Open Procurement Albania

Number of Results 4577

Red flagging of a procurement procedure indicates a potential exposure or risk for unlawful or unethical business conduct, mainly as regards non-compliance with anti-corruption laws. The rating for these categories will be done automatically, with predefined analytical filters.

Tenders with redflags

Title Procuring Authority / Buyer Estimated / Ceiling Value ALL without VAT Annoucement Date
Blerje materiale stomatologjike per nevoja te Klinikes Stomatologjike Universitare Tirane Klinika Stomatologjike Universitare Tiranė 9 433 100.00 16-12-2019
Evadim i mbetjeve te rrezikshme spitalore dhe anatomike, ne S. U. Shefqet Ndroqi, Tirane- Marreveshje Kuader me nje operator ekonomik - ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeēar (12 muaj) . Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 3 036 000.00 20-12-2019
"Furnizim me paisje mjekimi (materiale konsumi) per sherbimin e Ortopedise - nevojat emergjente Spitali Universitar i Traumės 14 945 714.00
“B15- Blerje bari antineoplastik dhe immunomodulator” Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 327 051 315.00 04-03-2019
Remontim ashensori te DSR Diber Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibėr 1 600 000.00 07-05-2019
Loti i dyte: Kite dhe reagente per Autonalizatorin Hormonal- Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeēar (12 muaj) Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 3 719 170.00 04-03-2019
Loti 2 Mirembajtje e pajisjeve te teknologjise se larte Akselerator linear te prodhuesit SIEMENS ose EKUIVALENT Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 46 800 000.00 28-03-2019
Loti 1 Mirembajtje e pajisjeve te teknologjise se larte Akselerator linear te prodhuesit ELEKTA ose EKUIVALENT Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 64 707 243.00 28-03-2019
Lot 3 - Blerje medikamente, Phytomenadion (Vitamin K) Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė 50 887.00 17-04-2019
Lot 2 - Blerje medikamente, Propofol Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė 827 483.00 17-04-2019
Lot 1 - Blerje medikamente, Pancuronium bromide Hyoscine butylbromide Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė 418 562.00 17-04-2019
Loti 16 : Mirėmbajtje e pajisjes MAMOGRAF prodhuesi IMS GIOTTO/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 3 291 521.00 28-03-2019
Loti 44 : Mirėmbajtje e pajisjes FAKO prodhuesi ALCON/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 1 080 129.00 28-03-2019
Loti 57 : Mirėmbajtje e pajisjes Mikroskop, prodhuesi ZEISS/ ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 1 795 955.00 28-03-2019
Lot 2 – Blerje kite e reagente hematologjike per analizator SISMEX – KX-21 Spitali Sarandė 1 183 700.00 18-04-2019
“Mirėmbajtja e pėrqendruar “full risk” e disa pajisjeve mjekėsore tė prodhuesit Siemens”. Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 131 797 547.00 23-03-2019
“Mirėmbajtja e pėrqendruar “full risk” e disa pajisjeve mjekėsore tė prodhuesit Philips” Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 188 840 000.00 23-03-2019
Rikonstruksion dhe Shtese Materniteti per Spitalin Rajonal Berat. Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 187 258 021.00 08-03-2019
Loti 1 Oxygen Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 184 070 720.00 07-03-2019
Blerje buke gruri Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibėr 1 000 008.00 26-03-2019
Per sherbimin e lavanderise dhe hotelerise ne pavionet e S.U.O.GJ Mbreteresha Geraldine" - Marrėveshje Kuadėr me nje operator ekonomik - ku tė gjitha kushtet janė tė pėrcaktuara - me afat 2 vjeēar (24 muaj) Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė 163 019 950.00 24-10-2018
BLERJE PROTOKSIDI 2019 Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje 2 189 025.00 10-04-2019
Loti 4: Mirėmbajtje e pajisjes laboratorike te prodhuesi DPC (Siemens)/ ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 967 216.00 28-03-2019
Loti 5:Mirėmbajtje e pajisjeve te Anestezise prodhuesi DRAGER/ ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 2 236 958.00 28-03-2019
Loti 18 : Mirėmbajtje e pajisjes C-Arm te prodhuesit SIEMENS/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 1 222 869.00 28-03-2019
Loti 22 : Mirėmbajtje e pajisjeve endoskopike prodhuesi OLYMPUS/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 1 491 303.00 28-03-2019
Loti 27 : Mirėmbajtje e pajisjeve Respirator te prodhuesit DRAGER/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 3 440 638.00 28-03-2019
Loti 40: Mirėmbajtje e pajisjeve EKO prodhuesi SIEMENS/ose ekuivaklent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 2 663 050.00 28-03-2019
Loti 55 : Mirėmbajtje e pajisjeve Monitor Pacienti, prodhuesi DRAGER/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 1 293 397.00 28-03-2019
Loti 62 : Mirėmbajtje e pajisjeve APARAT DIAGNOSTIKUES prodhuesi VENTANA/ ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 755 808.00 28-03-2019
Loti 1 Transport dhe asgjesim i mbetjeve te rrezikshme spitalore KODI : 180101; 180103 Spitali Rajonal Durrės 6 460 000.00 26-11-2018
Blerje Djathe dhe Gjalpe Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibėr 963 750.00 26-03-2019
Kryerja e shėrbimit tė Ruajtjes me Roje Private nė SUT Spitali Universitar i Traumės 27 018 748.00 18-01-2019
Mirembajtja e sistemit te ngrohjes, gjeneratoreve dhe mirmbajtja e ashensorit Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 933 800.00 04-04-2019
Supervizim per objektin:Rikonstruksionin dhe shtese Materniteti per Spitalin Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 2 468 678.00 05-04-2019
Blerje Reagente, dhe aksesore te tjere te nevojshem per testimet ne laboratorin e agjenteve infektive Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut 17 005 000.00
Blerje Reagente dhe aksesore te tjere te nevojshem per testimet ne laboratorin e Imunohematologjise Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut 26 415 140.00 18-03-2019
Loti i shtate Blerje Ushqime Kolonjale, Spitali Korce- Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeēar (12 muaj) Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 1 205 766.00 02-04-2019
Loti i peste Blerje Veze te fresketa pule- Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeēar (12 muaj) Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 471 600.00 02-04-2019
Loti i gjashte Blerje Perime, Spitali Korce- Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeēar (12 muaj) Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 544 996.00 02-04-2019
Loti 4 Eptacog Alfa (Activated) (1mg/ml after reconstitution) Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 47 456 067.00 19-02-2019
Loti 1 Sodium chloride Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 170 437 407.00 21-02-2019
Lot IV Blerje buke Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier 455 000.00 27-03-2019
Sherbim i Mirembajtjes se Stacionareve dhe i pajisjeve te tjera per monitorimin e Ajrit etj Instituti i Shėndetit Publik Tiranė 5 164 800.00 27-03-2019
Loti II: Shėrbim gatimi dhe shpėrndarje ushqimi pėr Spitalin Rajonal Berat, Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 64 470 878.00 24-01-2019
Loti I: Shėrbim gatimi dhe shpėrndarje ushqimi pėr Spitalin Universitar Obstetrik-Gjinekologjik Mbretėresha Geraldinė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė 38 090 037.00 24-01-2019
Sherbimi i Lavanterise Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 725 000.00
Loti 1 Materjale Mjekimi te pergjithshme Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė 462 400.00 19-03-2019
Loti 17 Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Methylergometrine Maleate 0.2 mg/ml Flakon/ Ampule Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 47 972.00 19-03-2019
Riparim mirembajtje automjetesh Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje 2 200 100.00 08-03-2019
Sherbimi i mirembajtjes se automjeteve Spitali Sarandė 1 800 000.00 13-03-2019
Loti 2 Filma Skaneri Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 547 500.00 18-03-2019
Loti 11 - Kite dhe reagonte te pėrshtatshme per autoanalizatorin e gazeve ne gjak COBAS b221(Roche Omni S6)/ ose ekuivalent. Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 10 637 000.00 13-02-2019
Blerje Materiale Radiologjie pėr nevojat spitalore pėr vitin 2019 nė SU Shefqet Ndroqi Tiranė - Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku tė gjitha kushtet janė tė pėrcaktuara - me afat 12 muaj. Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 4 872 000.00 25-01-2019
Blerje oksigjen mjekesor i lengshem (bar) me periudhe 60 dite Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 16 440 000.00
Blerje protoksid azoti Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė 3 525 000.00 28-02-2019
Blerje detergjente te ndryshem Spitali Rajonal Shkodėr 2 083 328.00 11-03-2019
Evadim Mbetje Urbane Spitali Psikiatrik Vlorė 1 164 496.00 06-03-2019
Loti 4: Blerje Kite, Reagente dhe materiale konsumi per laboratorin per aparatin Maglum 800 Qendra Shėndetėsore e Specialiteteve nr.1 5 166 300.00 06-02-2019
Loti 1: Blerje Kite, Reagente dhe materiale konsumi per laboratorin per aparatin Nihon Coden Qendra Shėndetėsore e Specialiteteve nr.1 4 571 800.00 06-02-2019
Blerje Ushqime per vitin 2019 Spitali Rajonal Shkodėr 8 883 208.00 08-02-2019
Loti 5: Blerje Reagenta per Astrupogramen EASY LYTE Optimedical dhe HBA1C per aparat Alere NYCO-CARD Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 422 500.00 07-03-2019
Loti 3: Reagente per Aparatin Hematologjik Abacus 3CT Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 1 251 000.00 07-03-2019
Loti 2: Reagente per autonanalizatorin Hormonal Maglum Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 1 557 250.00 07-03-2019
Loti 1:Reagente Biokimike per Autoanalizatorin biokimik SELECTRA, Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 3 515 603.00 07-03-2019
Loti 17. Diazepam Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 1 296.00 26-02-2019
Loti 16. Isosorbide dinitrate Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 3 431.00 26-02-2019
Loti 15. Metformine Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 3 348.00 26-02-2019
Loti 14. Cyanocobalamin (Vitamin B12) Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 35 510.00 26-02-2019
Loti 13. Glucose Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 8 745.00 26-02-2019
Loti 12. Acetylsalicylic acid Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 870.00 26-02-2019
Loti 11. Progesterone Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 55 987.00 26-02-2019
Loti 10. Prednisolone Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 2 112 875.00 26-02-2019
