Open Procurement Albania

Supervision services for Integrated urban upgarding works – Municipality of Gjirokastra

Qarkun Gjirokaster
Kredia Nr 8656- ALB.
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Projekti për Zhvillim të Integruar Urban dhe Turizmin.
Pershkrim i Projektit Buxheti: 63.8 milionë Euro
Kohëzgjatja: 2017 – 2022
Financues: Banka Botërore
Shtrirja gjeografike: 3 qarqe (Vlorë, Berat, Gjirokastër); 4 bashki (Sarandë, Gjirokastër, Berat, Përmet) dhe korridori turistik që kalon në këtë rajon.
Përfitues: 84 mijë banorë dhe rreth 300 mijë turistë.
Objektivi i Projektit: Përmirësimi i infrastrukturës urbane, nxitja e turizmit dhe forcimi i kapaciteteve institucionale për të mbështetur turizmin dhe zhvillimin e ekonomisë lokale në zonat e përzgjedhura në jug të Shqipërisë.

Komponenti 1. Projektimi urban dhe përmirësimi i infrastrukturës
Financon hartimin e projekteve për zbatimin e projektimit urban dhe përmirësime të infrastruktures bashkiake në katër qendrat urbane: Saranda, Gjirokastra, Berati dhe Permeti. Investimet në këto bashki të përzgjedhura do të përfshijnë rehabilitimin e:
 • hapësirave publike (psh, parqe, sheshe, pedonale);
 • rrjet rrugor, nyje inter-modale dhe infrastruktura shoqëruese (p.sh , trotuaret, kryqëzimet rrugore, ndriçimet rrugore, korsitë e biçikletave, stacionet e autobusëve);
 • restaurimin e ndërtesave të përzgjedhura të trashëgimisë dhe përmirësimin e fasadave të ndërtesave të zgjedhura;
 • përmirësimin e zonave turistike (p.sh. rrugët hyrëse, qendrat e vizitorëve, vendparkimet, sinjalistika turistike).
 • rehabilitimi i rrjetit të ujësjellës-kanalizimeve do të mbështetet rast pas rasti.
Ky komponent do të financojë gjithashtu përgatitjen e projekteve urbane, studimeve të fizibilitetit, projekteve inxhinierike, dhe supervizimin e projekteve ndërtimore; Infrastruktura nëntokësore do të përfshihet si pjesë e përmirësimit të rrjetit rrugor, kur të jetë e nevojshme.

Komponenti 2. Përmirësimi i siteve turistike
Financon investime që kanë për qëllim përmirësimin e siteve turistike që do të përzgjidhen përgjatë korridorit turistik në Shqipërinë e Jugut. Investimet do përfshijnë restaurimin e objekteve të trashëgimisë dhe aseteve kulturore, përmirësimin e infrastrukturës mbështetëse. Ky komponent do të financojë gjithashtu përgatitjen e studimeve të fizibilitetit, planet e menaxhimit të siteve, projektet inxhinierike dhe supervizimin e projekteve ndërtimore.

Komponenti 3. Tregu i turizmit dhe zhvillimi i produkteve
Ky komponent do të financojë aktivitetet për ngritjen e kapaciteteve për të përmirësuar menaxhimin bashkiak dhe zhvillimin ekonomik lokal të bazuar në turizëm.
Objekti i Tenderit Supervision services for Integrated urban upgarding works – Municipality of Gjirokastra
Nr. Reference REF No: AL-ADF-231637-CS-CQS
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Tender Ndërkombëtar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 12-05-2021
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 12-05-2021
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 03-06-2021
Sektori Konsulenca
Nr. i Operatoreve Konkurues 11
Operatore Konkurues 1. “Hill International” & “Civil Cons” Ltd (subconsultant)
2. “Instituti Dekliada-ALB” Ltd
3. “Transport Highway Consulting “/THC Ltd
4. “Consulting & Management Albania” Ltd
5. “Derbi-E” Ltd
6. “A&E Engineering” Ltd & “H S International Engineering Consultants” LLC
7. “AKKAD Societe oli Ingegneria” Srl
8. “Archimade” ltd
9. “VisionRIConnexion Services Private Limited” in Association with “GR Albania” ltd
10. “Architects MM+H” & ”Studio Rebus” ltd
11. “HE & SK 11” Ltd
Operator Ekonomik Kontraktues
 • PWT Wasser und Abwassertechnik GmbH -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 247,500 Euro
  Data e shpalljes se fituesit 25-08-2021
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates The consultant will perform the Supervision Services will be performed by the consultant within 36 months period period followed by defect liability period for each contract, and the level of inputs is 83 man/months. The Supervision services the Consultant will be contracted for these services under a time-based contract.
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Request for Expressions of Interest (REOI)
  Terms of Reference and Scope of Services of "Supervision services for Integrated urban upgarding works – Municipality of Gjirokastra"
  Contract Award

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data