Open Procurement Albania

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
96 22 9761 14,398,197,884 8,293 12,231,068,233 11,629,603,437

Tenders list

Procurement Authority Tenderer Institution Tender object Estimated / Celing Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
"Xhafer Kongoli" Hospital Center of Elbasan "Xhafer Kongoli" Hospital Center of Elbasan BLERJE MATERIALE KONSUMI MJEKSOR 1,040,279 Announced Procurement
"Nėnė Tereza"  University Hospital Center "Nėnė Tereza"  University Hospital Center Mirėmbajtje Impianistike Loti 3 Riparim-mirėmbajtje e sistemeve tė ngrohjes dhe tė ujit sanitar me kaldaja; sistemeve tė ngrohjes-ftohjes me chillera, te stacionit qėndror tė pompave dhe sistemeve te furnizimit me uje tė pijshėm, te elektropompave ne g 7,008,590 Announced Procurement
"Mbreteresha Geraldine" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana "Mbreteresha Geraldine" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana Sherbimi me roje private SH.P.S.F - 2017 1,380,666 Announced Procurement
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana Blerje kite dhe reagente, ndarė nė 8 lote. Loti 1 - Kite dhe reagente pėr Autoanalizator C111, Elecsys, Cellcounter, Gazometer dhe Elektrolitmeter. 4,020,435 Announced Procurement
Hospital Service Directorate of Saranda Hospital Service Directorate of Saranda Blerje pjese konsumabile per aparaturat dhe pajisjet mjekesore ne spitalin 1,256,364 Announced Procurement
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana Blerje kite dhe reagente, ndarė nė 8 lote. Loti 7 - Disqe antibiotikesh per antibiograme 8,400 Announced Procurement
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana Blerje kite dhe reagente, ndarė nė 8 lote. Loti 8 - Konsumabla dhe reagente klasike 328,600 Announced Procurement
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana Blerje kite dhe reagente, ndarė nė 8 lote. Loti 5 - Kite reagent per Anatomine Patologjike 139,500 Announced Procurement
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana Blerje kite dhe reagente, ndarė nė 8 lote. Loti 3 - Kite dhe reagent biokimike per fotometer 115,681 Announced Procurement
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana Blerje kite dhe reagente, ndarė nė 8 lote. Loti 2 - Kite pėr koagulim hemostazė ACL 700 190,000 Announced Procurement
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana Blerje kite dhe reagente, ndarė nė 8 lote. Loti 4 - Tuba dhe konsumable 451,100 Announced Procurement
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana Blerje kite dhe reagente, ndarė nė 8 lote. Loti 6 - Kite per identifikim Flore patogene, kite per Bactec MGIT 960 354,000 Announced Procurement
"Koco Gliozheni" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana "Koco Gliozheni" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana Blerje Tinzaparine Sodium 4500 UI 1,351,662 Announced Procurement
Regional Hospital Directorate of Berat Regional Hospital Directorate of Berat Loti 2 - Furnizim Vendosje Aparat Oksimetrie. 597,600 Announced Procurement
Regional Hospital Directorate of Berat Regional Hospital Directorate of Berat Loti 1 - Furnizim vendosje Panele Dopio Oksigjeni 799,980 Announced Procurement
Hospital Service Directorate of Tepelena Hospital Service Directorate of Tepelena Blerje Kite dhe Reagent per nevoja te DSHS Tepelene 833,240 Announced Procurement