Loti 18. Promethazine Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 26 460.00 26-02-2019
Loti 13 Lidocaine Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės 14 000.00 28-02-2019
Loti 11 Indomethacin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės 285 000.00 28-02-2019
Loti 10 Ranitidine Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės 22 468.00 28-02-2019
Loti 7 Potassium chloride Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės 55 000.00 28-02-2019
Loti 6 Progesterone Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės 24 000.00 28-02-2019
Loti 4 Ciprofloxacine Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės 390 420.00 28-02-2019
Loti 17 Promethazine Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės 2 450.00 28-02-2019
Loti 14 Phenobarbital Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės 2 450.00 28-02-2019
Loti 2 Ceftazidime Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės 114 068.00 28-02-2019
Shėrbim gatimi dhe shpėrndarje ushqimi pėr Qendrėn Spitalore Universitare Nėnė Tereza Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 744 358 551.00 20-12-2018
Lot II Blerje Filtra Delekoucitare dhe Sisteme Transfuzioni Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut 6 830 000.00 08-02-2019
Lot 1 Blerje kite reagent dhe materiale konsumi per Laboratorin Cito patologjik Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė 519 690.00 11-02-2019
Loti 4 Laboratori bakterologjik Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė 802 060.00 15-02-2019
Loti 3 Koagulimi Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė 1 487 800.00 15-02-2019
Loti 2 Reagent klinik Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė 2 348 000.00 15-02-2019
Loti i dyte: Blerje Mish vici cilesi e pare dhe mish pule, Spitali Korce- Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeēar (12 muaj) Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 1 517 976.00 18-02-2019
Loti i pare: Blerje buke gruri Spitali Korce - Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeēar (12 muaj Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 1 795 860.00 18-02-2019
Loti II-Blerje mish vici Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė 218 750.00 13-02-2019
Loti I-Blerje artikuj Ushqime koloniale Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė 639 583.00 13-02-2019
Loti 4 Human Antitetanus Immunoglobulin 250 IU/1ml Drejtoria e Shėndetit Publik Lushnje 342 899.00 26-12-2018
Loti 23 : Mirėmbajtje e pajisjes endoskopike prodhuesi FUJINON/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 3 000 001.00 28-12-2018
Blerje Matariale dhe Medikamente Mjekesore Poliklinika e Specialiteteve Nr.2 Tiranė 2 500 000.00 01-03-2019
Shėrbim gatimi dhe shpėrndarje ushqimi pėr Spitalin Universitar Shefqet Ndroqi Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 167 542 596.00 20-12-2018
Blerje Kite Reagent per Laboratoret e DRSH Fier per vitin 2019 Drejtoria Rajonale e Kujdesit Shėndetėsor Fier 2 000 000.00 08-02-2019
Loti I: Shėrbim gatimi dhe shpėrndarje ushqimi pėr Spitalin Rajonal Lezhė Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 60 708 488.00 20-12-2018
Loti 15 : Mirėmbajtje e pajisje Imazherike prodhuesi TOSHIBA/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 6 214 519.00 28-12-2018
Loti 26 : Mirėmbajtje e pajisjeve Respirator prodhuesi ACOMA/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 888 060.00 28-12-2018
Loti 31 : Mirėmbajtje e pajisjeve Aspirator prodhuesi MIZUHO/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 679 834.00 28-12-2018
Loti 33 : Mirėmbajtje e pajisjeve Defibrilator prodhuesi NIHON KOHDEN/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 720 061.00 28-12-2018
Loti 35 : Mirėmbajtje e pajisjeve Inkubator prodhuesi NAKAMURA dhe ATOM/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 1 337 798.00 28-12-2018
Loti 37 : Mirėmbajtje e pajisjeve EKO prodhuesi ESAOTE/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 1 165 565.00 28-12-2018
Loti 56 : Mirėmbajtje e pajisjeve Monitor Pacienti prodhuesi Nihon Kohden/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 2 420 001.00 28-12-2018
Loti 59 : Mirembajtje e Sistemit Pacs prodhuesi FUJI/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 5 850 001.00 28-12-2018
Loti 61 : Mirėmbajtje e pajisjeve SHTRAT PACIENTI prodhuesi MAQUET/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 2 099 991.00 28-12-2018
Loti 64: Mirėmbajtje e pajisjes EEG EMG te prodhuesi NIHON KOHDEN/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 1 566 522.00 28-12-2018
Blerje Protoksid Azoti Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė 2 284 200.00 15-02-2019
Loti 2 :Mirembajtja e gazeve mjeksore dhe kondicionereve Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 566 200.00 19-02-2019
Loti 1 Ampicillin Drejtoria e Shėndetit Publik Lushnje 631 590.00 26-12-2018
Loti 3: Mirėmbajtje e pajisjeve laboratorike prodhuesi BECKMAN COULTER/ ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 3 333 403.00 28-12-2018
Loti 8 : Mirėmbajtje e pajisjeve te Dializes prodhuesi FRESENIUS/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 5 603 042.00 28-12-2018
Loti 10 : Mirėmbajtje e pajisjes EMG prodhuesi MICROMED/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 811 570.00 28-12-2018
Loti 12 : Mirėmbajtje e pajisjeve Grafi prodhuesi GMM/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 4 429 195.00 28-12-2018
Loti 19 : Mirėmbajtje e pajisjeve endoskopike prodhuesi CARL STORZ/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 11 668 893.00 28-12-2018
Loti 20 : Mirėmbajtje e pajisjes neuroendoskopike prodhuesi Aesculap/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 2 355 356.00 28-12-2018
Loti 24 : Mirėmbajtje e pajisjes Fibroscan prodhuesi ECHOSENS/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 2 192 697.00 28-12-2018
Loti 28 : Mirėmbajtje e pajisjeve Respirator te prodhuesi NEWPORT/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 2 575 075.00 28-12-2018
Loti 30 : Mirėmbajtje e pajisjes Aspirator Ultrasonic prodhuesi INTEGRA LifeSciences Corporation/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 2 377 125.00 28-12-2018
Loti 32 : Mirėmbajtje e pajisjeve Autoanalizator prodhuesi OLYMPUS/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 2 532 465.00 28-12-2018
Loti 36 : Mirėmbajtje e disa pajisjeve te prodhuesi GE/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 2 425 659.00 28-12-2018
Loti 43 : Mirėmbajtje e pajisjes Sharre prodhuesi AESCULAP/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 1 570 241.00 28-12-2018
Loti 46 : Mirėmbajtje e pajisjeve Elektroforeze prodhuesi SEBIA/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 1 099 760.00 28-12-2018
Loti 47 : Mirėmbajtje e pajisjes Lithotripter prodhuesi STORZ MEDICAL/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 5 200 458.00 28-12-2018
Loti 52 : Mirėmbajtje e pajisjes Hidroklave prodhuesi Hydrocllave/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 2 213 488.00 28-12-2018
Loti 54: Mirėmbajtje e pajisjeve respirator te prodhuesit VIASYS Healthcare/ ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 6 105 205.00 28-12-2018
Loti 5 Oxygen Gaz per perdorim mjeksor, i kompresuar Drejtoria e Shėndetit Publik Lushnje 6 566 400.00 26-12-2018
Loti III-Blerje buke gruri masive Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė 225 000.00 13-02-2019
Loti 1: Mirėmbajtje e pajisjes laboratorike prodhuesi ACL 9000/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 600 002.00 28-12-2018
Loti 11 : Mirėmbajtje e pajisjes video EEG prodhuesi Viasys Healthcare/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 400 000.00 28-12-2018
Loti 25 : Mirėmbajtje e pajisjes Grafi prodhuesit Shimadzu/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 649 999.00 28-12-2018
Loti 29 : Mirėmbajtje e pajisjeve respirator te prodhuesit VIASYS Healthcare/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 4 899 979.00 28-12-2018
Loti 41 : Mirėmbajtje e pajisjes TREADMILL prodhuesit CARDIOLINE/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 900 002.00 28-12-2018
Loti 45 : Mirėmbajtje e pajisjeve te Kardiokirurgjise prodhuesi MAQUET/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 1 859 365.00 28-12-2018
Loti 48 : Mirėmbajtje e pajisjeve te KardioKirurgjise prodhuesi TERUMO/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 1 299 999.00 28-12-2018
Loti 49 : Mirėmbajtje e pajisjeve te KardioKirurgjise prodhuesi TERUMO/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 633 450.00 28-12-2018
Loti 50 : Mirėmbajtje e pajisjes intraaortik Ballon prodhuesit ARROW Telefles/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 600 002.00 28-12-2018
Loti 53 : Mirėmbajtje e pajisjes Body Box prodhuesi JAEGER/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 700 001.00 28-12-2018
Loti 60 : Mirėmbajtje e pajisjeve EKG prodhuesi PRO MEDIC/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 405 008.00 28-12-2018
Mirembajtje Autoambulancash - (Marreveshje Kuader) me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara- me afat 12 muaj. Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 1 243 585.00 12-02-2019
Blerje medikamente, - Marreveshje Kuader me nje operator ekonomik - ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeēar (12 muaj) Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė 4 466 223.00 15-02-2019
Lot 8 Anestezi Reanimacion Oxygen Gaz per perdorim mjeksor, i kompresuar Litra Spitali Sarandė 518 400.00 20-12-2018
Loti 21 : Mirėmbajtje e pajisjes Endoskopike prodhuesi PENTAX/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 192 545.00 28-12-2018
Lot 1 Evadim i mbetjeve urbane Spitali Rajonal Shkodėr 555 800.00 03-01-2019
Blerje Materiale Radiologjie pėr nevojat spitalore. Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 0.00
Loti 2:Mirėmbajtje e pajisjeve laboratorike, prodhuesit ABX/ ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 600 002.00 28-12-2018
Loti 65 : Furnizim vendosje e kokes goditese te litotripterit Moduli SLX-F2/ose ekuivalent Nr.Inventari 19241 Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 5 740 000.00 28-12-2018
Loti 66 : Furnizim vendosje e Thyratron-it per litotripterin Moduli SLX-F2/ose ekuivalent me Nr.Inventari 19241 Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 1 100 000.00 28-12-2018
Lot 2 Evadim i mbetjeve te rrezikshme spitalore Spitali Rajonal Shkodėr 744 000.00 03-01-2019
Largim perpunim i mbeturinave dhe pastrim i teritorit nga debora, Spitali Korēe – Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj. Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 1 054 349.00 15-02-2019
Lot 3 Anti-infektive te pergjithshem Cefuroxime 1500 mg Flakon/ Ampule Spitali Sarandė 95 680.00 20-12-2018
