Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
116 791 18927 66,156,336,325 14,973 48,773,335,664 36,981,679,461

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 11 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Acetylsalicylic acid 500 mg Tablete 1,271 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 12 Sistemi kardiovaskular Verapamil 80 mg Tablete 1,085 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 13 Sistemi kardiovaskular Torasemide 10 mg Tablete 9,232 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 14 Organet e shqisave Dexamethasone + Neomycin (0.1% + 0.5%) - 5ml Flakon 1,944 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 15 Anti-infektive te pergjithshem Sulfamethoxazole + Trimethoprim 400 mg + 80 mg Tablete 1,925 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 16 Sistemi muskolo-skeletik Meloxicam 15 mg/1.5 ml - 1.5 ml Ampule 3,746 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 17 Sistemi kardiovaskular Fenofibrate 160 mg Tablete 10,213 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 18 Sistemi kardiovaskular Fluvastatine 80 mg Tablete 8,541 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 19 Anti-infektive te pergjithshem Amoxicillin + Clavulanic Acid (125 mg + 31.25mg)/5 ml - 100 ml Flakon 3,152 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 20 Sistemi kardiovaskular Hydrochlorothiazide 25 mg Tablete 3,123 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 21 Sistemi nervor Diazepam 5 mg Tablete 1,055 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 22 Sistemi kardiovaskular Losartan 100 mg Tablete 6,909 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 23 Anti-infektive te pergjithshem Gentamicin sulphate 20 mg/2 ml - 2 ml Ampule 7,157 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 24 Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Dydrogesterone 10 mg Tablete 4,923 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 25 Sistemi kardiovaskular Metoprolol 100 mg Tablete 2,832 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 26 Metabolizmi dhe trakti tretes Hyoscine butylbromide 10 mg Tablete 500 5,688 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 27 Sistemi kardiovaskular Valsartan 160 mg Tablete 600 9,610 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 28 Sistemi nervor Chlorpromazine 50 mg/2 ml - 2 ml Ampule 100 5,400 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 29 Sistemi nervor Promethazine 25mg Tablete 200 2,592 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 30 Metabolizmi dhe trakti tretes Metformine hydrochloride 850 mg Tablete 200 750 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 31 Anti-infektive te pergjithshem Nitrofurantoin 100 mg Tablete 300 4,293 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 32 Metabolizmi dhe trakti tretes Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) 25 mg Tablete 300 783 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 33 Barna dermatologjike Ketoconazole 20 mg/gr - 30 gr Tubet 10 1,960 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 34 Sistemi nervor Codeine Phosphate Hemihydrate 15 mg Tablete 300 3,510 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 35 Sistemi respirator Carbocisteine 50 mg/ml - 200 ml Flakon 200 87,767 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 36 Anti-infektive te pergjithshem Nystatin 100.000 UI//ml - 30 ml Flakon 1,590 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 37 Organet e shqisave Ciprofloxacin 3 mg/ml - 5 ml Flakon 2,341 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 38 Sistemi respirator Salbutamol 2 mg/5 ml -150 ml Flakon 26,679 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 39 Sistemi kardiovaskular Amlodipine 10 mg Tablete 3,439 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Loti 40 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Folic acid 5mg Tablete 3,200 Shpallur Procedura


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.