiale për rikonstruksionin e varrezave publike 1, 2, zgjerimim e rrugeve te brendshme dhe rrethimin e varrezave të fshatrave”. 1,536,533 Lidhur Kontrata Genti 001 1,382,180.00
Qeverisja Vendore Durrës Sherbimet e permiresimit dhe mirembajtjes se software-ve 6,988,000 Njoftuar Fituesi KREATX 6,850,020.00
Qeverisja Vendore Tiranë Kamion vetëshkarkues 814 7,235,000 Lidhur Kontrata ONYX SHPK 7,000,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mirëmbajtje e Sistemit të Vlerësimit të Performancës 1,440,000 Njoftuar Fituesi COMMUNICATION PROGRESS 1,368,000.00
Qeverisja Vendore Cërrik Organizim i eventeve per vitin 2022 per bashkine Cerrik Marrëveshje Kuadër me një operator ekonomik, ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara – me afat 12 muaj 4,999,978 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Investim ne përmirësimin e sinjalistikës rrugore horizontale dhe vertikale 3,303,748 Njoftuar Fituesi ”DeltaREX” sh.p.k 2,625,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 3 Mbikëqyrje e punimeve për objektin “Rikonstruksion i linjës Dj-140mm PE nga Depo Gurore e Vjetër Dajt- Depo Gurore" 326,807 Lidhur Kontrata “S&L Studio” sh.p.k 293,657.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 2 Mbikëqyrje e punimeve për objektin “Ndërtim dhe Rikonstruksion rrjet ujësjellësi në qytetin e Tiranës " 922,289 Shpallur Procedura A & E Engineering SHPK 814,122.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 1 Mbikëqyrje punimeve për objektin “Ndërtim dhe rikonstruksion rrjet kanalizimi” 590,261 Lidhur Kontrata “S&L Studio” sh.p.k 514,539.00
Qeverisja Vendore Tiranë Perditesimi i software te Sistemeve te Parkimit 1,203,333 Lidhur Kontrata BNT ELECTRONIC'S 1,143,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje lëndë djegëse pellet dhe shpërndarje në objektet arsimore 33,999,402 Njoftuar Fituesi ALCANI SHPK 33,310,770.00
Qeverisja Vendore Belsh “Hartim projekti për "Unifikimin e fasadave të objekteve të qytetit" 4,980,102 Lidhur Kontrata NET-GROUP 3,961,396.00
Qeverisja Vendore Shkodër Rikonstruksion Rruga "Milan Shuflaj". 9,652,485 Njoftuar Fituesi NDERTUESI 2014 9,301,415.00
Qeverisja Vendore Kavajë Blerje automjetesh 4,166,667 Njoftuar Fituesi "AUTO- LB" SHPK 3,990,000.00
Qeverisja Vendore Korçë Blerje gaz i lengshem (per nevoja te Qendres Sportive Korce sh.a) 6,585,600 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan Shërbimi i ruajtjes me roje fizike i objekteve të SH.A. Ujësjellës Kanalizime Elbasan 38,601,321 Lidhur Kontrata UEVI-2015 38,065,348.00
Qeverisja Vendore Tropojë Rikualifikim urban Lagjia Partizani Blloku 1&2 ,Bajram Curri 60,338,235 Njoftuar Fituesi NDREGJONI SHPK - RAFIN COMPANY SHPK 53,717,333.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Blerje vaj dhe alkool për mjetet 1,000,300 Njoftuar Fituesi TOP-OIL 691,240.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje detergjente dhe materiale pastrimi 1,019,950 Njoftuar Fituesi MURATI D 857,125.00
Qeverisja Vendore Dibër Sistemim asfaltim i rrugës Majtarë e Poshtme,Bashkia Diber 2021 13,989,021 Lidhur Kontrata SELAMI 12,720,063.00
Qeverisja Vendore Tropojë Rrethimi dekorativ i stadiumit te lojrave me dore 3,335,385 Njoftuar Fituesi AVDULI SHPK 2,978,915.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Blerje karburant per vitin 2022 16,284,000 Njoftuar Fituesi "GEGA CENTER GKG" 16,272,960.00
Qeverisja Vendore Librazhd Rikonstruksion i rrugeve rurale per vitin 2021 Bashkia Librazhd 7,344,098 Njoftuar Fituesi ''2 Z Konstruction'' shpk & ''I.C.C GROUP'' shpk 6,502,372.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Pellet dhe Bruciator 4,500,000 Njoftuar Fituesi IGLI PELLET SHPK 4,400,000.00
Qeverisja Vendore Patos Loti 2: Blerje karburanti për ngrohje për Institucionet Arsimore 2,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Patos Loti 1: Blerje karburanti për Bashkinë Patos dhe Ndërmarrjet Vartëse 33,711,816 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kavajë Studim projektim për ndërtimin e tregut ushqimor dhe disa rrugëve të qytetit 12,500,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan Mbikëqyrje e objektit "Rikonstruksioni i shesheve të pallateve 650, 651, 652, 653 në lagjen Partizani" 389,532 Lidhur Kontrata ERALD-G SHPK 344,480.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data