Open Procurement Albania

Open Procurement Albania - Local government

Last data

Auction
Për dhënien me qira të pasurisë me nr. 57/2 vol. 8 faqe 97 në Z.K. 3101 Qerret, e llojit “pa frut”, me sipërfaqe 15 400 m2”.
Sipërfaqja prej 15400 m2 e pasurisë nr. 57/2, lloji pasurisë PF (pa frut), pasuri e cila është në pronësi të Bashkisë Kavajë, regjistruar në ASHK-në Kavajë në vol. 8 faqe 97 ZK. 3101, me vendodhje në fshatin Qerret.
Qëllimi i dhënies me qira: Pasuria objekt i dhënies me qira do të jepet ne zbatim te nenit 54/1 të Ligjit Nr. 139/2015 “Për vetqeverisjen vendore” i ndryshuar dhe do te meren parasysh të gjitha kërkesat e Ligjit nr 93/2015 “Për turizmin”, kryesisht në fushën e turizmit për qëllime rekreative, pushimi etj, e cila do të gjenerojë të ardhura dhe do të nxisë punësimin.


Dhënie me qera të tokës bujqësore të pandarë, të ndarë sipas loteve të mëposhtme: Loti 6 - Taç Qëndër , Siperfaqe 3.7543 Ha, Objekti I veprimtarisë: Për ushtrimin e veprimtarisë bujqesore.
Vlera ku do të fillojë konkurrimi për të gjitha lotet është:6000 Lekë/ha/ Vit.

Dhënie me qera të tokës bujqësore të pandarë, të ndarë sipas loteve të mëposhtme: Loti 5 - Taç Qëndër , Siperfaqe 2.0119 Ha, Objekti I veprimtarisë: Për ushtrimin e veprimtarisë bujqesore.
Vlera ku do të fillojë konkurrimi për të gjitha lotet është: 6000 Lekë/ha/ Vit.

Dhënie me qera të tokës bujqësore të pandarë, të ndarë sipas loteve të mëposhtme: Loti 4 - Taç Qëndër , Siperfaqe 0.5153 Ha, Objekti I veprimtarisë: Për ushtrimin e veprimtarisë bujqesore.
Vlera ku do të fillojë konkurrimi për të gjitha lotet është: 6000 Lekë/ha/ Vit.

more
Malësi e Madhe Shkodër Tropojë Has Vau i Dejës Fushë-Arrëz Pukë Kukës Mirditë Lezhë Dibër Mat Kurbin Klos Krujë Bulqizë Tiranë Kamëz Vorë Shijak Durrës Kavajë Rrogozhinë Peqin Elbasan Librazhd Prrenjas Cërrik Belsh Lushnje Divjakë Fier Patos Roskovec Urë Vajgurore Kuçovë Gramsh Pogradec Pustec Maliq Devoll Korçë Skrapar Poliçan Berat Mallakastër Vlorë Selenicë Memaliaj Këlcyrë Përmet Kolonjë Tepelenë Libohovë Gjirokastër Himarë Sarandë Delvinë Finiq Konispol Dropull

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data