Lot 16 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Dalteparine sodium 5000UI Shiringe e para pergatitur Spitali Sarandė 47 388.00 20-12-2018
Lot 31 Sistemi kardiovaskular Dopamine 50 mg - 5 ml Flakon/ Ampule Spitali Sarandė 12 272.00 20-12-2018
Lot 34 Sistemi kardiovaskular Hydrochlorothiazide 25 mg Tablete/ Kapsule Spitali Sarandė 142.00 20-12-2018
Loti 18 Promethazine 50 mg/ 2 ml Drejtoria e Shėndetit Publik Lushnje 10 584.00 26-12-2018
Loti 11 Magnesium sulphate 2.5 g -10 ml Drejtoria e Shėndetit Publik Lushnje 356 400.00 26-12-2018
Loti 2 Ushqime me origjine shtazore Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje 3 780 685.00 31-01-2019
Lot III "Kyveta per hemoglobinometer, solucione per Cell Counter dhe reagente te ndryshem Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut 1 114 500.00 08-02-2019
Lot II Serume dhe reagente te ndryshem Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut 922 080.00 08-02-2019
Riparim Mirėmbajtje e Sistemeve tė Ngrohjes dhe tė ujit sanitar me kaldaja, sistemeve tė ngrohjes-ftohjes me chillera, tė stacionit qėndror tė pompave dhe sistemeve tė furnizimit me ujė tė pijshėm, tė elektrompomave, nė godinat e shėrbimeve spitalore nė Q Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 17 762 049.00 14-12-2018
Lot 6 Magnesium sulphate 2.5 g -10 ml Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has 4 752.00 17-12-2018
Lot 12 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Acetylsalicylic acid 100 mg Tablete/ Kapsule Spitali Sarandė 1 116.00 20-12-2018
Lot 13 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Acetylsalicylic acid 500 mg Tablete/ Kapsule Spitali Sarandė 458.00 20-12-2018
Lot 14 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Clopidogrel 75 mg Tablete/ Kapsule Spitali Sarandė 936.00 20-12-2018
Lot 24 Metabolizmi dhe trakti tretes Hyoscine butylbromide 20 mg - 1ml Flakon/ Ampule Spitali Sarandė 14 316.00 20-12-2018
Lot 30 Sistemi kardiovaskular Amlodipine 10 mg Tablete/ Kapsule Spitali Sarandė 151.00 20-12-2018
Lot 32 Sistemi kardiovaskular Enalapril 20 mg Tablete/ Kapsule Spitali Sarandė 1 070.00 20-12-2018
Lot 36 Sistemi kardiovaskular Nifedipine 10 mg Tablete/ Kapsule Spitali Sarandė 4 212.00 20-12-2018
Lot 37 Sistemi kardiovaskular Nifedipine 20 mg Tablete/ Kapsule Spitali Sarandė 516.00 20-12-2018
Lot 48 Sistemi respirator Bromhexine 8 mg Tablete/ Kapsule Spitali Sarandė 1 080.00 20-12-2018
Loti 6: Mirėmbajtje e pajisjeve te anestezise prodhuesi MEDEC/ ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 4 309 997.00 28-12-2018
Loti 9: Mirėmbajtje e pajisjes te Dializes prodhuesi HOSPAL/ ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 8 074 421.00 28-12-2018
Blerje"Protoksid azoti per nevoja te SRV" Spitali Rajonal Vlorė 2 820 000.00 11-02-2019
Furnizim me ushqime tė freskėta pėr Komunitetin Sant Egidio Autoriteti Shėndetėsor Rajonal Tiranė 2 802 896.00 24-01-2019
Loti 1 Ushqime me origjine joshtazore Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje 1 846 333.00 31-01-2019
Loti 62-blerje Diazepam Spitali Rajonal Vlorė 113 400.00 24-12-2018
Loti Nr. 3: Blerje Mishi Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat 330 458.00 01-02-2019
Loti Nr. 2: Blerje Bulmeti Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat 655 963.00 01-02-2019
Lot.1 Rifampicine/Isoniazid Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 4 859 868.00 01-03-2019
Loti 26. Omeprazole Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 191 800.00 17-12-2018
Loti 25-blerje Amoxicilline + acid clavulonic Spitali Rajonal Vlorė 245 791.00 24-12-2018
Loti 28-blerje Fluconazole Spitali Rajonal Vlorė 39 005.00 24-12-2018
Loti 29-Ciprofloxacine Spitali Rajonal Vlorė 515 640.00 24-12-2018
Loti 66-blerje Metamizole sodium Spitali Rajonal Vlorė 16 703.00 24-12-2018
Loti 81-blerje Glyceryl trinitrate Spitali Rajonal Vlorė 31 673.00 24-12-2018
Loti 82-blerje Glyceryl trinitrate 5 mg-1.5 ml Spitali Rajonal Vlorė 175 125.00 24-12-2018
Loti 95-blerje Furosemide Spitali Rajonal Vlorė 4 326.00 24-12-2018
Loti 95-blerje Hydrochlorothiazide Spitali Rajonal Vlorė 251.00 24-12-2018
Loti 103-blerje Dopamine Spitali Rajonal Vlorė 94 400.00 24-12-2018
Loti 23 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Human Albumin Serum 20%-50ML Flakon/ Ampule Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 1 461 529.00 04-01-2019
Loti 4 Doxycycline 100 mg Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin 1 432.00 10-01-2019
Loti 6 Povidone Iodine 10%- 1000 ml Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin 7 560.00 10-01-2019
Loti 10 Folic acid 5mg Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin 164.00 10-01-2019
Loti 14 Mannitol 20%-250 ml Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin 185 552.00 10-01-2019
Loti 17 Hyoscine butylbromide 20 mg - 1ml Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin 11 928.00 10-01-2019
Loti 30 Diazepam 5 mg Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin 316.00 10-01-2019
Loti 29 Ibuprofen 100mg/5ml-100ml Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin 7 078.00 10-01-2019
Loti 27 Nifedipine 10 mg Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin 4 212.00 10-01-2019
Blerje Protoksid Azoti Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 2 082 840.00 23-01-2019
Loti 9 Thiamine hydrochloride (Vitamin B1) Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės 54 000.00 28-02-2019
Lot 4 Anti-infektive te pergjithshem Cefuroxime 750 mg Flakon/ Ampule Spitali Sarandė 52 286.00 20-12-2018
Loti 4 Anti-infektive te pergjithshem Ciprofloxacine 100 mg/10ml Flakon/ Ampule Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 1 270 547.00 04-01-2019
Loti 5 Anti-infektive te pergjithshem Piperacillin + Tazobactam 4 gr + 500 mg Flakon/ Ampule Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 52 688.00 04-01-2019
Loti 6 Anestezi Reanimacion Isoflurane 100 ml Flakon/ Ampule Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 214 500.00 04-01-2019
Loti 7 Anestezi Reanimacion Oxygen Gaz per perdorim mjeksor, i kompresuar Litra Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 3 510 397.00 04-01-2019
Loti 8 Anestezi Reanimacion Oxygen Gaz per perdorim mjeksor, i lengshem Litra Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 7 124 000.00 04-01-2019
Loti 9 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Cyclophosphamid 500 mg Flakon/ Ampule Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 334 080.00 04-01-2019
Loti 11 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Doxorubicin 50 mg Flakon/ Ampule Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 474 300.00 04-01-2019
Loti 14 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Oxaliplatin 5mg/ml-20ml Flakon/ Ampule Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 595 872.00 04-01-2019
Loti 18 Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Progesterone 25 mg - 1ml Flakon/ Ampule Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 29 970.00 04-01-2019
Loti 21 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Glucose 5% - 500 ml Flakon/ Ampule Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 1 792 694.00 04-01-2019
Loti 22 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Tinzaparine sodium 4500UI Shiringe e para pergatitur Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 1 930 500.00 04-01-2019
Loti 24 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Human hepatitis B imunoglobulin 50 mg/ml-2ml Flakon/ Ampule Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 255 111.00 04-01-2019
Loti 25 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Potassium chloride 0.075 gr-10 ml Flakon/ Ampule Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 957 403.00 04-01-2019
Loti 26 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Sodium bicarbonate 0.84 gr -10 ml Flakon/ Ampule Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 1 497 864.00 04-01-2019
Loti 34 Metabolizmi dhe trakti tretes Insulin Aspart 100UI/ML Shiringe e para pergatitur Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 12 110.00 04-01-2019
Loti 35 Metabolizmi dhe trakti tretes Ranitidine 50 mg Flakon/ Ampule Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 854 280.00 04-01-2019
Loti 36 Metabolizmi dhe trakti tretes Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) 100 mg -2 ml Flakon/ Ampule Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 1 180 116.00 04-01-2019
Loti 37 Metabolizmi dhe trakti tretes Thiamine hydrochloride (Vitamin B1) 50 mg -1 ml Flakon/ Ampule Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 1 855 980.00 04-01-2019
Loti 39 Metabolizmi dhe trakti tretes Ascorbic acid (Vitamine C) 100 mg - 2 ml Flakon/ Ampule Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 1 846 962.00 04-01-2019
Loti 40 Organet e shqisave Tobramycin + Dexamethasone (3mg+1mg)/ml Flakon/ Ampule Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 6 880.00 04-01-2019
Loti 45 Sistemi muskolo-skeletik Ketoprofen 160 mg/2ml Flakon/ Ampule Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 715 100.00 04-01-2019
Loti 51 Sistemi nervor Phenobarbital 10%-2 ml Flakon/ Ampule Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 27 783.00 04-01-2019
Loti 53 Sistemi respirator Ephedrine hydrochloride 25mg/ml Flakon/ Ampule Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 147 450.00 04-01-2019
Loti 11 Papaverine hydrochloride Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė 378 000.00 04-02-2019
Loti 3 Promethazine Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė 26 450.00 04-02-2019
Loti 4 Cefepime Anti-infektive te pergjithshem 2 gram Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 930 000.00 26-12-2018
Loti 6 Ceftazidime Anti-infektive te pergjithshem 1 gram Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 1 128 000.00 26-12-2018
Loti 9 Ciprofloxacine Anti-infektive te pergjithshem 100 mg/10ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 644 250.00 26-12-2018
Loti 11 Gentamicin sulphate Anti-infektive te pergjithshem 80 mg/2 ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 114 240.00 26-12-2018
Loti 14 Dexamethasone Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale 4 mg/1 ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 48 600.00 26-12-2018
Loti 15 Methylprednisolone Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale 40 mg Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 112 500.00 26-12-2018
Loti 16 Acetylsalicylic acid Gjaku dhe organet formuese te gjakut 500 mg Tablete/ Kapsule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 3 300.00 26-12-2018
Loti 19 Glucose Gjaku dhe organet formuese te gjakut 4 gr -10 ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 46 640.00 26-12-2018
