Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Rezultate permbledhese

Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
752 103,064,002,149 553 65,109,125,127 87,812,377,984

Lista e tenderave

Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Statusi i Tenderit Vlera fituese
Plani i Detyruar Vendor i Kompleksit sportiv “Skënderbeu”, përfshirë rizhvillimin e Stadiumit të Futbollit “Skenderbeu” dhe zhvillimin e zonës multifunksionale bashkëlidhur kompleksit, Korcë 33,837,107 Lidhur Kontrata 33,837,000
Investime për transformimin e aseteve publike me potencial zhvillimi në modele të standartit më të lartë të zhvillimit, Loti 2 “Kompleksi i Dijes, Korçë 474,325,344 Lidhur Kontrata 337,313,081
Transformimi urban në hapësira publike kryesore - Faza II: Ndërhyrje në Hyrje të Shkodrës dhe Rikualifikimi i Bregut Perëndimor të Liqenit të Shkodrës (Faza–I) 500,575,038 Lidhur Kontrata 399,295,971
Masterplanit i kompleksit sportiv të stadiumit “Niko Dovana” dhe zhvillimi i zonës multifunksionale përreth kompleksit të stadiumit, Durrës 36,807,294 Rishpallje me Lidhje Kontrate 36,807,294
Studime, analiza, Masterplane. (Produkt). Mbështetje me ekspertizë për bashkitë për regjistrimin fillestar / përmirësimin e regjistrit të pasurive të paluajtshme në territorin e fshatrave me potencial turistik 81,666,612 Rishpallje me Njoftim Fituesi 65,893,000
Ndërhyrje në ndërtimin e urave dhe nyjeve lidhëse Faza II 208,333,221 Anuluar Procedura 159,327,500
Loti 4: “Mbështetje për realizimin e projekteve bashkiake infrastrukturore nëpërmjet formave të kontributit të përbashkët - materiale mobilim urban lëndë e parë Faza II 104,166,667 Njoftuar Fituesi 85,401,900
Loti 2: “Mbështetje për realizimin e projekteve bashkiake infrastrukturore nëpërmjet formave të kontributit të përbashkët -materiale elektrike lëndë e parë Faza II 166,666,667 Njoftuar Fituesi 82,010,400
Loti 1: “Mbështetje për realizimin e projekteve bashkiake infrastrukturore nëpërmjet formave të kontributit të përbashkët-materiale ndertimi lëndë e parë Faza II.” 187,500,000 Njoftuar Fituesi 164,720,200
Loti 3: “Mbështetje për realizimin e projekteve bashkiake infrastrukturore nëpërmjet formave të kontributit të përbashkët - materiale ujësjellës kanalizime lëndë e parë Faza II 83,333,333 Njoftuar Fituesi 69,146,950
Ndërhyrje në infrastrukturë rrugore Faza II 500,000,000 Njoftuar Fituesi
Loti 4: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Ndërhyrjen për përmirësimin e strukturave mbrojtëse, veprave të artit etj, Rajoni 1&2, 3&4” 8,145,000 Njoftuar Fituesi 6,930,000
Loti 5: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Inkubator i biznesit në Mikpritje dhe Turizëm në Korçë” dhe Ndërhyrje jetëzuese për transformimin e vlerave të braktisura në mundësi zhvillimi rajonal dhe vendor 2,494,000 Njoftuar Fituesi 2,244,600
Loti 2: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Ndërhyrjen për përmirësimin e shtresave asfaltike”, Faza III, Rajoni 1&2, 3&4” 7,750,291 Njoftuar Fituesi 6,920,924
Loti 1: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Ndërhyrjen rigjeneruese në blloqet e banimit” Faza II, Rajoni 1&2, 3&4” 12,513,150 Njoftuar Fituesi 10,195,900
Loti 3: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Ndërhyrje në infrastrukturën rrugore”, si dhe “Ndërhyrje në ndërtimin e urave dhe nyjeve lidhëse Faza II” 6,504,167 Njoftuar Fituesi 5,754,167
Ndërhyrje për përmirësimin e Strukturave mbrojtëse, veprave të artit, etj, Rajonin 3&4 375,000,000 Njoftuar Fituesi 292,336,645
Ndërhyrje për përmirësimin e Strukturave mbrojtëse, veprave të artit, etj, Rajonin 1&2 375,000,000 Njoftuar Fituesi 234,889,880
Ndërhyrje për përmirësimin e shtresave asfaltike, Faza III, 2 Lote Rajonet 3 & 4 570,833,320 Njoftuar Fituesi 315,000,000
Ndërhyrje Rigjeneruese në blloqet e banimit: Rigjenerimi i stokut të banesave në Rajonin 1&2 574,999,989 Njoftuar Fituesi 432,064,160
Ndërhyrje për përmirësimin e shtresave asfaltike, Faza III, 2 Lote Rajonet 1 & 2 570,833,320 Njoftuar Fituesi 415,496,925
Ndërhyrje rigjeneruese ne blloqet e banimit, rigjenerimi i stokut të banesave në Rajonin 3&4 574,999,989 Njoftuar Fituesi 428,519,635
Detailed Designs and Construction Supervision for Integrated Urban Upgrading of Ksamil, Orikum and Borsh touristic sites and adjacent areas Njoftuar Fituesi 124,330,081
Improvement of Tourism Statistics and Electronic System of Tourism Statistics Shpallur Procedura
“Rehabilitation of Road “Spille, Guri i lëmuar” to “Hauzi i Vilëbashtovës” and Road “Vath Koreshi, Lushnja ring Road” Njoftuar Fituesi 4,843,759
Nderhyrje ne zona sportive dhe lodra per femije “Dua te luaj” (rajoni 3 dhe 4)
Berat -Vlore-Korce-Gjirokaster
375,000,000 Lidhur Kontrata 374,899,189
“Senior Architect Expert” Shpallur Procedura
Kolaudimi i punimeve per rindërtimin e njesive të banimit në ndërtesa (pallat), për 4 Pallatet Pikesore Rr. "Hysen Myshketa" Pallati Nr.30, 7/288, Rr. "Telat Noga", Pallati Nr.8, 3/307, Rr. "Isuf Molla", Pallati Nr. 21, 6/41, Rr. "Spiro Treska", Pallati Nr. 19ZK 8512 (4/31, 4/146, 4/154) Njësia Administrative Durrës, Bashkia Durrës.” (Programi i Rindertimit) Njoftuar Fituesi Minikonkursi 346,764
Prequalification for Consulting Services for Integrated Regional Development Programme – Implementation Consultant Shpallur Procedura
Construction of Combined Kindergarten, Primary, Secondary, and High School “Rexhep Mezini”, in Ishëm, Durrës, Albania Njoftuar Fituesi

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data