Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas institucionit tenderues

Rezultate pėrmbledhėse sipas institucionit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
89 486 6034 11,599,710,733 5,181 8,465,727,748 8,009,851,204

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Shtesė Kontrate Blerje barna B1 Anestezi Reanimacioni, Antiinfektiv tė pėrgjithshėm, Antituberkularė, Antiparazitarė, Dermatologjikė, Barna hormonale sistemike, hormonale seksuale, Lėndė kontrasti gastrointestinale, Sistemi muskulo skeletik, e ndarė nė lote: Loti 15 Sulphadiazini argenticium 1%/50 gram Tubet 39,120 Lidhur Kontrata +Shtesė Aldosch-Farma SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Shtesė Kontrate B14 Blerje barna sistemi nervor, pėr nevoja spitalore”, ndarė nė lote, gjithsej 2 lote:Loti 1 Gjaku dhe organet formuese te gjakut, Lidocaine, 20 mg/ml 50 ml, Flakon;Loti 2 Sistemi kardiovaskular, Neostigmine bromide, 0.5 mg/1 ml, Ampule 345,290 Lidhur Kontrata +Shtesė Alfarmakos SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Shtesė Kontrate B13 Blerje barna hormonale sistemime dhe hormonale seksuale, metabolizmi dhe trakti tretės, sistemi nervor, pėr nevoja spitalore”, e ndarė nė lote: Loti 2 Metabolizmi dhe trakti tretes, Atropine, 1 mg 1 ml, Ampule; Loti 4 Sistemi nervor, Bupivacaine, 5mg/ml 20ml, Flakon 273,097 Lidhur Kontrata +Shtesė Alfarmakos SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Shtesė Kontrate B11 Blerje barna anti infektive tė pėrgjithshėm, gjaku dhe organet formuese tė gjakut dhe sistemi respirator pėr nevoja spitalore”, e ndarė nė lote: Loti 3 Sistemi respirator, Prometazine, 50 mg/ 2 ml, Ampule 52,910 Lidhur Kontrata +Shtesė Alfarmakos SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Shtesė Kontrate B6 Blerje barna hormonale sistemike, hormonet seksuale, Mmetabolizmi dhe trakti tretės, lėndė kontrasti pėr CT dhe lėndė kontrasti pėr MRI pėr nevoja spitalore”, e ndarė nė lote: Loti 3 Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Dexamethasone sodium phosphate 4 mg/1 ml Ampule 322,200 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Shtesė Kontrate B1 Blerje barna anestezi reanimacion, sistemi anti infektivė tė pėrgjithshėm dhe Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore, ndarė nė lote: Loti 23 Anti infektive te pergjithshem, Amikacine sulphate, 500 mg, Flakon; Loti 24 Anti infektive te pergjithshem, Ciprofloxacine, 100 mg/10ml, Ampule 674,528 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Shtesė Kontrate Blerje barna B4 Psikiatria, Sistemi Kardiovaskular, Sistemi respirator 0 Lidhur Kontrata +Shtesė Rejsi FARMA SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Shtesė Kontrate B7 Blerje barna Sistemi Nervor dhe Sistemi Respirator dhe Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore 0 Lidhur Kontrata +Shtesė Pharma One SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Shtesė Kontrate B7 Blerje barna Sistemi Nervor dhe Sistemi Respirator dhe Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore 0 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Shtesė Kontrate B7 Blerje barna Sistemi Nervor dhe Sistemi Respirator dhe Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore 0 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Shtesė Kontrate B15 Blerje barna gjaku dhe organet formuese tė gjakut, antineoplastike dhe imunomodulatore, hormonale sistemike hormonet seksuale, metabolizmi dhe trakti tretės dhe sistemi nervor, pėr nevoja spitalore 0 Lidhur Kontrata +Shtesė Alfarmakos SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Shtesė Kontrate Blerje barna B2 Antineoplastike dhe immunomodulatore, Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Sistemi nervor. 0 Lidhur Kontrata +Shtesė Aldosch-Farma SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Shtesė Kontrate B7 Blerje barna sistemi nervor dhe sistemi respirator dhe gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore 0 Lidhur Kontrata +Shtesė Aldosch-Farma SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Shtesė Kontrate B6 Blerje barna hormonale sistemike, hormonet seksuale, Metabolizmi dhe trakti tretės, Lėndė kontrasti pėr CT dhe Lėndė kontrasti pėr MRI pėr nevoja spitalore. 