Loti 20 Glucose Gjaku dhe organet formuese te gjakut 5% - 500 ml Flakon/ Ampule. Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 444 000.00 26-12-2018
Loti 21 Bemiparine sodium Gjaku dhe organet formuese te gjakut 3500 UI Shiringe e para pergatitur. Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 1 701 500.00 26-12-2018
Loti 22 Heparine sodium Gjaku dhe organet formuese te gjakut 25000 UI/5 ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 545 000.00 26-12-2018
Loti 23 Heparine calcium Gjaku dhe organet formuese te gjakut 12500 UI - 0.5ml Shiringe e para pergatitur. Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 399 600.00 26-12-2018
Loti 24 Mannitol Gjaku dhe organet formuese te gjakut 20%-250 ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 740 000.00 26-12-2018
Loti 25 Potassium chloride Gjaku dhe organet formuese te gjakut 0.075 gr-10 ml Flakon/ Ampule. Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 104 940.00 26-12-2018
Loti 26 Sodium bicarbonate Gjaku dhe organet formuese te gjakut 0.84 gr -10 ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 89 800.00 26-12-2018
Loti 27 Sodium chloride Gjaku dhe organet formuese te gjakut 0.9% - 500 ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 6 617 345.00 26-12-2018
Loti 29 Calcium gluconate Metabolizmi dhe trakti tretes 1 gr / 10 ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 68 850.00 26-12-2018
Loti 30 Glibenclamide Metabolizmi dhe trakti tretes 5mg Tablete/ Kapsule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 750.00 26-12-2018
Loti 32 Metoclopramid Metabolizmi dhe trakti tretes 10mg-2ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 61 600.00 26-12-2018
Loti 34 Omeprazole Metabolizmi dhe trakti tretes 40 mg Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 82 200.00 26-12-2018
Loti 35 Ranitidine Metabolizmi dhe trakti tretes 50 mg Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 450 000.00 26-12-2018
Loti 37 Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) Metabolizmi dhe trakti tretes 100 mg -2 ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 648 000.00 26-12-2018
Loti 38 Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) Metabolizmi dhe trakti tretes 25 mg Tablete/ Kapsule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 5 200.00 26-12-2018
Loti 39 Thiamine hydrochloride (Vitamin B1) Metabolizmi dhe trakti tretes 50 mg -1 ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 648 000.00 26-12-2018
Loti 40 Thiamine hydrochloride (Vitamin B1) Metabolizmi dhe trakti tretes 10 mg Tablete/ Kapsule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 10 400.00 26-12-2018
Loti 41 Ascorbic acid (Vitamine C) Metabolizmi dhe trakti tretes 100 mg - 2 ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 1 080 000.00 26-12-2018
Loti 43 Adrenaline Sistemi kardiovaskular 1mg/ml-1ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 48 960.00 26-12-2018
Loti 44 Amiodarone Sistemi kardiovaskular 150 mg/3ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 81 000.00 26-12-2018
Loti 45 Amiodarone Sistemi kardiovaskular 200 mg Tablete/ Kapsule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 17 500.00 26-12-2018
Loti 46 Dopamine Sistemi kardiovaskular 50 mg - 5 ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 75 200.00 26-12-2018
Loti 48 Methyldopa Sistemi kardiovaskular 250 mg Tablete/ Kapsule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 13 000.00 26-12-2018
Loti 49 Nebivolol Sistemi kardiovaskular 5mg Tablete/ Kapsule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 15 000.00 26-12-2018
Loti 51 Olmesartan Sistemi kardiovaskular 20 mg Tablete/ Kapsule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 13 500.00 26-12-2018
Loti 53 Verapamil Sistemi kardiovaskular 80 mg Tablete/ Kapsule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 4 000.00 26-12-2018
Loti 54 Ibuprofen Sistemi muskolo-skeletik 100mg/5ml-100ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 11 040.00 26-12-2018
Loti 55 Suxamethonium chloride Sistemi muskolo-skeletik 100 mg Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 102 000.00 26-12-2018
Loti 56 Bupivacaine Sistemi nervor 5mg/ml -20ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 58 372.00 26-12-2018
Loti 57 Lidocaine Sistemi nervor 20 mg/ml-50 ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 77 220.00 26-12-2018
Loti 58 Morphine Sistemi nervor 10 mg/1 ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 103 680.00 26-12-2018
Loti 59 Paracetamol Sistemi nervor 120mg/5ml-100ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 10 200.00 26-12-2018
Loti 61 Aminophylline Sistemi respirator 250 mg/10 ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 63 720.00 26-12-2018
Loti 62 Carbocisteine Sistemi respirator 5gr/100 ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 50 500.00 26-12-2018
Loti 63 Ephedrine hydrochloride Sistemi respirator 25mg/ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 62 700.00 26-12-2018
Loti 64 Oxygen Anestezi Reanimacion Gaz per perdorim mjeksor, i kompresuar Litra Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 2 764 800.00 26-12-2018
Blerje Protoksid Azoti per Spitalin Rajonal Durres Marreveshje Kuader me nje Operator Ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara, me afat 12 muaj, me vlere te pritshme te kontratave ne total 4568400 leke ( kater milion e peseqind e gjashtedhjet Klinika Stomatologjike Universitare Tiranė 4 568 400.00 29-01-2019
Loti 2- blerje Human albumine Spitali Rajonal Vlorė 386 728.00 24-12-2018
Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje private Drejtoria e Shėndetit Publik Shkodėr 6 141 012.00 31-01-2019
Lot 11 Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Prednisolone 25 mg/2ml Flakon/ Ampule Spitali Sarandė 409 860.00 20-12-2018
Lot 27 Metabolizmi dhe trakti tretes Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) 100 mg -2 ml Flakon/ Ampule Spitali Sarandė 54 000.00 20-12-2018
Lot 28 Metabolizmi dhe trakti tretes Ascorbic acid (Vitamine C) 100 mg - 2 ml Flakon/ Ampule Spitali Sarandė 27 000.00 20-12-2018
Lot 35 Sistemi kardiovaskular Lanatoside C 0.4 mg - 2 ml Flakon/ Ampule Spitali Sarandė 4 763.00 20-12-2018
Lot 49 Sistemi respirator Promethazine 50 mg/ 2 ml Flakon/ Ampule Spitali Sarandė 5 292.00 20-12-2018
Lot 18 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Potassium chloride 0.075 gr-10 ml Flakon/ Ampule Spitali Sarandė 11 660.00 20-12-2018
Lot 29 Sistemi kardiovaskular Adrenaline 1mg/ml-1ml Flakon/ Ampule Spitali Sarandė 2 043.00 20-12-2018
Lot 44 Sistemi nervor Morphine 10 mg/1 ml Flakon/ Ampule Spitali Sarandė 25 920.00 20-12-2018
Lot 50 Sistemi respirator Salbutamol 5 mg/ml - 20 ml Flakon/ Ampule Spitali Sarandė 11 514.00 20-12-2018
Evadimi dhe trajtimi i mbetjeve tė rrezikshme spitalore dhe anatomike Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier 13 042 000.00 20-12-2018
Lot 22 Noradrenaline Spitali Rajonal Shkodėr 37 213.00 27-12-2018
Shėrbimi i Sigurimit dhe Ruajtjes fizike Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Mat 3 380 064.00 16-01-2019
Sherbim i Evadimit tė Mbetjeve urbane per Spitalin Rajonal Durres -Marrėveshje Kuadėr me nje Operator Ekonomik . Spitali Rajonal Durrės 1 608 029.00 28-01-2019
Loti 2: Human Antitetanus Immunoglobulin Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 685 797.00 17-12-2018
Rikonstruksion i pavionit dhe ndėrtimi i sallave tė operacionit tė kėmbės diabetike, nė SUT. Spitali Universitar i Traumės 56 125 511.00 03-09-2018
Loti 9: Phytomenadion (Vitamin K) Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 46 121.00 17-12-2018
Lot 2: Materiale mjekimi per anestezi dhe reanimacion, shiringa dhe age, njeperdorimshe kirurgjikale Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 5 963 600.00 13-12-2018
Lot 2 Prednisolone 25 mg/2ml Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has 142 560.00 17-12-2018
Lot 8 Ascorbic acid (Vitamine C) 100 mg - 2 ml Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has 3 780.00 17-12-2018
Lot 3 Gentamicin sulphate 80 mg/2 ml Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has 22 800.00 17-12-2018
Lot 4 Mannitol 20%-250 ml Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has 14 844.00 17-12-2018
Lot 5 Calcium gluconate 1 gr / 10 ml Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has 23 000.00 17-12-2018
Lot 7 Ranitidine 50 mg Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has 3 620.00 17-12-2018
Lot 9 Ampicillin 1 gram Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has 96 830.00 17-12-2018
Lot 10 Ceftriaxone 1 gram Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has 22 902.00 17-12-2018
Lot 11 Sodium lactate + Sodium chloride + Potassium chloride + Calcium chloride dihydrate Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has 24 360.00 17-12-2018
Lot 12 Diclofenac 75 mg/3ml Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has 2 390.00 17-12-2018
Lot 13 Diazepam 10 mg/2ml Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has 10 640.00 17-12-2018
Lot 15 Azithromycin 100 mg/5ml Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has 14 701.00 17-12-2018
Lot 17 Oxygen Gaz per perdorim mjeksor, i kompresuar Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has 6 912.00 17-12-2018
Lot 15 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Bemiparine sodium 3500 UI Shiringe e para pergatitur Spitali Sarandė 51 063.00 20-12-2018
Loti 9-blerje Human anti D-Rh imunoglobulin Spitali Rajonal Vlorė 505 027.00 24-12-2018
Loti 13-blerje Heparine me peshe molekulare te ulet Tinzaparin sodium Spitali Rajonal Vlorė 4 904 600.00 24-12-2018
Loti 34-blerje Cefazoline Spitali Rajonal Vlorė 1 503 900.00 24-12-2018
Loti 47-blerje Beclomethasone dipropionate Spitali Rajonal Vlorė 35 025.00 24-12-2018
Loti 70-blerje Midazolam Spitali Rajonal Vlorė 90 885.00 24-12-2018
Loti 97-blerje Adrenaline Spitali Rajonal Vlorė 44 946.00 24-12-2018
Loti 143-blerje Human Albumin Serum Spitali Rajonal Vlorė 313 185.00 24-12-2018
Lot 1 Methylprednisolone 40 mg Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has 31 944.00 17-12-2018
Lot 16 Human Antitetanus Immunoglobulin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has 11 439.00 17-12-2018
Blerje lėnde djegėse pėr ngrohje Pellet, nė S. U. ”Shefqet Ndroqi”. Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 1 579 500.00
Loti 5: Acetylsalicylic acid Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 14 882.00 17-12-2018
Loti 31. Aminophylline Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 8 850.00 17-12-2018
Loti 33. Salbutamol. Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 3 024.00 17-12-2018
Blerje medikamente per vitin 2019 i ndare ne 30 Lote .
