Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Rezultate permbledhese

Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
765 104,167,553,403 557 65,321,396,253 87,964,725,276

Lista e tenderave

Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Statusi i Tenderit Vlera fituese
Loti 1: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Ndërhyrjen rigjeneruese në blloqet e banimit” Faza II, Rajoni 1&2, 3&4” 12,513,150 Njoftuar Fituesi 10,195,900
Loti 3: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Ndërhyrje në infrastrukturën rrugore”, si dhe “Ndërhyrje në ndërtimin e urave dhe nyjeve lidhëse Faza II” 6,504,167 Njoftuar Fituesi 5,754,167
Ndërhyrje për përmirësimin e Strukturave mbrojtëse, veprave të artit, etj, Rajonin 3&4 375,000,000 Njoftuar Fituesi 292,336,645
Ndërhyrje për përmirësimin e Strukturave mbrojtëse, veprave të artit, etj, Rajonin 1&2 375,000,000 Njoftuar Fituesi 234,889,880
Ndërhyrje për përmirësimin e shtresave asfaltike, Faza III, 2 Lote Rajonet 3 & 4 570,833,320 Njoftuar Fituesi 315,000,000
Ndërhyrje Rigjeneruese në blloqet e banimit: Rigjenerimi i stokut të banesave në Rajonin 1&2 574,999,989 Njoftuar Fituesi 432,064,160
Ndërhyrje për përmirësimin e shtresave asfaltike, Faza III, 2 Lote Rajonet 1 & 2 570,833,320 Njoftuar Fituesi 415,496,925
Ndërhyrje rigjeneruese ne blloqet e banimit, rigjenerimi i stokut të banesave në Rajonin 3&4 574,999,989 Njoftuar Fituesi 428,519,635
Detailed Designs and Construction Supervision for Integrated Urban Upgrading of Ksamil, Orikum and Borsh touristic sites and adjacent areas Njoftuar Fituesi 124,330,081
“Rehabilitation of Road “Spille, Guri i lëmuar” to “Hauzi i Vilëbashtovës” and Road “Vath Koreshi, Lushnja ring Road” Njoftuar Fituesi 4,843,759
Nderhyrje ne zona sportive dhe lodra per femije “Dua te luaj” (rajoni 3 dhe 4)
Berat -Vlore-Korce-Gjirokaster
375,000,000 Lidhur Kontrata 374,899,189
“Senior Architect Expert” Shpallur Procedura
Kolaudimi i punimeve per rindërtimin e njesive të banimit në ndërtesa (pallat), për 4 Pallatet Pikesore Rr. "Hysen Myshketa" Pallati Nr.30, 7/288, Rr. "Telat Noga", Pallati Nr.8, 3/307, Rr. "Isuf Molla", Pallati Nr. 21, 6/41, Rr. "Spiro Treska", Pallati Nr. 19ZK 8512 (4/31, 4/146, 4/154) Njësia Administrative Durrës, Bashkia Durrës.” (Programi i Rindertimit) Njoftuar Fituesi Minikonkursi 346,764
Construction of Combined Kindergarten, Primary, Secondary, and High School “Rexhep Mezini”, in Ishëm, Durrës, Albania Njoftuar Fituesi
Instalacion me strukturë druri në oborrin e brendshëm të Kryeministrisë, “Parku Eden" 431,403,183 Lidhur Kontrata 398,478,729
Plani i Lëvizshmërisë dhe Projektimi i Detajuar i Investimeve të Projektit për Përmirësimin e Integruar Urban të Gjirokastrës” – Paketa 1 Njoftuar Fituesi 315,377,703
Plani i mobilitetit dhe Hartimi i hollësishëm i projektit të investimeve për azhornimin e integruar urban të Gjirokastrës – Paketa 2 Njoftuar Fituesi 306,132,114
“Integrated Urban Development of Sarande, Package 2” Njoftuar Fituesi 573,187,985
Sigurimi i detyrueshëm vjetor TPL për automjetet e FSHZH-së 1,500,000 Lidhur Kontrata 1,461,921
Ndërhyrjen për promovimin e zonave të 100 fshatrave nëpërmjet eventeve kulturore, sportive, kulinarie, sociale, etj”- Mbështetje logjistike 150,000,000 Njoftuar Fituesi
Kolaudimi i punimeve per rindertimin e njësive të banimit pallat (Programi i Rindertimit)
Kolaudimi i punimeve per rindërtimin e njesive te banimit ne ndertesa pallate per zonen e detyruar per zhvillim Shijak, Njesia Administrative Shijak, Bashkia Shijak.”
Njoftuar Fituesi Minikonkursi 2,197,439
Supply and transport of boats in Shkodra Shpallur Procedura
Ndërhyrje në zona historike për forcimin e potecialit turistik, kala, ura, qendra historike, pazare, fasada, etj (rajoni 1 dhe 2) - Restaurimi i urës së mesit, Ndriçimi kalave Durrës, Lezhë dhe Itenerari Kulturor Gjurmët Fishtiane 124,477,691 Rishpallje me Lidhje Kontrate 102,647,735
Nderhyrja Rigjenirimi Urban ne Fshtra me potencial Turisitik (Hekal, Klos, Vajze, Plloce, Tragjas, Kuc etj) 187,500,000 Lidhur Kontrata 148,418,529
Nderhyrja Rigjenirimi Urban ne Fshtra me potencial Turisitik (Fushe-Studen, Sutaj, Seferan etj) 187,500,000 Lidhur Kontrata 185,908,744
Nderhyrja Rigjenirimi Urban ne Fshtra me potencial Turisitik (Qyteze, Arrez, Sinice, Rehove, Leus, Sotire etj 187,500,000 Lidhur Kontrata 150,604,633
Nderhyrja rigjenerimi urban ne fshatra me potencial turistik (Vermosh, Lepush,Curraj i Eperm, Shishtavec, Radomir dhe Rabdish etj.) 187,500,000 Lidhur Kontrata 187,386,302
Ndërhyrje për ndërtimin e Infrastrukturës së Transportit, Parkimeve, Stacioneve multimodela, moleve, etj - Ndërtimi i godinës së parkimit pranë Stacionit të trenit, Durrës dhe punime plotësuese në Parkimin publik nëntokësor i Qendrës Multifunksionale, Vlorë 582,083,333 Lidhur Kontrata 477,308,332
Loti 2 Blerje poste karikimi për automjete elektrike (Karikues AC) 2,884,630 Njoftuar Fituesi 2,643,200
Loti I Blerje automjetesh elektrike për nevoja të FSHZH-së 25,867,478 Njoftuar Fituesi 25,700,000

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data