0 Lidhur Kontrata +Shtesė Albanian New Farm SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Shtesė Kontrate Blerje barna– Sistemi kardiovaskular, Anti infektive tė pėrgjithshėm. Loti 2: Anti infektive tė pėrgjithshėm Ampicilline sodium 1 gram Flakon 0 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Shtesė Kontrate B6 Blerje barna hormonale sistemike, hormonet seksuale, Metabolizmi dhe trakti tretės, Lėndė kontrasti pėr CT dhe Lėndė kontrasti pėr MRI pėr nevoja spitalore”, e ndarė nė lote: Loti 9 Lende kontrasti per CT Lende kontrast 351 400 mg/ ml 200 ml Flakon; Loti 10 Lende kontrasti per MRI Gadopentic acid, Dimeglumine salt (corresp. 78.63 mg/ml Gadolinium) 10ml Flakon 0 Lidhur Kontrata +Shtesė INCOMED SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Shtesė Kontrate B3 Sistemi muskolo skeletik, Antituberkulare, Barna antiparazitare, Barna dermatologjike, Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale; Loti 21 Anti infektive te pergjithshem, Vancomycine, 1 gram, Flakon 298,760 Lidhur Kontrata +Shtesė Albanian New Farm SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Shtesė Kontrate B3 Sistemi muskolo skeletik, Antituberkulare, Barna antiparazitare, Barna dermatologjike, Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale; Pėr Lotin 4 Antituberkulare Rifampicine 300 mg Tablete; Pėr Lotin 12 Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Methylprednisolon succinat 500 mg Flakon 48,568 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Shtesė Kontrate: Blerje Sodium Chloride (0.9% 500 ml), pėr nevoja spitalore 0 Lidhur Kontrata +Shtesė MEDICAMENTA SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Shtesė Kontrate B15 Blerje barna gjaku dhe organet formuese tė gjakut, antineoplastike dhe imunomodulatore, hormonale sistemike hormonet seksuale, metabolizmi dhe trakti tretės dhe sistemi nervor, pėr nevoja spitalore, e ndarė nė lote; Loti 6 Metabolizmi dhe trakti tretes Ranitidine 50 mg Ampule; Loti 8 Sistemi nervor Sevofluran 250 ml Flakon. 0 Lidhur Kontrata +Shtesė MEGAPHARMA SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Shtesė Kontrate Blerje barna anestezi reanimacion, sistemi antiinfektivė tė pėrgjithshėm dhe Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore: Loti 6 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Sodium lactate Sodium Chloride Potassium Chloride CaCl x 2H20 500 ml Flakon. 0 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Shtesė Kontrate Blerje barna anestezi reanimacion, sistemi antiinfektivė tė pėrgjithshėm dhe Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore: Loti 20 Anti infektive te pergjithshem, Cefuroxime, 1500 mg, Flakon; Loti 34 Sodium Chloride, 0,9% 1000ml, Flakon; Loti 35 Sodium bikarbonate, 0.84 gr 10 ml, Ampule. 0 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Shtesė Kontrate Blerje barna B3 Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, per nevoja spitalore, e ndarė nė lote: Loti 1: Faktori VIII Recombinant, 250UI 500UI, Loti 8: Potassium chloride, 0,75gr 10ml 0 Lidhur Kontrata +Shtesė MEDICAMENTA SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Shtesė Kontrate Blerje barna B3 Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, per nevoja spitalore, e ndarė nė lote: Loti 11 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Glucose 5% 500 ml Flakon 0 Lidhur Kontrata +Shtesė Aldosch-Farma SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Shtesė Kontrate Blerje barna B3 Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, per nevoja spitalore, e ndarė nė lote: Loti 3 Interferon Alfa 2 Beta 18MIU/1.2ml, shiringe e pėrgatiur dhe Loti 7 Faktori IX 250 UI 500 U 0 Lidhur Kontrata +Shtesė MEGAPHARMA SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Shtesė Kontrate Blerje barna B3 Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, pėr nevoja spitalore, e ndarė nė lote: Loti 12 Gjaku dhe organet formuese tė gjakut Faktori VIII 250UI 500 UI UI 0 Lidhur Kontrata +Shtesė MEGAPHARMA SHPK
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje kite dhe reagente, Elektrolitmetėr 17,000,000 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Largim dhe pėrpunim i mbeturinave dhe pastrim i teritorit nga dėbora, Spitali Korēė 913,213 Shpallur Procedura
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Blerje materiale mjekimi konsumabėl dhe kirurgjikale pėr nevojat e institucioneve spitalore (MM2) (Tender i Pėrqėndruar nga Ministria e Shėndetėsisė) 198,618,042 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Riparime dhe shėrbime tė automjeteve financuar nga Buxheti i shtetit 3,000,000 Shpallur Procedura