Lot 13 Acetylsalicylic acid (100 mg, Tablete/ Kapsule)
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier 5 358.00 28-12-2018
Blerje medikamente per vitin 2019 i ndare ne 30 Lote .
Lot 15 Dalteparine sodium (5000UI, Shiringe e para pergatitur)
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier 4 166 982.00 28-12-2018
Loti 3 - Alanine + Arginine + Glycine + Histidine + Isoleucine + Leucine + Lysine acetate + Methionine + Phenylalanine + Proline + Serine + Taurine + Threonine + Tryptophan + Tyrosine + Valine- 5%/500 ml Spitali Universitar i Traumės 279 300.00 28-12-2018
Loti 10 - Hyoscine butylbromide 20 mg/1 ml Spitali Universitar i Traumės 202 725.00 28-12-2018
Loti 11 - Calcium gluconate 1 gr / 10 ml Spitali Universitar i Traumės 367 680.00 28-12-2018
Loti 25 - Ephedrine hydrochloride 25 mg/ ml Spitali Universitar i Traumės 313 890.00 28-12-2018
Loti 24 - thiopental 1 gr Spitali Universitar i Traumės 350 240.00 28-12-2018
Blerje Fujifilm DI-HL per printer Fujifilm Drypix Poliklinika e Specialiteteve Nr.2 Tiranė 3 000 000.00 22-01-2019
Blerje medikamente per vitin 2019 i ndare ne 30 Lote .
Lot 18 Sodium chloride ( 0.9% - 250 ml, Flakon/ Ampule)
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier 4 423 651.00 28-12-2018
Blerje medikamente per vitin 2019 i ndare ne 30 Lote .
Lot 30 Oxygen ( Gaz per perdorim mjeksor, i kompresuar, Litra)
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier 6 260 460.00 28-12-2018
Blerje medikamente per vitin 2019 i ndare ne 30 Lote .
Lot 27 Paracetamol (120mg/5ml-100ml, Flakon/ Ampule
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier 10 710.00 28-12-2018
Loti 10 - Soya-Bean Oil, Refined + Glucose Anhydrous (As Glucose Monohydrate) + Alanine + Arginine + Aspartic Acid + Calcium Chloride Anhydrous (As Calcium Chloride Dihydrate) + Glutamic Acid + Glycine + Histidine + Isoleucine + Leucine + Lysine. Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 2 076 871.00 24-12-2018
Lot 3 Gentamicin sulphate Spitali Rajonal Shkodėr 162 180.00 27-12-2018
Lot 6 Piperacillin + Tazobactam Spitali Rajonal Shkodėr 386 728.00 27-12-2018
Lot 7 Prednisolone Spitali Rajonal Shkodėr 2 138 400.00 27-12-2018
Lot 8 Calcium chloride Spitali Rajonal Shkodėr 256 100.00 27-12-2018
Lot 9 POLY(O-2-HYDROXYETHYL) STARCH (-MOLAR SUBSTITUTION 0.38-0.45, -MEAN MOLECULAR WEIGHT = 130.000 Da) + SODIUM ACETATE TRIHYDRATE + SODIUM CHLORIDE + POTASSIUM CHLORIDE + MAGNESIUM CHLORIDE HEXAHYDRATE Spitali Rajonal Shkodėr 338 745.00 27-12-2018
Lot 11 Human albumine Spitali Rajonal Shkodėr 1 289 093.00 27-12-2018
Lot 12 Potassium chloride Spitali Rajonal Shkodėr 874 500.00 27-12-2018
Lot 13 Sodium chloride Spitali Rajonal Shkodėr 9 453 345.00 27-12-2018
Lot 15 Atorvastatine Spitali Rajonal Shkodėr 5 508.00 27-12-2018
Lot 16 Hyoscine butylbromide Spitali Rajonal Shkodėr 190 849.00 27-12-2018
Lot17 Calcium gluconate Spitali Rajonal Shkodėr 436 710.00 27-12-2018
Lot19 Ranitidine Spitali Rajonal Shkodėr 542 878.00 27-12-2018
Lot 20 Adrenaline Spitali Rajonal Shkodėr 102 155.00 27-12-2018
Lot 21 Atenolol Spitali Rajonal Shkodėr 2 981.00 27-12-2018
Blerje pajisje Torso Coil per MRI Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 2 154 167.00 22-01-2019
Furnizim vendosje UPS 3 (tre) fazor pėr Reanimacionin e SUT Spitali Universitar i Traumės 2 957 000.00 16-10-2018
Loti 2 Anestezi Reanimacion Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin 356 037.00 17-12-2018
Loti 4 - Glucose 4 gr -10 ml Spitali Universitar i Traumės 58 300.00 28-12-2018
Loti 2 Ciprofloxacine 200mg/100ml Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin 97 198.00 10-01-2019
Loti 19 Insulin Aspart 100UI/ML Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin 8 651.00 10-01-2019
Loti 20 Insulin Detemir 100UI/ML Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin 81 975.00 10-01-2019
Blerje Ushqime per vitin 2019 Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 4 913 414.00 11-12-2018
Lot 19 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Sodium bicarbonate 0.84 gr -10 ml Flakon/ Ampule Spitali Sarandė 15 743.00 20-12-2018
Loti 15 - Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) 100 mg/2ml Spitali Universitar i Traumės 702 000.00 28-12-2018
Loti 22 - neostigmine bromide 0.5mg/1 ml Spitali Universitar i Traumės 1 164 240.00 28-12-2018
Loti 21 - Lidocaine 20 mg/ml - 50 ml Spitali Universitar i Traumės 386 100.00 28-12-2018
Loti 19 - Lanatoside C 0.4mg/2ml Spitali Universitar i Traumės 15 876.00 28-12-2018
Loti 17 - acid ascorbic (vitamine c)100 mg/2 ml Spitali Universitar i Traumės 2 160 000.00 28-12-2018
Loti 16 - Thiamine hydrochloride (Vitamin B1) 50 mg/1ml Spitali Universitar i Traumės 702 000.00 28-12-2018
Loti 3 Ciprofloxacine 400mg/200ml Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin 128 909.00 10-01-2019
Loti 9 Prednisolone 25 mg/2ml Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin 534 600.00 10-01-2019
Loti 11 Tranexamic acid 500 mg - 5 ml Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin 7 420.00 10-01-2019
Loti 26 - Sodium chloride 0,9% - 250mll INJ Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 1 661 497.00 24-12-2018
Loti 2 - Alanine + Arginine + Glycine + Histidine + Isoleucine + Leucine + Lysine Acetate + Methionine + Phenylalanine + Proline + Serine + Taurine + Threonine + Tryptophan + Tyrosine + Valine Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 558 607.00 24-12-2018
Loti 3 - Amiodarone 150 mg 3 ml inj Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 20 674.00 24-12-2018
Loti 5 - Bisoprolol fumarate 10 mg pos Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 12 420.00 24-12-2018
Loti 6 - Carvedilol 12,5 mg pos Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 13 603.00 24-12-2018
Loti 19 - Noradrenaline 4mg/4ml Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 124 045.00 24-12-2018
Loti 22 - Piperacillin + tazobactam 4500 Mg INJ Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 6 445 463.00 24-12-2018
Loti 28 - Spironolactone 25 Mg POS Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 71 820.00 24-12-2018
Blerje Ushqimesh per shtepite Mbeshtetse Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 1 770 250.00 26-12-2018
Blerje pajisjesh laboratori pėr FM-nė Universiteti i Mjekėsisė Tiranė 12 070 700.00 29-10-2018
Mirembajtje Pajisje Laboratorike Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 2 083 000.00 05-12-2018
Loti 2: Human Antitetanus Immunoglobulin Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 685 797.00 17-12-2018
Loti 5: Acetylsalicylic acid Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 14 882.00 17-12-2018
Loti 7: Human anti D-Rh imunoglobulin Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 71 008.00 17-12-2018
Loti 9: Phytomenadion (Vitamin K) Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 46 121.00 17-12-2018
Loti 16. Oxygen: Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 5 762 189.00 17-12-2018
Loti 20 Fusidic acid Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 4 490.00 17-12-2018
Loti 24. Insulin human (neutral) Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 70 200.00 17-12-2018
Loti 31. Aminophylline Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 8 850.00 17-12-2018
Loti 33. Salbutamol. Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 3 024.00 17-12-2018
Loti 1 - Acetylsalicylic acid 100 mg pos Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 24 184.00 24-12-2018
Loti 8 - Ciprofloxacin lactate 100mg/10ml INJ Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 1 289 093.00 24-12-2018
Loti 11 - Glyceryl Trinitrate 1 Mg / 1 Ml -50ml Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 158 363.00 24-12-2018
Loti 12 - Glyceryl trinitrate 5 Mg/1.5ml Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 70 049.00 24-12-2018
Loti 13 - Poly(O-2-Hydroxyethyl) Starch (-Molar Substitution 0.38-0.45, -Mean Molecular Weight = 130.000 Da) + Sodium Acetate Trihydrate + Sodium Chloride + Potassium Chloride + Magnesium Chloride Hexahydrate Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 203 247.00 24-12-2018
Loti 14 - Hyoscine butylbromide 20 Mg/ 1 Ml INJ Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 59 640.00 24-12-2018
Loti 20 - Pancuronium bromide 4 Mg/ 2 Ml INJ Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 1 512 000.00 24-12-2018
Loti 23 - Promethasine Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 7 938.00 24-12-2018
Lot 25- Human Antitetanus Immunoglobulin 250 IU/1ml. Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 114 300.00 24-12-2018
Loti 30 - Verapamil 80 Mg POS Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 25 650.00 24-12-2018
Loti 2: Blerje filma skaneri Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 400 000.00 28-12-2018
Sherbim kateringu Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 2 091 698.00
Loti 32 - Oksigjen (Gaz Per Perdorim Mjeksor, I Lengshem). Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 21 945 600.00 24-12-2018
Loti 2: Pjese trupi dhe organe. Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 664 748.00 27-12-2018
Loti 3: Mbetje qe permbajne supstanca kimike. Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 302 158.00 27-12-2018
Loti 3 : Mirembajtje e aparatit grafi/skopi i prodhuesit Toshiba Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 3 000 000.00 09-01-2019
Loti 2 : Mirembajtje e aparatit mamografi i prodhuesit IMS Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 590 000.00 09-01-2019
Mirembajtje Impianistikes Spitalore Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 1 250 000.00 09-01-2019
Loti 1 : Mirembajtje e aparatit grafi/skopi i prodhuesit Philips Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 1 910 000.00 09-01-2019
Lot 7 Anti-infektive te pergjithshem Sulfamethoxazole + Trimethoprim 400mg + 80mg Tablete/ Kapsule Spitali Sarandė 601.00 20-12-2018
Lot 45 Sistemi nervor Paracetamol 500 mg Tablete/ Kapsule Spitali Sarandė 2 230.00 20-12-2018
Blerje Medikamente Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kuēovė 3 320 013.00 27-12-2018
Blerje ushqime per nevojat spitalore per vitin 2019 Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė 900 000.00 28-12-2018
Loti 9. Adrenaline Sistemi kardiovaskular 1mg/ml-1ml Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 55 164.00 03-01-2019
Loti 8. Thiamine hydrochloride (Vitamin B1) Metabolizmi dhe trakti tretes 50 mg -1 ml Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 216 000.00 03-01-2019
Loti 7. Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) Metabolizmi dhe trakti tretes 100 mg -2 ml Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 175 500.00 03-01-2019
Loti 6. Ranitidine Metabolizmi dhe trakti tretes 150 mg Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 9 972.00 03-01-2019
Loti 4. Papaverine hydrochloride Metabolizmi dhe trakti tretes 40 mg-1 ml Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 324 000.00 03-01-2019
Loti2. Progesterone Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale 25 mg - 1ml Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 135 000.00 03-01-2019
Lot 4 Furosemide Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė 20 310.00 28-12-2018
Lot 6 Diazepam Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė 105 700.00 28-12-2018
Lot 10 Metronidazole Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė 96 000.00 28-12-2018
Lot 11 Isoflurane Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė 85 800.00 28-12-2018
Lot 12 Dexamethasone Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė 108 000.00 28-12-2018
Lot 13 Potassium chloride Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė 378 950.00 28-12-2018
Lot 16 Calcium gluconate Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė 91 800.00 28-12-2018
Lot 20 Ranitidine Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė 216 000.00 28-12-2018
Lot 21 Oxygen Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Krujė 414 720.00 28-12-2018
Loti 2: Blerje filma skaneri Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 400 000.00 28-12-2018
Blerje medikamente.