"Nėnė Tereza"  University Hospital Center "Nėnė Tereza"  University Hospital Center Loti 1 - Solucion pėr arrest kardiak 3,490,000 Announced Procurement
"Nėnė Tereza"  University Hospital Center "Nėnė Tereza"  University Hospital Center Loti 1 - Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore,Tocilizumab, 162 mg/ 0.9 ml, Shiringe e parapregatitur 5,601,611 Announced Procurement
National Center for Blood Transfusion National Center for Blood Transfusion Evadimi dhe trajtimi i mbetjeve infekte spitalore 1,605,000 Announced Procurement
"Nėnė Tereza"  University Hospital Center "Nėnė Tereza"  University Hospital Center Mirėmbajtje e pajisjeve mjekėsore tė laboratorit Klinik Biokimik pėr nevojat e vitit 2017, e ndarė nė lote. Loti 5: Mirėmbajtje e Analizator prodhuesi SEBIA 204,271 Announced Procurement
"Nėnė Tereza"  University Hospital Center "Nėnė Tereza"  University Hospital Center Mirėmbajtje e pajisjeve mjekėsore tė laboratorit Klinik Biokimik pėr nevojat e vitit 2017, e ndarė nė lote. Loti 4: Mirėmbajtje e Analizator prodhuesit DPC 362,076 Announced Procurement
"Nėnė Tereza"  University Hospital Center "Nėnė Tereza"  University Hospital Center Mirėmbajtje e pajisjeve mjekėsore tė laboratorit Klinik Biokimik pėr nevojat e vitit 2017, e ndarė nė lote. Loti 3: Mirėmbajtje e pajisjeve Autonalizator prodhuesi OLYMPUS 631,429 Announced Procurement
"Nėnė Tereza"  University Hospital Center "Nėnė Tereza"  University Hospital Center Mirėmbajtje e pajisjeve mjekėsore tė laboratorit Klinik Biokimik pėr nevojat e vitit 2017, e ndarė nė lote. Loti 2: Mirėmbajtje e pajisjes Koagulometer ACL 9000 147,606 Announced Procurement
"Nėnė Tereza"  University Hospital Center "Nėnė Tereza"  University Hospital Center Mirėmbajtje e pajisjeve mjekėsore tė laboratorit Klinik Biokimik pėr nevojat e vitit 2017, e ndarė nė lote. Loti 1: Mirėmbajtje e pajisjeve Analizator prodhuesi ABX 148,570 Announced Procurement
"Nėnė Tereza"  University Hospital Center "Nėnė Tereza"  University Hospital Center Mirėmbajtje e pajisjeve mjekėsore te laboratorit Klinik Biokimik per nevojat e vitit 2017 e ndarė nė 5 lote 1,493,952 Announced Procurement
"Nėnė Tereza"  University Hospital Center "Nėnė Tereza"  University Hospital Center Blerje Materiale Mjekėsore kite, reagent dhe materiale konsumabile pėr Laboratorin Biokimik-Klinik. Loti 1 - Kite reagente dhe materiale konsumi per OLYMPUS AU 640 / AU 2700 1,833,200 Announced Procurement
"Nėnė Tereza"  University Hospital Center "Nėnė Tereza"  University Hospital Center Blerje Materiale Mjekėsore kite, reagent dhe materiale konsumabile pėr Laboratorin Biokimik-Klinik. Loti 2 - Kite reagent pėr pėrcaktimin e gazeve ne gjak (IL) GEMOREMIER 499,250 Announced Procurement
"Nėnė Tereza"  University Hospital Center "Nėnė Tereza"  University Hospital Center Blerje Materiale Mjekėsore kite, reagent dhe materiale konsumabile pėr Laboratorin Biokimik-Klinik. Loti 3 - Kite reagent pėr Koagulometrin ACL 9000 (IL) 59,500 Announced Procurement
"Nėnė Tereza"  University Hospital Center "Nėnė Tereza"  University Hospital Center Blerje Materiale Mjekėsore kite, reagent dhe materiale konsumabile pėr Laboratorin Biokimik-Klinik. Loti 4 - Kite hematologjike pėr ABX – Micros 60 6,000 Announced Procurement
"Nėnė Tereza"  University Hospital Center "Nėnė Tereza"  University Hospital Center Loti 13 Tuba dhe konsumabile laboratorike pėr fazėn preanalitike te pėrpunimit te gjakut 291,400 Announced Procurement