Lot 3 Ciprofloxacine
Spitali Psikiatrik Elbasan 16 480.00 27-12-2018
Blerje medikamente.
Lot 10 Vitamin B12
Spitali Psikiatrik Elbasan 10 600.00 27-12-2018
Mirembajtje pajisje mjeksore dhe radiologjike Spitali Rajonal Vlorė 1 096 000.00 27-12-2018
Mirembajtje pajisje mjeksore artroskopi Spitali Rajonal Vlorė 1 684 826.00 27-12-2018
Loti 1 Anestezi Reanimacion Isoflurane 100 ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 4 130.00 13-12-2018
Loti 2 Anestezi Reanimacion Oxygen Gaz per perdorim mjeksor, i kompresuar Litra Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 35.00 13-12-2018
Loti 3 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Folic acid 5mg Tablete/ Kapsule. Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 3.00 13-12-2018
Loti 4 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Sodium lactate + Sodium chloride + Potassium chloride + Calcium chloride dihydrate 500 ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 81.00 13-12-2018
Loti 5 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Phytomenadion (Vitamin K) 10mg/1ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 46.00 13-12-2018
Loti 6 Lende kontrasti per CT 301-350 mg/ ml 100ml Tablete/ Kapsule Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 4 205.00 13-12-2018
Loti 7 Metabolizmi dhe trakti tretes Atorvastatine 20 mg Tablete/ Kapsule Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 6.00 13-12-2018
Loti 8 Metabolizmi dhe trakti tretes Insulin human (neutral) 100UI/ML Shiringe e para pergatitur/cartrige Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 541.00 13-12-2018
Loti 9 Sistemi kardiovaskular Adrenaline 1mg/ml-1ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 41.00 13-12-2018
Loti 10 Sistemi kardiovaskular Amiodarone 150 mg/3ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 83.00 13-12-2018
Loti 11 Sistemi kardiovaskular Olmesartan 20 mg Tablete/ Kapsule Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 11.00 13-12-2018
Loti 12 Sistemi muskolo-skeletik Pancuronium bromide 4 mg - 2 ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 216.00 13-12-2018
Lot 13 Sistemi nervor Neostigmine bromide 0.5 mg/1 ml Flakon/ Ampule Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 53.00 13-12-2018
Mirembajtje pajisje laboratorike Spitali Rajonal Vlorė 2 325 662.00 27-12-2018
“Pėr Shėrbimin Gatim dhe Shpėrndarja e Ushqimit (Katering) nė pavionet e Spitalit Universitar “Shefqet Ndroqi”, Tiranė.” Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 9 871 216.00
Blerje medikamente.
Lot 4 Acetylsalicilik acid
Spitali Psikiatrik Elbasan 18 600.00 27-12-2018
Blerje medikamente.
Lot 8 Glukoze
Spitali Psikiatrik Elbasan 29 150.00 27-12-2018
Blerje medikamente.
Lot 9 Glukoze 10%
Spitali Psikiatrik Elbasan 13 561.00 27-12-2018
Blerje medikamente.
Lot 12 Metformin
Spitali Psikiatrik Elbasan 37 400.00 27-12-2018
Blerje medikamente.
Lot 13 Metformin
Spitali Psikiatrik Elbasan 19 200.00 27-12-2018
Blerje medikamente.
Loti 14 Vitamin C
Spitali Psikiatrik Elbasan 81 000.00 27-12-2018
Blerje medikamente.
Loti 15 Clonazepan
Spitali Psikiatrik Elbasan 14 730.00 27-12-2018
Blerje medikamente.
Loti 17 Lorazepan
Spitali Psikiatrik Elbasan 170 100.00 27-12-2018
Blerje medikamente.
Loti 18 Atenolol
Spitali Psikiatrik Elbasan 24 800.00 27-12-2018
Blerje medikamente.
Loti 20 Isosorbite dinitrate
Spitali Psikiatrik Elbasan 2 920.00 27-12-2018
Blerje medikamente.
Loti 22 Propafenon
Spitali Psikiatrik Elbasan 7 440.00 27-12-2018
Blerje medikamente.
Loti 23 Spironalacone
Spitali Psikiatrik Elbasan 7 560.00 27-12-2018
Blerje medikamente.
Loti 25 Diazepam
Spitali Psikiatrik Elbasan 265 500.00 27-12-2018
Blerje medikamente.
Loti 26 Metanizole sodium
Spitali Psikiatrik Elbasan 6 747.00 27-12-2018
Blerje medikamente.
Loti 27 Carbamazepine
Spitali Psikiatrik Elbasan 351 000.00 27-12-2018
Blerje medikamente.
Loti 28 Chlordiazepoxide
Spitali Psikiatrik Elbasan 36 180.00 27-12-2018
Blerje medikamente.
Loti 30 Quetiapine
Spitali Psikiatrik Elbasan 95 690.00 27-12-2018
Blerje medikamente.
Loti 31 Haldol depo
Spitali Psikiatrik Elbasan 185 096.00 27-12-2018
Blerje medikamente.
Loti 32 Propanolol
Spitali Psikiatrik Elbasan 4 500.00 27-12-2018
Blerje medikamente.
Loti 33 Insuline novomix
Spitali Psikiatrik Elbasan 17 708.00 27-12-2018
Blerje medikamente.
Lot 35 Vitamine B.
Spitali Psikiatrik Elbasan 13 000.00 27-12-2018
Blerje medikamente.
Lot 36 Vitamine C
Spitali Psikiatrik Elbasan 10 500.00 27-12-2018
Blerje medikamente.
Lot 37 Nifedipine
Spitali Psikiatrik Elbasan 7 020.00 27-12-2018
Blerje medikamente.
Lot 38 HTC
Spitali Psikiatrik Elbasan 10 710.00 27-12-2018
Blerje medikamente.
Lot 39 Phenerbarbitol
Spitali Psikiatrik Elbasan 55 800.00 27-12-2018
Blerje medikamente.
Lot 40 Trihexyphenidyl
Spitali Psikiatrik Elbasan 113 400.00 27-12-2018
Shėrbimi i Evadimit tė mbeturinave nė SUT Spitali Universitar i Traumės 2 332 350.00 20-12-2018
Loti i pare: Blerje Filma per Scanerin, e Spitalit Korce - Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeēar (12 muaj), per vitin 2019 Drejtoria Rajonale e Shėndetėsisė Korēė 38 667.00 19-12-2018
Loti i katert Blerje kaseta filmash radiologjie, Spitali Korce- Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeēar (12 muaj), per vitin 2019 Drejtoria Rajonale e Shėndetėsisė Korēė 99 100.00 19-12-2018
Riparim dhe mirembajtje automjetesh Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 1 666 667.00 20-12-2018
Blerje Materiale Hidraulike dhe Elektrike Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 1 250 000.00 21-12-2018
Blerje shtypshkrime Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 1 666 667.00 19-12-2018
Blerje"Materiale ndertimi,elektrike,hidraulike dhe materiale te tjera per nevoja te Spitalit Rajonal Vlore" Spitali Rajonal Vlorė 3 000 000.00 13-12-2018
Blerje sete kirurgjikale per syrin Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 1 749 000.00 07-11-2018
Blerje lende djegese per ngrohje(Briket-Pellet) Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 8 333 325.00 27-11-2018
Blerje Set kompresor ajri mjekesor 3 x 39 m3/h me gjithe aksesoret dhe Set pompa vakumi per aspirim mjekesor 3 x 50 m3/h + 20 priza per ajer mjekesor te gatshem per instalim, per Maternitetin e ri, Spitali Korēė. Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 5 750 000.00 06-12-2018
Shėrbim i Ruajtjes sė Godinave me Roje Private Drejtoria Rajonale e Kujdesit Shėndetėsor Durrės 3 035 695.00 27-04-2018
Organizimi i ceremonisė sė diplomimmit pėr studentėt e Universitetit tė Mjekėsisė, Tiranė Universiteti i Mjekėsisė Tiranė 2 893 000.00 22-10-2018
Blerje e Sherbimit te Ruajtjes me Roje Private Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj Spitali Rajonal Durrės 13 683 216.00 26-06-2018
Largim dhe pėrpunim i mbeturinave dhe pastrim i teritorit nga dėbora, Spitali Korēė – Marrėveshje Kuadėr - me nje operator ekonomik ku tė gjitha kushtet janė tė pėrcaktuara - me afat 12 muaj Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 1 137 010.00 12-02-2018
Shėrbim me roje private tė Spitalit Korce, me 6 vend-roje me 24 orė, me 5 roje me tre turne dhe 1 vėndroje me njė turn me 2 roje dhe dy ndėrtesa me kamera (Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat) Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 0.00 29-01-2018
Shėrbim me roje private tė Spitalit Korce, me 6 vend-roje me 24 orė, me 5 roje me tre turne dhe 1 vėndroje me njė turn me 2 roje dhe dy ndėrtesa me kamera (Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat) Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 20 118 566.00 29-01-2018
Sherbimi me roje private per Autoritetin Shendetesor Rajonal, Tirane Autoriteti Shėndetėsor Rajonal Tiranė 14 227 576.00 27-07-2018
Loti 7 : Mirėmbajtje e pajisjeve te Anestezise prodhuesi SIARE PERSEO/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 2 699 996.00 28-12-2018
Loti 51 : Mirėmbajtje e pajisjes Sharre Oshilante prodhuesi DE SOUTER/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 200 002.00 28-12-2018
Loti 2- Filma radiografie digitale Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 472 800.00 05-12-2018
Shėrbimi Privat i Sigurisė Fizike tė Objekteve dhe Godinave, Sipėrfaqeve tė Gjelbėrta dhe Bimėsisė, tė QSUT Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 0.00 11-01-2018
Loti 8 Anti-infektive tė pėrgjithshėm Human Antitetanus Immunoglobulin 250 IU/1 ml Shiringė e para pėrgatitur Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 2 857 489.00 12-09-2018
Loti V me object: Blerje Reagenta per Astrupogramen Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 150 000.00 27-11-2018
LotI 5 REAGENT PER ENZIMAT E RESTRIKSIONIT Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 634 238.00 23-11-2018
LotI 1 REAGENTE SPECIFIKE Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 4 217 712.00 23-11-2018
LotI 4 REAGENTE SPECIFIK TE BIOLOGJISE MOLEKULARE Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 165 039.00 23-11-2018
LotI 6 REAGENTE JOSPECIFIK TE BIOLOGJISE MOLEKULARE Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 32 052.00 23-11-2018
Sherbimi i Mbetjeve te Rrezikshme Spitalore nga te ardhurat e Buxhetit te Shtetit. Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 2 807 000.00
Loti 2 Imunoterapi specifike ekstrakt i modifikuar alergologjik monomerik Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 2 693 500.00 05-06-2018
Loti III me objekt: Blerje Reagente Hematologjike Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 170 000.00 27-11-2018
Loti II me objekt: Blerje Reagente Hormonale Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 347 300.00 27-11-2018
Loti I me objekt: Blerje Reagente Biokimike Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 660 617.00 27-11-2018
Blerje e kiteve dhe materialeve tė konsumit pėr Depistimin e HPV-sė Instituti i Shėndetit Publik Tiranė 26 663 857.00 25-10-2018
SHTRIMI DHE ASFALTIMI I SHESHEVE TE SPITALIT Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje 1 679 200.00 01-11-2018
Blerje vaksina tė rralla pėr udhėtaret Lot I : Blerje Anti-rabies, imunoglobulinė Instituti i Shėndetit Publik Tiranė 729 855.00 20-11-2018
Riparim ,mirembajtje automjetesh Spitali Rajonal Shkodėr 1 000 000.00 23-11-2018
Rikonstruksion Spitalit Rajonal Kukes”-faza I (blloku operator dhe urgjenca , maternitetit , administrata) Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės 163 832 500.00 27-07-2018
Blerje Kite Hormonal Qendra Shėndetėsore e Specialiteteve Paskuqan, Tiranė 384 558.00 07-11-2018
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Furnizim vendosje pajisje mjekėsore dhe mobilimi pėr qendra shėndetėsore. Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 53 812 590.00 22-08-2018
Blerje pulla kontrolli me elementė sigurie pėr barna dhe aksesore pėr shtypjen e tyre Agjencia Kombėtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekėsore (AKBPM) 16 915 000.00 07-03-2018
Loti II: "Shėrbim pastrimi pėr Spitalin Universitar te Traumės”. Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 86 582 118.00 19-04-2018
Blerje materiale mjekėsore specifike tė ORL /Materiale specifike pėr procedurėn e Implantit Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 4 411 800.00 10-10-2018
Blerje Ultrasound system 4D (Aparat Ekografike 4D) Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė 4 333 333.00 16-10-2018
Furnizim Vendosje pajisje mjekesore per spitalin Lezhe Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 2 500 000.00 16-10-2018
Loti 2 – Asgjesimi i barnave tė skaduara. Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 112 000.00
Loti 1 Materiale mjekesore per ndėrhyrjen e Kataraktit Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 37 640 000.00 22-05-2018
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Furnizim vendosje pajisje mjekėsore dhe mobilimi pėr qendra shėndetėsore. Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 53 812 590.00 22-08-2018
Loti 1 Materiale mjekesore per ndėrhyrjen e Kataraktit Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 37 640 000.00 22-05-2018
Blerje materiale te buta per nevoja te Drejtorise se Spitalit Rajonal Diber per vitin 2018 Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibėr 1 000 000.00 24-10-2018
Blerje materiale elektrike dhe hidraulike per nevoja te Drejtorise se Spitalit Rajonal Diber per vitin 2018 Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibėr 1 000 000.00 24-10-2018
Loti 2: Blerje Pajisje Mjeksore per Okulistiken Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė 975 000.00 04-10-2018
Blerje e Sherbimit te Ruajtjes me Roje Private Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj Spitali Rajonal Durrės 13 683 216.00 26-06-2018
Loti:3 Riparim dhe furnizim vendosje tė pjesėve tė kėmbimit pėr pajisjen mjekėsore Eko prodhuesi Medison ose ekuivalent nė Spitalin Bashkiak tė Pėrmetit Qendra Kombėtare e Teknikės Bio-Mjekėsore 550 000.00 17-10-2018
Blerje e Sherbimit te Ruajtjes me Roje Private Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj Spitali Rajonal Durrės 13 683 216.00 26-06-2018
Blerje materiale mjekėsore specifike tė ORL /Materiale specifike pėr procedurėn e Implantit Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 4 411 800.00 10-10-2018
Loti 2: Riparim dhe furnizim vendosje tė pjesėve tė kėmbimit pėr pajisjen mjekėsore grafi (X RAY) prodhuesi CONTROL X ose ekuivalent nė spitalin bashkiak tė Bulqizės Qendra Kombėtare e Teknikės Bio-Mjekėsore 1 600 000.00 17-10-2018
Loti 1: Riparim dhe furnizim vendosje tė pjesėve tė kėmbimit pėr pajisjen mjekėsore Grafi/Skopi prodhuesi Philips ose ekuivalent nė spitalin bashkiak tė Pukės. Qendra Kombėtare e Teknikės Bio-Mjekėsore 2 900 000.00 17-10-2018
RIKONSTRUKSION I GODINES SE PEDIATRISE PER SPITALIN RAJONAL DURRES Spitali Rajonal Durrės 218 082 113.00 04-06-2018
Loti 2 (ish Loti 4) Materiale Mjekesore kompatibėl pėr NOVA gas analyzer Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 2 634 000.00 10-10-2018
Sherbim me roje private Drejtoria e Shėndetit Publik Dibėr 2 920 000.00 02-05-2018
Loti 1 (ish - Loti 3) Materiale Mjekesore pediatrike dhe terapia intensive Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 2 581 500.00 10-10-2018
Blerje materiale mjekimi pėr shėrbimin e Hemodinamikės Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 7 505 850.00 17-10-2018
Blerje artikuj tonera pėr printera dhe fotokopje pėr vitin 2018 Fondi i Sigurimit tė Detyrueshėm tė Kujdesit Shėndetėsor 14 116 839.00 02-07-2018
Loti 12 Metabolizmi dhe trakti tretes Sulfasalazine 500 mg Tablete/ Kapsule Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 4 763.00 17-07-2018
Sigurimi i Prones per SUT Spitali Universitar i Traumės 1 200 000.00 16-10-2018
SHĖRBIMIN PRIVAT TĖ SIGURISĖ FIZIKE TE DSHS-KURBIN Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kurbin 2 915 919.00 20-06-2018
Rikonstruksioni i rrjetit te oksigjenit ne patologji Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier 1 623 000.00 10-10-2018
Sherbim Kateringu. Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 1 170 796.00
Blerje Materiale Respiratori dhe Monitori pėr Reanimacionin nė SUT pėr njė periudhė 12 mujore Spitali Universitar i Traumės 117 607.00 25-09-2018
Loti 10 Gjaku dhe organet formuese tė gjakut C1 Esterase Inhibitor (Human) / Conestat Alfa 500 UI / 2100 UI Flakon / Ampule. Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 687 516.00 12-09-2018
Blerje Materiale Respiratori dhe Monitori pėr Reanimacionin nė SUT pėr njė periudhė 12 mujore Spitali Universitar i Traumės 117 607.00 25-09-2018
Loti 6 Anti-infektive tė pėrgjithshėm Amoxicilline + Acid clavulonik 156.25 mg / 5 ml Flakon / Ampule. Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 8 575.00 12-09-2018
Loti 9 Sistemi muskolo-skeletik Dantrolene 20 mg Flakon / Ampule Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 2 635 762.00 12-09-2018
Pjese kembimi (FV) per : Autoanalizator, Biokimik,Fotometer Biokimik,ECG Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 497 000.00 12-10-2018
Mirembajtje Aparatit RoGrafi-Skopise model Essenta-RC Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 1 204 333.00 12-10-2018
Loti 8 Anti-infektive tė pėrgjithshėm Human Antitetanus Immunoglobulin 250 IU/1 ml Shiringė e para pėrgatitur Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 2 857 489.00 12-09-2018
Rikonstruksion dhe shtesė nė godinėn e AKBPM-sė Agjencia Kombėtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekėsore (AKBPM) 144 408 163.00 02-05-2018
Reagentė pėr Farmaci Universiteti i Mjekėsisė Tiranė 1 465 789.00 02-07-2018
Kontratė nė bazė tė njė Marrėveshje kuadėr:Loti 2 - Reagentė dhe aksesorė tė tjerė tė nevojshėm pėr testimet nė laboratorin e Imunohematologjisė Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut 0.00 19-01-2018
Blerje Materiale Respiratori dhe Monitori pėr Reanimacionin nė SUT pėr njė periudhė 12 mujore Spitali Universitar i Traumės 117 607.00 25-09-2018
Shėrbimi i Ruajtjes dhe Sigurisė Fizike tė objekteve dhe godinave tė Drejtorisė sė Shėrbimit Spitalor Kukės Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės 7 596 269.00 15-02-2018
Furnizim vendosje pajisje mjekėsore dhe mobilimi pėr qendra shėndetėsore. Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 53 812 590.00 22-08-2018
Blerje paisje mjekesore Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kavajė 3 432 700.00 07-09-2018
Loti 2 Blerje Filma radiologjie dhe solucione zhvilluese Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 1 012 850.00 09-02-2018
Loti 1 Blerje filma Scaneri 35x43 kuti X 100 Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 1 353 345.00 09-02-2018
Shėrbim i lyerjeve dhe mirėmbajtje pėr Spitalin Rajonal Berat Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 2 266 666.00 03-08-2018
Sherbimi me roje private SH.P.S.F. Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė 8 163 449.00 09-08-2018
Loti 7 Sistemi muskolo-skeletik Dantrolene 20mg Flakon/ Ampule Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 316 193.00 19-09-2018
Shėrbimi Privat i Sigurisė Fizike tė Objekteve dhe Godinave, Sipėrfaqeve tė Gjelbėrta dhe Bimėsisė, tė QSUT Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 0.00 11-01-2018
Loti 2 Mbetje te rrezikshme spitalore qe perfshin kodin 180102 mbetje humane etj. Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 210 000.00 20-09-2018
Loti II - Blerje Mish vici cilėsi e pare dhe mish pule Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 1 065 531.00 15-02-2018
Shėrbimi Privat i Sigurisė Fizike tė Objekteve dhe Godinave, Sipėrfaqeve tė Gjelbėrta dhe Bimėsisė, tė QSUT Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 69 005 544.00 11-01-2018
Loti 3 - Biventricular Pacemaker (CRT-P) Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 8 313 500.00 25-07-2018
Loti 10 Gjaku dhe organet formuese tė gjakut C1 Esterase Inhibitor (Human) / Conestat Alfa 500 UI / 2100 UI Flakon / Ampule. Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 687 516.00 12-09-2018
Shėrbimi i gatimit dhe shpėrndarjes se ushqimit (Katering) pėr Spitalin Universitar tė Traumės Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 134 814 264.00 19-02-2018
F.V pajisje hotelerike spitalore per Polikliniken e Specialiteteve. Spitali Rajonal Vlorė 3 431 507.00 06-09-2018
Pėr Shėrbimin Gatim dhe Shpėrndarja e Ushqimit (Katering) nė pavionet e Spitalit Universitar “Shefqet Ndroqi”, Tiranė. Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 10 090 577.00
Blerje ushqime per Spitalin Kukes(Bylmet) Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės 1 021 446.00 28-08-2018
Loti 4 Leter EKG tapet ushtrimor Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 45 480.00 19-09-2018
Loti 2 Kabell monitorimi Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 260 000.00 19-09-2018
Loti 1 Elektroda EkG Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 150 000.00 19-09-2018
Loti 1 - Blerje Materiale tė ndryshme Konsumi Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut 0.00 19-01-2018
Loti II. “Blerje autoambulancė modeli C” Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 14 544 841.00 10-08-2018
Loti 6 Anti-infektive tė pėrgjithshėm Amoxicilline + Acid clavulonik 156.25 mg / 5 ml Flakon / Ampule. Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 8 575.00 12-09-2018
Loti 8 Anti-infektive tė pėrgjithshėm Human Antitetanus Immunoglobulin 250 IU/1 ml Shiringė e para pėrgatitur Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 2 857 489.00 12-09-2018
Loti 9 Sistemi muskolo-skeletik Dantrolene 20 mg Flakon / Ampule Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 2 635 762.00 12-09-2018
Materiale dhe reagentė pėr infermieri Universiteti i Mjekėsisė Tiranė 130 700.00 02-07-2018
Shėrbimin privat tė sigurisė fizike te DSHP-Kurbin. Drejtoria e Shėndetit Publik Kurbin 2 100 000.00 13-08-2018
Shėrbimi i ruajtjes dhe sigurisė fizike me roje private tė godinave dhe ambienteve rrethuese tė Spitalit Rajonal Diber - Marreveshje Kuadėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibėr 5 702 589.00 15-02-2018
Mirembajtje e impjanistikes (hidraulike,elektrike) Drejtoria e Shėndetit Publik Shkodėr 916 666.00 24-05-2018
Sherbim Kateringu Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 1 051 475.00
Shėrbim i Ruajtjes sė Godinave me Roje Private Drejtoria Rajonale e Kujdesit Shėndetėsor Durrės 3 035 695.00 27-04-2018
Loti 7 Anti-Infektive te Pergjithshem Human Antitetanus Immunoglobulin Spitali Rajonal Durrės 8 343 866.00 10-08-2018
Loti 8 Gjaku dhe Organet Formuese te Gjakut Phytomenadion Spitali Rajonal Durrės 138 362.00 10-08-2018
Loti 1 Elektroforeza Spitali Rajonal Durrės 367 950.00 31-07-2018
Loti I. “Blerje autoambulancė modeli A” Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 184 095 170.00 10-08-2018
Kryerja e shėrbimit tė Pastrimit tė ambjenteve tė brėndėshme dhe pastrim i ambjenteve tė jashtme pėr Spitalin Universitar tė Traumės. Spitali Universitar i Traumės 4 888 557.00
Ruajtja dhe sigurimi fizik i Universitetit tė Mjekėsisė, Tiranė, Marrėveshje Kuadėr Universiteti i Mjekėsisė Tiranė 18 202 997.00 03-01-2018
Lot 2: Blerje material konsumi rutinė Instituti i Shėndetit Publik Tiranė 2 716 430.00 30-07-2018
Lot 1: Blerje reagente Instituti i Shėndetit Publik Tiranė 929 835.00 30-07-2018
Lot 2 Losartan 100mg Tablete Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 13.00 30-08-2018
Lot 5 Oseltamivir 75 mg Tablete Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 519.00 30-08-2018
Blerje Kite dhe Reagente per nevojat e Spitalit Kukes e ndare ne Lote.
Loti 1 Kite
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės 2 623 850.00 18-04-2018
Lot 2 - Blerje kite reagente. Spitali Rajonal Shkodėr 308 080.00 22-08-2018
Blerje medikamente(Albumine Humane ) Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut 0.00 06-08-2018
Lot 1 - Blerje kite reagente per ekzaminime specifike. Spitali Rajonal Shkodėr 1 191 260.00 22-08-2018
Loti 3 - Kyveta pėr hemoglobinometėr, solucione pėr Cell Counter dhe reagentė tė ndryshėm Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut 3 054 800.00 19-01-2018
SHĖRBIME PĖR MIRĖMBAJTJEN E OBJEKTEVE NDĖRTIMORE TĖ UNIVERSITETIT TĖ MJEKĖSISĖ TIRANĖ (LYERJE) Universiteti i Mjekėsisė Tiranė 1 356 000.00 31-07-2018
SHĖRBIME PĖR MIRĖMBAJTJEN E OBJEKTEVE NDĖRTIMORE TĖ UNIVERSITETIT TĖ MJEKĖSISĖ TIRANĖ (LYERJE) Universiteti i Mjekėsisė Tiranė 483 100.00 31-07-2018
Blerje shtypshkrime tė kujdesit shėndetesor parėsor pėr vitin 2018 Fondi i Sigurimit tė Detyrueshėm tė Kujdesit Shėndetėsor 1 435 247.00 01-06-2018
Mbikqyrja e punimeve pėr: Furnizim Vendosje Makineri e Paisje pėr Sistemin e Kondicionimi nė Ambjentet e S. U. “Shefqet Ndroqi” Tiranė. Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 2 190 460.00 26-07-2018
"Sherbim me roje private” per nevoja spitalore. Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 3 516 034.00
Loti 2 Reagentė pėr Imunohistokimi tė pėrshtatshėm pėr aparatin Ventana Benchmark XT ose ekuvalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 15 480 810.00 06-06-2018
BLERJE TONERASH PĖR UNIVERSITETIN E MJEKĖSISĖ, TIRANĖ Universiteti i Mjekėsisė Tiranė 1 491 138.00 31-05-2018
Loti 36 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Pentoxiphylline 100 mg/5ml Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 176 776.00 28-05-2018
Loti 56 Psikiatria Bromazepam 2.5 mg/ml - 20 ml Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 218 903.00 28-05-2018
BLERJE TONERASH PĖR UNIVERSITETIN E MJEKĖSISĖ, TIRANĖ Universiteti i Mjekėsisė Tiranė 126 077.00 31-05-2018
Loti 1-Rikonstruksioni i Poliklinikes Spitali Rajonal Vlorė 73 744 869.00 17-04-2018
Mirėmbajtje e disa pajisjeve mjekėsore tė prodhuesit MEDISON/ose ekuivalent nė QSUT Nėnė Tereza Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 15 253 061.00 20-07-2018
Ruajtje me Roje private e Ambienteve te QSHSP.3. Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė 119 270.00
Loti 2 Aciclovir 400 mg Tablete/ Kapsule Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 28 895.00 30-07-2018
Loti 2 Imunoterapi specifike ekstrakt i modifikuar alergologjik monomerik Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 2 693 500.00 05-06-2018
Kite Reagente(analiza shtese) Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 3 498 000.00 26-07-2018
BLERJE TONERASH PĖR UNIVERSITETIN E MJEKĖSISĖ, TIRANĖ Universiteti i Mjekėsisė Tiranė 944 999.00 31-05-2018
Riparim dhe mirembajtje automjeteve Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier 2 499 750.00 18-07-2018
Blerje medikamente(Albumine Humane ) Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut 4 057 351.00 06-08-2018